26

Re: Поможіть порадою стосовно ТО

Pashko написав:

хитрый однако!

А то big_smile .

Renault logan MCV 1.6 ambiance ГБО + БК + Кондиціонер
  0

27

Володя, да то 100% супорти, на мою думку. У Львові бруківка, трамвайні рельси.... В мене на поворотах і розворотах час вів часу (в загалом постійно) віддає так, аж під ногами чути... А на розворотах віддає на кермо... Не парюсь... imho2

Папанов казав: "Куй железо, пока горячё", чукчі говорять той же вислів так:
"Куй зелезн, пока горяць"
  0

28

bravo

не факт, что только суппорта, при малых пробегах конечно скорее да чем нет, хотя, тоже странно, но при более 50 тыков возможно и втулка рулевой рейки, учитывая "особенности" наших львовских "дорог".

offtopic Правда разок на Лычаковской (от Пасичной до Мечникова) разогнался по брущатке около 120 - нифига не гремело - просто низко "летел" crazy_pilot

Ambiance 1,6, 2005 г.в., пробег 130 000 (14.09.2016)

"Безопасная скорость" - это когда скорость автомобиля не превышает скорости мыслей водителя.
  0

29 Відредаговано Odja (2011-11-25 00:00:12)

bravo написав:

100% супорти

А чому тільки при повороті  вліво?
Доречі я купив нові колодки і офіціали мені їх посавили, сказали якщо це супорт то нові колодки цю проблему вирішать, а воно так не сталось, але взагалі після сьогоднішньої поїздки до офіціалів, як я писав, все стало краще.
offtopic Доречі машина після ТО, а власне після регулювання клапанів, перестала піддьоргуватись при їзді на газі smile .

Renault logan MCV 1.6 ambiance ГБО + БК + Кондиціонер
  0