Re: Активація БК у Львові
Олег, все написав, хто заблудиться - хай дзвонить.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Сторінки Назад 1 … 52 53 54 55 56 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Олег, все написав, хто заблудиться - хай дзвонить.
похоже после 55 страницы - одни глюки в отображении данной темы
Это из-за закрепленного первого сообщения. Открепил сообщение - теперь все будет правильно
Добавте в список заміну кольору приборки,не тільки салону.
І ще одне запитання - чи будуть активні іконки відкритих дверей і т.д. після активації?
двери - да. под "и т.д." не понял
Это из-за закрепленного первого сообщения. Открепил сообщение - теперь все будет правильно
Сергій, а це погано що відкіпив, щоб у нас народ не запутався. Що можна придумати взамін?
OKurylyshyn
К сожалению - нет
Только прикрепить обратно - но при этом кол-во сообщений не будет соответствовать количеству страниц. Из-за этого непонятки.
Но спешу успокоить - на новом движке такого нет.
та ты уже пол года кормишь "новым движком". небось все деньги пропил уже :lol::lol:
п.с. или на хатынку отложиЛ?
Ага, отложил ! Личинку !
Харе оффтопить !
Ptah написав:В принципі то ні. Але чесно, то на 9.00 трохи, не те, що рано, а ранувато. Зима, дорога 150км не вкращому стані, і я, ну дуже не рання пташка( хоча прізвище каже про інше). Так що на 9 краще не треба, на годину півтори піздніше - да.
Ти всерівно попадаєш під першу трійку. Ти Львів трохи знаєш? GPS є?
Львів трохи знаю. Язик до активації БК доведе. На край візьму в оренду GPS. Можу взяти обігрівач - брати? Дайте точну адресу.
Можу взяти обігрівач - брати?
Думаю що тут будемо мати свої, ти ж до кінця не будеш.
Хоча можеш взяти, на всякий пожарний.
Дайте точну адресу.
Точної адреси нема, дивись на карту, місце позначено зеленою міткою.
http://maps.google.com.ua/maps?saddr=49 … h&z=17
Тобі треба на вул. Луганська, на ній є супермаркет Рукавичка, заїдеш на його парковку і дзвони, ми тебе з відти заберемо.
Тобі треба на вул. Луганська, на ній є супермаркет Рукавичка, заїдеш на його парковку і дзвони, ми тебе з відти заберемо.
З мапою розібрався. По стану доріг , з обїздної, краще на зелену чи через стрийську - хуторівку..?
По стану доріг , з обїздної, краще на зелену чи через стрийську - хуторівку..?
Дорога і там і там добра, але через Зелену буде ближче. Там не складно буде заїхати.
В мануалі до свого газвого Логана прочитав, що на цей апарат бортовий комп не ставиться. Це правда чи просто вони страхуються?
В мануалі до свого газвого Логана прочитав, що на цей апарат бортовий комп не ставиться. Це правда чи просто вони страхуються?
На заводі не ставиться, в салоні не ставиться, але для цього є ми, ми ставимо.
shurkis там просто погрешность на газу, из-за которой на рено в суд подать могут
Odja
Володя, на проти мене в списку , допиши зміну підсвітки, але постав знак питання. Я Саші _AlexSander_ писав про можливість тої процедури. Та коли вона в списку, то якось спокійніше.
Ptah
Сєрий, ти обігрівач всетаки візьми, накрайняк нам його залишиш, а ми тобі потім Новою Поштою відправим.
Я надіюсь він в тебе не масляний?
Odja
Напиши, плз, у списку діоди підсвітки табло, лампочка накалу спіралі. Це буде точно. По дрібідєні - дасться чути. Трохи за холодно.
Ptah
Сєрий, ти обігрівач всетаки візьми, накрайняк нам його залишиш, а ми тобі потім Новою Поштою відправим.
Я надіюсь він в тебе не масляний?
Є маленький дмухарик. І є невеликий , на чотири ребра , масляний(здається). Гріє добре. На рахунок передачі придумаєм. В нас деколи машинки шмигають до Львова.
Є маленький дмухарик.
Бери його.
почти готов.
Олег и Володя, насколько я понял, одновременно на територию гаража заезд всех машин будет ограничен, т.е. одновременно там будут находится 1-2 машины. Посему хочу уточнить по поводу установки ЭСП и кнопки открытия багажника - каким образом можно будет это "провернуть", т.к. на улице - не май месяц нифига.
Pashko
Йоп - тить, хто появився.
Ні можна приїзджати хоть всім зразу, гараж не той що мав бути перше, знайшли інший, тому давай зранку прирулюй.
OKurylyshyn
Дык я тут был, просто наблюдал.....
Осталось только в Малехив за кнопками съездить....:dumbom: и на базар за реле и клемами.
Кстати, Олег, установка упоров на капот и багажник, как думаешь, смогем?
_AlexSander_
Саш, по поводу проводов еще вопрос есть.... для ЭСП я купил черный и красный как обсуждалось ранее, мне вот что интересно, подойдет ли обыкновенный 2-х жильный провод для кнопки багажника (такой как используют в домашней електро-проводке)? С такими морозами не переломается, на сгибах при открытии - закрытии багажника?
если честный и многожильный, то подойдёт
Сторінки Назад 1 … 52 53 54 55 56 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Згенеровано за 0.210 секунд(и), виконано 80 запитів