Re: Поможіть порадою стосовно ТО
хитрый однако!
А то .
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Поможіть порадою стосовно ТО
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
хитрый однако!
А то .
Володя, да то 100% супорти, на мою думку. У Львові бруківка, трамвайні рельси.... В мене на поворотах і розворотах час вів часу (в загалом постійно) віддає так, аж під ногами чути... А на розворотах віддає на кермо... Не парюсь...
bravo
не факт, что только суппорта, при малых пробегах конечно скорее да чем нет, хотя, тоже странно, но при более 50 тыков возможно и втулка рулевой рейки, учитывая "особенности" наших львовских "дорог".
Правда разок на Лычаковской (от Пасичной до Мечникова) разогнался по брущатке около 120 - нифига не гремело - просто низко "летел"
100% супорти
А чому тільки при повороті вліво?
Доречі я купив нові колодки і офіціали мені їх посавили, сказали якщо це супорт то нові колодки цю проблему вирішать, а воно так не сталось, але взагалі після сьогоднішньої поїздки до офіціалів, як я писав, все стало краще.
Доречі машина після ТО, а власне після регулювання клапанів, перестала піддьоргуватись при їзді на газі .
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Поможіть порадою стосовно ТО
Згенеровано за 0.099 секунд(и), виконано 84 запитів