Re: Активація БК у Львові
как у Олега что ли?
Нет. У Олега красный и синий
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Сторінки Назад 1 … 50 51 52 53 54 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
как у Олега что ли?
Нет. У Олега красный и синий
синій. а чи якщо можна синій і червоний?
Ось так?
Саша, а вмене щось з підсвіткою табло
Два середні діоди то світять, то гаснуть, особливо при зниженні температури. Виглядає ось так.
Виглядає ось так.
Так що ти хотів, мерзнуть, холода то які.
...мерзнуть, холода то які.
Але як нагріваються, то щось не хочуть завсічуватися
подправим. влепим другие
_AlexSander_ ОК.
mip, сергей пират
Народ, ніхто з Вас приїхати на активацію ненадумав?
Увага АКТИВАЦІЯ БК відбудеться вже на наступну суботу 04/02/12.
З понеділка будемо складати графік хто на котру годину повинен приїхати.
Є двоє людей не з Львова, це Ptah з Луцька і Микола з Стрия, пропоную їх вписати в першу трійку на 9.00.
Ptah, ти не проти, встигнеш приїхати?
Все залишається по старому, як домовлялись, правда місце збору буде іншим, Львів, вул. Тернопільська 17, ось тут:
http://maps.google.ru/maps?q=%D1%83%D0% … m&z=16
Це район Новий Львів (Зразу заді заправки ОККО).
mip, сергей пират
Народ, ніхто з Вас приїхати на активацію ненадумав?
Взнав, що в нас в Тернополі теж активують, на днях планую, а взагалі в Львів був би радий приїхати, може хай трохи потепліє.
Олег, позаду ОККО - це на базі, чи 5-ти поверховий гараж. Живу поблизу і хоч БК мені не загрожує, приємно буде познайомитись. Правда лише після 17.00 (робота). Отже з мене гаряча кава. До котрої плануєте поратись?
чи 5-ти поверховий гараж.
саме він
До котрої плануєте поратись?
є 11 машин, кожна робиться 2-3 години, тому будемо до глибокої ночі.
Давненько не писав, але такі вже обставини.
В першому пості чергу на активацію розписав, але вже вибачайте не остаточно, тобто щось ще може змінитись, стосовно місця активації то воно також трошки змінилось, але некритично.
З понеділка Олег, або я почнемо передзвонювати людей зі списку, так що не лякайтесь .
Якщо є питання і пропозиції - висловлюйте.
Далі буде.......................
Є двоє людей не з Львова, це Ptah з Луцька і Микола з Стрия, пропоную їх вписати в першу трійку на 9.00.
В принципі то ні. Але чесно, то на 9.00 трохи, не те, що рано, а ранувато. Зима, дорога 150км не вкращому стані, і я, ну дуже не рання пташка( хоча прізвище каже про інше). Так що на 9 краще не треба, на годину півтори піздніше - да.
До речі, всім привіт ( поки що з Москви). Телефонуйте з вівторка.
сергей пират - для дсв - привет и напомните ему его обещания.
сергей пират - для дсв - привет и напомните ему его обещания.
Доречі! Я так розумію активація БК автоматом гробить гарантію офіціалів на електроніку?
mantis
автоматом гробить гарантію офіціалів на електроніку?
ага. как и самостоятельный втык магнитолы и динамиков в штатные разъемы, как и установка концевиков и т.п. и т.д.
В принципі то ні. Але чесно, то на 9.00 трохи, не те, що рано, а ранувато. Зима, дорога 150км не вкращому стані, і я, ну дуже не рання пташка( хоча прізвище каже про інше). Так що на 9 краще не треба, на годину півтори піздніше - да.
Ти всерівно попадаєш під першу трійку. Ти Львів трохи знаєш? GPS є?
Щось глючить тема.
Ти всерівно попадаєш під першу трійку. Ти Львів трохи знаєш? GPS є?
Cергій (Птах), в свій час виїзжав в 6:30 і в 8:45 був на місці у Львові. Їхав через Дубно (Київська траса), там краща дорога. Швидкість туда була 100-110км. У Львові їхав по навігатору. Можу і тобі на поїздку дати, як що не маєш.
Сань, так тогда было почти лето
Доречі! Я так розумію активація БК автоматом гробить гарантію офіціалів на електроніку?
Тут вже це питання обговорювалось, хай офіціали потім докажуть що це активація БК призвела до поломки.
Остап, ти оприділись і відпиши чи не передумав активовувати БК?
Активацію починаємо в суботу 04.02.12. о 9:00.
Якщо в когось є побажання по часу, тобто хто на яку годину хоче, пишіть, щоб потроху корегувати список.
Сторінки Назад 1 … 50 51 52 53 54 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Згенеровано за 0.165 секунд(и), виконано 79 запитів