Тема: Антена
Как снять антенну на МСВ? Проблема при заезде в гараж...
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Вона відкручується, якщо не получається руками то легко покрутити плоскогубцями.
А взагалі я б радив просту присоску з гачком. Коли до гаража підїхав, приліпив і все.
Ось таку.
А взагалі я б радив просту присоску з гачком. Коли до гаража підїхав, приліпив і все.
или на худой конец малярный скотч.
а разве у мсв антенна не опускается руцями вниз, ближе к крыше, как на седанах?
или высота гаража тютька в тютьку под высоту машины?
высота гаража тютька в тютьку под высоту машины
Серинький получается рейлинги не сможеш поставить на машину???
Lavrik
рейлинги влезут...а вот при заезде задом антенна загибается...
рейлинги влезут...а вот при заезде задом антенна загибается...
у меня на седане антенну можно руками опустить практически на самую крышу, я не думаю что на мсв такое сделать нельзя
Ну для этого как минимум необходимо бежать рядом с машиной и держать антенну . Вариант один, как то закрепить ее край ближе к крыше, например как выше было сказано присоской. Обрезание думаю не сильно поможет (либо сильно обрезать надо).
А вообще она должна выкручиваться
Она выкручивается 100%. И опускается 100%. Изменяется угол ее наклона (она на шарнире).
Согни у основания , тоже была проблема при первом заезде в гараж.
А можно и наклонить, и аккуратно согнуть по форме крыши. Должно выйти.
Да, ее можно повернуть,что вы ппаритесь.
в свое время снимал металический гараж.... в какой то момент очень надоело откручивать антену... выход нашел самый простой. взял магнит к нему прицепил стяжку на двухсторонний скотч и таким образом надевая на кончик антены и приклеивал магнит к крыше.....
Вирішив не плодити нову тему.
Чи не виникало нівкого бажання, замінити наш довгій хлист (антену) на щось коротше. Спонукає до цього постійне ципляння за сторонні предмети. І якщо раніше антена просто загиналась на перед, то тепер, у зв"язку з придбанням багажника, боюсь зломити. Пригинати сильно низько до криши нехочеться.
Ptah
я пустив під поперечину. в цьому є свої переваги, тепер не приходиться її знімати на автоматичних мийках, коли ставлю бокс, він її просто тисне в низ.
Ptah
Давай фотки багажника, цікаво як дивиться на блеклайні.
я пустив під поперечину
І я такаж. Але коли здаєш назад, а я деколи катаюсь по лісах, озерах, та інших не міських умовах, гілки підступно ципляють хлист, а якщо пригнути нижче до даху, може гримати по ньому. Хочу щось не таке довге.
На дворі дощ, холодно і нема вареників - не піду.
Хочу щось не таке довге.
если не ошибаюсь - на драйве народ писал, что укорачивал штатную, при этом излишки провода обматывал вокруг оставшейся части....результатами был доволен.
Ptah
Не Фото не багажника, а антени . Дощ перестав.
Дощ перестав.
И вареники нашлись ???
Чи не виникало нівкого бажання, замінити наш довгій хлист (антену) на щось коротше. Спонукає до цього постійне ципляння за сторонні предмети. І якщо раніше антена просто загиналась на перед, то тепер, у зв"язку з придбанням багажника, боюсь зломити. Пригинати сильно низько до криши нехочеться.
Сьогодні, чисто випадково, придбав короткого хлиста.:retas::retas: На місцевому ринку запчастин, натрапив на антенку, з універсальним кріпленням (там комплект з декількох перехідників з різною різьбою) . ціна питання 35грн. коротша десь в половину.
тільки придбав? не ставив?
тільки придбав? не ставив?
поставив. точніше прикрутив. Забігаючи на перед - не сфоткав . В понеділок в живу побачиш.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Згенеровано за 0.151 секунд(и), виконано 95 запитів