Тема: Де купити докатку у Львові?
Щоби не треба було розточувати центральний отвір. Звичайно хочеться в доброму стані і недорого.
Бажано у Львові, щоби можна було "помацати"
В крайньому разі - перевірений варіант через якусь "нову пошту"...
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Де купити докатку у Львові?
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Щоби не треба було розточувати центральний отвір. Звичайно хочеться в доброму стані і недорого.
Бажано у Львові, щоби можна було "помацати"
В крайньому разі - перевірений варіант через якусь "нову пошту"...
mekena, дякую дану тему перечитав (два рази ).
Там саме "крайній" раз - через "якусь пошту", не оглянувши...
Даний варіант буде як "запасний" - поки-що шукаю саме у Львові.
Або якщо хтось з одноклубників б свою продавав - перевірену
Vr_ Через пошту - мається" на увазі такий перевізник "Нова пошта", який доставляє посилки до різних міст.
А що на неї глядіти? Там головне розмір отвору під ступицю и відстань між болтами. Все! Я так само собі брав.
Я купляв собі минулого року на автобазарі по вул.Зеленій за ДБК, обійшлась в 350 грн. 15-й радіус орігіннальна від Рено.
Odja хренасе. а мы с Юрой Мекеной как дураки купили не оригинал за 250
Продам новую докатку R 15 для Дачии- Рено 300 грн. Отправка по Украине , оплата при получении.
Логонолюб
давай фото - будемо домовлятись
мій тел О5О-43О-8О-44, Василь
Через пошту - мається" на увазі такий перевізник "Нова пошта", який доставляє посилки до різних міст.
А що на неї глядіти? Там головне розмір отвору під ступицю и відстань між болтами. Все! Я так само собі брав.
З "новою поштою" знайомий, користувався послугами.
Я розумію, що головне посадочні розміри, а не "оригінальність", але хочу щоби, наприклад, ЦО був в оригіналі 60.1 мм, а не розточений, чи більший, ніж потрібно...
давай фото - будемо домовлятись wink
мій тел О5О-43О-8О-44, Василь
Ти до Анатолія сам дзвони, він не передзвонює.
Зрештою тобі докатка потрібна.
Odja хренасе. а мы с Юрой Мекеной как дураки купили не оригинал за 250
Не був я ще на той час активним читачем форуму, тому купив де знайшов, а я не шукав, просто заїхав на базар і що було то купив .
Продам новую докатку R 15 для Дачии- Рено 300 грн. Отправка по Украине , оплата при получении.
Хочу и себе докатку.
А можно у Вас узнать примерный её вес?
За ранее спасибо
главное ее достоинство - размер (диаметр), а не вес...
Логонолюб написав:Продам новую докатку R 15 для Дачии- Рено 300 грн. Отправка по Украине , оплата при получении.
Хочу и себе докатку.
За ранее спасибо
11 кг.
Всім дякую за поради, а Анатолію (Люганолюб) - за пропозицію оригінальної докатки.
Купив докатку від VW 4*100 ЦО 57 мм - розточив до 60.1 мм - вийшло ідеально!
Розміри докатки - 105/70R14. Якщо брати зовнішні розміри, то стандартне колесо має 61 см в діаметрі (в мене 185/65R15), а дана докатка 52 см.
Відповідно, втрата висоти (в радіусі) всього-навсього 4.5-5 см.
Після розточки ЦО зразу "приміряв" - все ок - машина майже не перехиляється.
Бюджет - 160 грн - докатка (ринок "Кривчиці"), 30 грн - розточка (знайомий токар), 10 грн - шиномонтаж (зняти/поставити резину).
Ітого - 200 грн.
Спасибо, за докатку.
Vr_ мы почти все так делали
А если положить ее на место запаски, както возможно ее там зафиксировать?
Pashko Ее берут те. кто ставил баллон ТОР на место запаски. Тогда докатку - в багажник, чтобы меньше места занимала. Я ее креплю в багажнике к спинке дивана. И то, когда далеко еду. А по месту - вообще без запаски...
Pashko можно. закидывай сверху всяким хламом у меня в сандеро запаска ложится снизу.поэтому я брус деревянный проложил. пару раз выручил
можно. закидывай сверху всяким хламом
не понял, а на фига тебе докатка вместо запаски?
как нафига? запаску я продал за 600, а докатку купил за 250. разница очевидна
_AlexSander_ писец...:shok2::lol:
Розміри докатки - 105/70R14. Якщо брати зовнішні розміри, то стандартне колесо має 61 см в діаметрі (в мене 185/65R15), а дана докатка 52 см.
А чого рідні колеса 15, а докатка 14? Не розумію прикола.
_AlexSander_
Я потому и спрашивал или можно закрепить, чтоб туда всякую мелочевку скинуть, а сверху подумываю из ДСП, или чего подобного, под корыто положить - пол так сказать укрепить.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Де купити докатку у Львові?
Згенеровано за 0.176 секунд(и), виконано 94 запитів