Re: Румунська славута 1.4 амбіанс
Фішки бувають крепшими за бампера
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Румунська славута 1.4 амбіанс
Сторінки Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Фішки бувають крепшими за бампера
:lol::lol:
Саня, а кто выиграл?
Одноклубник на нексії. Виграв тому що в нього ковш на водійському місці і не тра було локтями колінами впиратись шоб не льотать по всій машині
95090. перевзувся на зимову гуму-шиповану кумхо кв-22. яка ж вона блын шумна....
95600. Сьогодні завдяки пану Новіку прошив машину під газ. Залив Паулюсовську чісто газову прошивку.
95090. перевзувся на зимову гуму-шиповану кумхо кв-22. яка ж вона блын шумна....
А в мене кумхо кв 7400, я б не сказав що вона шумна
А в мене кумхо кв 7400
шипована?
Sergey83 написав:А в мене кумхо кв 7400
шипована?
Ні, звичайна зимова гума. Шиповану я ніколи ще не купував.
santhe написав:Sergey83 написав:А в мене кумхо кв 7400
шипована?
не шипована кумха - тихенька, я знаю. я теж раніше ніколи на шиповці не їздив. але після того як минулої зими пару разів не зміг виїхать з двору (невеличкий підйом обледенілий) вирішив шо буду обовязково брать шипи.
Sergey83 написав:santhe написав:шипована?
не шипована кумха - тихенька, я знаю. я теж раніше ніколи на шиповці не їздив. але після того як минулої зими пару разів не зміг виїхать з двору (невеличкий підйом обледенілий) вирішив шо буду обовязково брать шипи.
Тоді зрозуміло.
Дякую за підлокітник, вже поставив і потроху звикаю
Дякую за підлокітник, вже поставив і потроху звикаю
Будь ласка :-) Через місяць думаю ти не зможеш собі уявити як без нього їздив. Пораджу ще замінити той кожзам, зробити ось так наприклад:
96600. поміняв повітряного фільтра. також сьогодні завдяки нашому одноклубнику Віталікуhttp://www.logan.in.ua/forum/profile.php?id=5124 (дуже рекомендую!) у машини появились нові дзеркала з підігрівом, електричним регулювання та джойстік до них. На вихідних буду займатись підключенням. Хто підкаже де знайти схеми?
Хто підкаже де знайти схеми?
У Сашки есть
промудохався цілий день але таки підключів дзеркала. як і очікувалось - найскладнішим було протянути дроти з дверей в салон.
таки підключів дзеркала.
почав туго відкриватись капот. зламав щє одну ручку. змазав замок - ніфіга не допомогло. прийшлось помінять тросік замка капота.
прийшлось помінять тросік замка капота.
буває.....
97000. сьогодні катнувсь рівне-трускавець-рівне. розход получивсь 7.1 газу. сам в шоці
santhe Санька, а я говорил чиповаться ну и плюс правильно отстроенные газовые мозги после бензиновой чиповки
santhe Санька, а я говорил чиповаться ну и плюс правильно отстроенные газовые мозги после бензиновой чиповки
ну не знаю наскільки вони там правильно відстроєні, але розход таки змінився. і якщо по городу ненабагато - десь на півлітри менше то на трассі таки відчутно. і це враховуючі шо машинка ожила.
зато появився інший глюк - потіє\тече з термостата, якщо пару годин по трасі проїхатись. помітив як крайнього разу їздив у львів, прошиватись. приїхав долив грам 150-200 антифризу, зробив маркєром мєтку. їздив по місту рівень не мінявся. тільки що ставив на стоянку - таки знов пішло десь так само 150-200 грам. по слідам видно шо потіє чі капає з термостата. ще тиждень назад замовив прокладку, мабуть прийдеться таки туди лізти
лучше раньше поменять самому, чем потом вынужденно.
На днях помітив що почали трохи плавати холсті оберти. Ну, думаю, пора рхх чистить. Заодно замови на екзісті нову прокладку між дросєлєм та колєктором, стара вже дубова була. Зняв дросєль, зняв регулятор хх, а він зараза в мене в руках і розсипавсь :-( Мусив екстренно шукать іншого. Новий доставили б не раніше понеділка, в наявності в рівному ніде не було, тому купив на розборці (Віталік, дуже-дуже щиро дякую за доставку!)
Побачім як довго цей проробить, думаю треба буть морально готовим таки новий куплять :-)
З.І. Хто їздить на паулюсовській прошивці, у вас оберти не підвисають іноді десь на 1500??
Хто їздить на паулюсовській прошивці, у вас оберти не підвисають іноді десь на 1500??
Не замечал такого
Сторінки Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Румунська славута 1.4 амбіанс
Згенеровано за 0.289 секунд(и), виконано 94 запитів