1

Тема: Поможіть порадою стосовно ТО

Власне ситуація така:
Наїздив я за той рік всього 7500км, а вже вилізла така проблема, при повороті (не маневрі) наліво, якщо є якісь нерівності ну або бруківка, з'являється вібрація керма.
Цю ситуацію я на сервісі розказав, на що мені відповіли що при ТО вони обов'язково глянуть ходову, але швидше за все вони там нічого не знайдуть (якщо не шукати то звичайно нічого не знайдуть), до-речі я вже з цим питанням до них приїжджав і вони покатавшись зі мною, цю вібрацію відчули і попросили поїздити ще, і послідкувати за цим.
Сють теми в тому, що сьогодні з Сервісу мені вже подзвонили і сказали що машина готова, але я впевнений на 100% що проблема з вібрацією керма невирішена.
Підкажіть що робити, куди звертатись стосовно цього питання???????????
Можливо не забирати машину з сервісу до тих пір поки проблема не буде вирішена (а взагалі так можна?), чи можливо забирати машину і дзвонити на РеноУкраїна????????
P.S.Сьогодні в обід, десь так в 13:00, їду на сервіс і буду радий любим порадам до цього часу. Наперед дякую.

Renault logan MCV 1.6 ambiance ГБО + БК + Кондиціонер
  0

2 Відредаговано Pashko (2011-11-23 13:12:20)

Re: Поможіть порадою стосовно ТО

Тяжело конечно, что-то конкретно посоветовать... а на каком сервисе делаешь? На Зеленой? Когда приедешь забирать - сразу первый вопрос - вибрацию убрали? Заберешь машину - проедся в центр (там брущатки много big_smile ) - если не починили - назад на сервис. А еще лучше сразу выезжать с сервисменом в машине. Если не починили - в Брюховицкий лес его отвези (шутка) big_smile.

Ambiance 1,6, 2005 г.в., пробег 130 000 (14.09.2016)

"Безопасная скорость" - это когда скорость автомобиля не превышает скорости мыслей водителя.
  0

3

Odja написав:

Власне ситуація така:
Наїздив я за той рік всього 7500км, а вже вилізла така проблема, при повороті (не маневрі) наліво, якщо є якісь нерівності ну або бруківка, з'являється вібрація керма.
Цю ситуацію я на сервісі розказав, на що мені відповіли що при ТО вони обов'язково глянуть ходову, але швидше за все вони там нічого не знайдуть (якщо не шукати то звичайно нічого не знайдуть), до-речі я вже з цим питанням до них приїжджав і вони покатавшись зі мною, цю вібрацію відчули і попросили поїздити ще, і послідкувати за цим.
Сють теми в тому, що сьогодні з Сервісу мені вже подзвонили і сказали що машина готова, але я впевнений на 100% що проблема з вібрацією керма невирішена.
Підкажіть що робити, куди звертатись стосовно цього питання???????????
Можливо не забирати машину з сервісу до тих пір поки проблема не буде вирішена (а взагалі так можна?), чи можливо забирати машину і дзвонити на РеноУкраїна????????
P.S.Сьогодні в обід, десь так в 13:00, їду на сервіс і буду радий любим порадам до цього часу. Наперед дякую.

Надо просто при приемке машины спросить, решили они вопрос с рулевым или нет. Послушать, что они скажут, а потом уже думать дальше. Главное не делать поспешных выводов.

Dacia Logan Phase 2 AMBIANCE 1.4 MPI
  0

4

Pashko і Grim мене цікавлять мої дії після невиконання сервісменами ремонту по описаній проблемі.

0

5

Pashko написав:

На Зеленой

саме там.

0

6 Відредаговано Pashko (2011-11-23 13:28:23)

Odja

Мне кажется стоит в письменном виде потребовать от них заключение о проведенных работах, что бы было указано, какие именно работы выполнялись и чтобы среди них была заявлена твоя неполадка. Ну как-то так - я точно не знаю как должна выглядеть такая бумажка. Акт выполненых работ вроде.

P.S. Довольно часто заезжал на Зеленую - никаких конфликтов либо претензий к работе сервиса впринципе не было. Кстати как вариант - я заезжал месяц, полтора назад на комп диагностику - у меня спидометр работал раз через раз - заплатил только за диагностику 100грн. А так спец по компам - вытащил датчик разобрал - почистил - склеил тьху-тьху-тьху все классно работает. За ремонт датчика денег не взяли, т.к. сказали, что гарантии на такие работы они не дают, но сам мастер сказал не париться.

P.P.S. Кстати буквально неделю назад звонили с Рено-Украина расспрашивали или я доволен именно последним визитом. Если не починят можешь звякнуть на горячую линию Рено.

"Безопасная скорость" - это когда скорость автомобиля не превышает скорости мыслей водителя.
  0

7

Мне всетаки кажется, что надо сначала послушать их ответ. А потом думать.

Dacia Logan Phase 2 AMBIANCE 1.4 MPI
  0

8

Pashko Павло, справа в тому що зараз машина в сервісменів на плановому ТО і заодно я їм пояснив що в мене є така проблема як вібрація рульвого керма, але я десь місяця 2-3 тому до них з цією проблемою їздив і почув з їх вуст таку штуку що це так має бути, але ще мол поїздіть і послухайте можливо щось зміниться. Тому я цікавлюсь що мені робити якщо проблема не буде вирішена, щоб я зразу знав як з ними боротись.

0

9

Народ, а номер Рено Україна - це він 0 800 500 351?

0

10

Odja написав:

Народ, а номер Рено Україна - це він 0 800 500 351?

Да вроде он только походу порядок набора номера другой, уточни у своего мобильного оператора как правильно набирать

0

11

стосовно твоєї проблеми скажу тобі так.
Зі свого досвіду(вже 7-й рік пішов) не памятаю ні одного разу щоб коли я заїжджав на ТО і жалівся на щось в ходовій вони мені таке зробили.
Річ в тім, що для них набагато цікавіше взяти з тебе 600-700 грн за так звані регламентні роботи по заміні фільтрів та масла, аніж за якихось 100 грн перещупувати всю твою ходову і перевіряти машину на ходу чи зникла проблема. Це вже перевірений не однократно факт.
Хочеш вір- а хочеш не вір.
Стосовно твоїх дій - то скоріш за все коли ти прийдеш - то тобі скажуть розрахуватися за виконані роботи по ТО а по ходові скажуть що все ок. нічого не знайшли.
В мене особисто теж є вібрація на рулі при проїзді бруківки, а при повороті на бруківці ще й деколи проявляється стук. За 6 років обслуговування на ЮРК мені НІХТО НІРАЗУ не спробував це виправити, хоча я їм про це неоднократно говрив.
Але з другого боку я з цим їжджу вже кілька років  - і машині ніби нічого не бракує.

В твоєму випадку все залежить від тебе:
- якщо хочеш зіпсути собі і ще комусь настрій - поклич їх начальника сервісу, пожалійся ... він тебе вислухає і можливо, зроблячи розумний вигляд обличчя розкаже тобі про технічну особливість механізмів рено, на які вони не можуть вплинути.
- заплати за те що вони зробили і поїдь до несертифікованого ТО(Олег десь про нього тут розказував), що специфікується по ходовій - і буде тобі щастя.

P.S. Вибач якщо трошки грубувато відповів... Будуть питання - дзвони:)

VW Jetta NF 1,4 122hp МКП темносіра мексиканочка
  0

12

Дякую за відповідь Юра, але перших пару тисяч того не було, значить його і не має  бути, тому хоч спробую добитись від сервісу виконання їхньої роботи, тим більше що машина на гарантії і я не прошу робити це безкоштовно, а їхати до когось іншого я наразі не хочу так як шкода гарантії.
P.S.Якщо питання не вирішиться поїду до неофіціалів.

0

13

regulator написав:

вібрація на рулі при проїзді бруківки, а при повороті на бруківці ще й деколи проявляється стук.

тоже есть такая шутка и у меня - походу втулка рулевой рейки разбилась. Как где-то тут описывалось - пару обрезаных гвоздей в пазы этой втулки и вопрос решен. Себе пока что не сделал. Ну или как вариант замена рулевой рейки - общался недавно с одни таксистом (тоже на Логане - пробег под 300 тыков), он себе с разборки поменял за 1300грн. Но imho2 земноводное давит, а стук и вибрация руля не начто не влияют.

0

14

Pashko написав:

не начто не влияют

Звичайно не впливає, але неприємно.

0

15

Odja написав:

неприємно

есть такое, но громкость музыки побольше и crazy_pilot

0

16

Pashko
судя по всему у нас партия авто почти та же. У меня куплена в ноябре 2005г у тебя летом(из первого завоза). Потому и проблеммы у нас почти те же:).
Олег. Не забудь відписатися про результат візиту на сервіс

0

17

Odja ну что, устранили проблему??

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

18

Lavrik написав:

ну что, устранили проблему??

Ні, я також їздив, не можуть зрозуміти в чому справа. Правда просили завтра ще раз приїхати.
Ми завтра зранку до приватного майстра заскочемо спокійно, а потім знову до офіціалів.
Далі буде........

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

19 Відредаговано Odja (2011-11-23 22:40:59)

Lavrik написав:

Odja ну что, устранили проблему??

Як писав Олег, нічого наразі не зробили, ніяк не можуть зрозуміти що це.
По їхнім словам, машина в ідеальному стані (як нова big_smile ), але були підозри що це захист піддона, потім що це супорт, потім що це фільтр газу б'ється об корпус, одним словом повний піпець. Одне добре - визнали що цей звук є і треба його якось найти.

0

20

Odja написав:

визнали що цей звук є і треба його якось найти.

це реально добре. головне щоб знайшли.
А захист піддона і суппорт - це дві їх улюблені речі про які вони всім говорять:)
Я про них раз 5 чув:)

0

21

Володя, ну що сказали у приватного майстра?

Папанов казав: "Куй железо, пока горячё", чукчі говорять той же вислів так:
"Куй зелезн, пока горяць"
  0

22

bravo написав:

Володя, ну що сказали у приватного майстра?

Одним словом - ПОЛТЕРГЕЙСТ.
Ні приватний майстер ні офіціали нічого не знайшли, але офіціали (по їхнім словам) подотягували всю ходову, все переглянули і о чудо, стало краще хоча деколи ще вібрацію і стукіт всерімно чути, але менше.
По словам офіціалів гарантія ще буде 2 роки, якщо ця проблемка буде прогресувати, сказали звертатись. Буду слідкувати і в разі чого напишу.

0

23

Odja
А з супортами що вирішив?

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

24

OKurylyshyn написав:

Odja
А з супортами що вирішив?

Як я вже тобі сказав, спочатку гляну як воно буде в тебе.

0

25

Odja написав:

спочатку гляну як воно буде в тебе

хитрый однако! lol

0