Re: Де купити докатку у Львові?
Не розумію прикола.
мабуть не було... Я собі брав докатку на 15", хоча колеса на 14".
Logan Ambiance-1,6 (2006-2014)
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Де купити докатку у Львові?
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Не розумію прикола.
мабуть не було... Я собі брав докатку на 15", хоча колеса на 14".
Pashko у Юры Мекены прикручена к задней спинке
из ДСП
ніяке ДСП, тільки фанера. ДСП любить натягувати в себе вологу і під вагою прогинається. Це з досвіду поличок в ванній кімнаті. А ще якщо взяти фанеру і ДСП одної товщини, то на пролам фанера буде набагато міцнішша.
Я собі брав докатку на 15", хоча колеса на 14".
так поміняйтесь тепер
Я собі брав докатку на 15
Юра, а можеш поміряти 15 докатку, який вона має повний максимальний діаметр і товщину в районі резини, хочу зрозуміти чи зможу її до задньої спинки прикрутити.
Pashko написав:из ДСП
ніяке ДСП, тільки фанера....
Ну или так.... только еще дополнительно карпетом ее обшить или чем-нибудь похожим
достатньо буде по периметру наклеїти звичайний дверний ушільнювач, бажано резиновий, це від таких дверей що дома
Юра, а можеш поміряти 15 докатку, який вона має повний максимальний діаметр і товщину в районі резини, хочу зрозуміти чи зможу її до задньої спинки прикрутити.
поміряю, я привязав широким ременем брезентовим із затяжками. Тобто, стоячи.
Тобто, стоячи.
Також хочу стояче, але в мене тав полка з апаратурою, усілки, провода і всяке таке, от тому і цікаві розміри.
mekena написав:Тобто, стоячи.
Також хочу стояче, але в мене тав полка з апаратурою, усілки, провода і всяке таке, от тому і цікаві розміри.
14-ка, яку я взяв, має 52 см, стає за спинкою із зазором; приміряв також 15-ку - стає впритик (близько 54 см).
OKurylyshyn, бачив твою машинку колись в Малехові на "базі" - якщо ще там буваєш - можемо поміряти вживу
Vr_ написав:Розміри докатки - 105/70R14. Якщо брати зовнішні розміри, то стандартне колесо має 61 см в діаметрі (в мене 185/65R15), а дана докатка 52 см.
А чого рідні колеса 15, а докатка 14? Не розумію прикола.
Рідні колеса можуть бути як 14-ка, так і 15-ка - це ж на радіус (відповідно на висоту) майже не впливає - 30 - 31 см від центру осі до дороги.
Щодо докатки - на 14-му диску - радіус буде 26 см, на 15-му - 27-28 см...
На "кривчицях" ще і 15-ті докатки мають бути, але дещо дорожче.
Тут www.tires.com.ua/shincalc/ зручний шинний калькулятор із зовнішніми розмірами та різницею показів спідометра.
Згідно його даних:
діаметр 165/80Р14 - 61.96 см
діаметр 185/65Р15 - 62.15 см
діаметр 105/70Р14 - 50.25 см
діаметр 105/70Р15 - 52.8 см
OKurylyshyn, бачив твою машинку колись в Малехові на "базі" - якщо ще там буваєш - можемо поміряти вживу
щось ти видно спутав, я в Малехові вже дуже давно не був і не знаю де там база.
щось ти видно спутав, я в Малехові вже дуже давно не був і не знаю де там база.
Вибачай , можливо щось наплутав - думав твою машину бачив на "овочевій базі" - з "левом" замість значка "дачія", але це було вже роки зо три тому...:visslar:
приміряв також 15-ку - стає впритик (близько 54 см)
і в мене впритик.
Так як ще не відкрив свого "бортовика",
ну і як закриття питання з "докаткою" - ще кілька фото докатки на новому "штатному" місці в багажнику -
сьогодні знайшов час закріпити - близько години часу, декілька болтів та металева пластина.
Так як ще не відкрив свого "бортовика",
ну і як закриття питання з "докаткою" - ще кілька фото докатки на новому "штатному" місці в багажнику -
сьогодні знайшов час закріпити - близько години часу, декілька болтів та металева пластина.
В мене докатка R15.Але вона так вертикально не стає(як на фото).Стоїть з нахилом до вих і протилежною стороною а в заглиблені докатки зах.комплект для нак. шин.Підв'язана до спинки шнурком(як мені здаеться займає багато місця)Буду думати???Купляв її на вул.Зеленій на проти мебельної. Б/У шини диски. 250гр.На місці відразу приміряли і розточили.Також брав б/у 4диски на зимові колеса(також розточували на 60)ціна 600 гр. за 4 шт.Зараз на них їжджу.:tbsenile:
Розмір шини докатки 145/65/R15. Мені здається, що це завеликий розмір самої шини, тому вона вертикально не стає. Може хтось підкаже, яку можна поставити шину, щоб влізала вертикально, щоб була по висоті нижча?
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Де купити докатку у Львові?
Згенеровано за 0.157 секунд(и), виконано 94 запитів