1,376

Re: Активація БК у Львові

OKurylyshyn написав:

хто канапку, хто жареної бульби в лоточку, тільки рушником обмотайте щоб не вистигла

Cаш, але куртку на ваті та з начосом калісони за тобою. big_smile

Щасливої дороги!

P.S. Поки їдеш подумай, а може можна управління лампочкою спіралі накалу зробити по плюсу, а не по мінусу як воно є на платі?

Logan MCV ambiance 2008 7 місць, ГП+конд, ШІ, ЧТ, БК, ЕСП, дотяжка, підсвітка ПП
  0

1,377

shurkis написав:

Якщо буде можливість та бажання зафіксуйте результати своєї праці та скиньте фотки, що та як получилося. Зараз сижу та й думаю, може весною приїхати до Львова з Ужгорода, активувати і свій БК.:tbsenile:

Біда в тому що Саша приізджає в Львів рідко, десь 2-3 рази в рік, коли потрібна кількість людей назбирається, він з Запоріжжя. Тому краще приізджай завтра, невідомо коли наступний раз буде.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

1,378

OKurylyshyn написав:
shurkis написав:

Якщо буде можливість та бажання зафіксуйте результати своєї праці та скиньте фотки, що та як получилося. Зараз сижу та й думаю, може весною приїхати до Львова з Ужгорода, активувати і свій БК.:tbsenile:

Біда в тому що Саша приізджає в Львів рідко, десь 2-3 рази в рік, коли потрібна кількість людей назбирається, він з Запоріжжя. Тому краще приізджай завтра, невідомо коли наступний раз буде.

Завтра на жаль ніяк не виходить. Тоді спробую мабуть наступного разу.

Все завжди закінчується Добре. Якщо все Закінчилось Погано, значить це ще не Кінець
  0

1,379 Відредаговано Bodek (2012-02-04 23:29:06)

Щось ніхто не пише??
Черговий раз велике СПАСИБІ Саші, а також Олегу та Володі. Кожному по plus

Прогнози прогнозами, але вранці таки було добряче холодно та ще й сипало снігом. Не знаю як по обіді, але до обіду умови для роботи були все таки екстремальні.

Logan MCV ambiance 2008 7 місць, ГП+конд, ШІ, ЧТ, БК, ЕСП, дотяжка, підсвітка ПП
  0

1,380

Велике дякую, Саші і всім всім хто причетний до активації, крім погоди все було супер, робота професійна, їжджу і кайфую від кольору приборки.....:smoke:

Renault Sandero 1.4, 2010р.
  0

1,381 Відредаговано Drovorub (2012-02-05 01:06:41)

велике дякую і від мене:plus: upp робота проходила в єкстремальних умовах. до обіду.:lol1: Саші треба пам"ятник поставити ))) Я поки ще не зовсім розібрався що до чого, але активований БК мені дуже подобається. Та й почав задумуватись над приборкою. Подивився на яву, КЛАС )):upp:

0

1,382

А ми тільки лягаємо спати, всім дякую.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

1,383

Велике дякую Саші і від мене. Робота була в екстремальних умовах, надіюсь ще зустрітись слідуючий раз у Львові.

Дачія логан МСВ амбієнс 7місць, ГБО, БК, фільтр салону, дороблена трапеція, туманки, рейлінги, тоніровка...
  0

1,384

Да уж до обеда была конечно жесть, а не условия работы focus, но потом Володя нашел выход из положения и мы переехали к нему в гараж. Вот там то работа и "пошла". правда приехав на 9-00 в первую 3-ку я уехал где-то в 12 вечера nose_eat Но я не жалею ни капли, т.к. классно провел время и общение.

Ambiance 1,6, 2005 г.в., пробег 130 000 (14.09.2016)

"Безопасная скорость" - это когда скорость автомобиля не превышает скорости мыслей водителя.
  0

1,385

Эх, жалко меня во Львове нету...

Renault Grand Scenic ІІІ (2011) дизель 1,5 110 л.с., механика - Крокодил
Volkswagen Polo 1.4 (2011) 85 л.с. + робот DSG 7ст + кондей - рабочая - был
Logan Ambiance 1,4 (2008) 75 л.с. + ГУР + передние ЭСП + ГБО by rk03 - был
Deawoo Matiz 0.8 (2002) 52 л.с.- был
  0

1,386

shurkis написав:

Зараз сижу та й думаю, може весною приїхати до Львова з Ужгорода, активувати і свій БК.

Я и сам думаю над таким, активировать БК + чипануть двигатель. Но не весной, а ближе к лету наверно.

OKurylyshyn написав:

ому краще приізджай завтра

У нас перевалы замело, ехать на Львов не айс sad

Серебристая Dacia 1.6 с  кондюком, гуром без АБС. Закарпатье - помесь автобана и внедерожья smile
  0

1,387 Відредаговано Ptah (2012-02-05 16:42:18)

Здається відіспався. Всім хто був причетний до здибанки у Львові, велике респектіще і plus. Екстремалу Саші plus plus , техніка відмовлялась працювати, авін ні like. А , яка в мене тепер приборка мммммм. Така в мене і в Олега. За плагіат ми розібралися. Погодка жесть.
Поки доїхав додому думав очі вилізуть від снігу. Ще раз Саш дякую за професійну роботу like:like::like:. Всім хто переніс екстремальну активацію БК дякую за приємне спілкування. День був прожитий не даремно.

Renault Logan Black Line 1.6
Мудрі євреї у випадку втрати грошей, або чогось цінного говорять: "Дякую Боже, що взяв грошима"
http://www.logan.in.ua/forum/post470433.html#p470433
  0

1,388

Ptah написав:

Здається відіспався. Всім хто був причетний до здибанки у Львові, велике респектіще і plus. Екстремалу Саші plus plus , техніка відмовлялась працювати, авін ні like. А , яка в мене тепер приборка мммммм. Така в мене і в Олега. За плагіат ми розібралися. Погодка жесть.
Поки доїхав додому думав очі вилізуть від снігу. Ще раз Саш дякую за професійну роботу like:like::like:. Всім хто переніс екстремальну активацію БК дякую за приємне спілкування. День був прожитий не даремно.

СКИНЬ ФОТКУ ПРИБОРКИ,ДАЙ НАМ ТОЖЕ ОБАЛДІТИ! like

Все завжди закінчується Добре. Якщо все Закінчилось Погано, значить це ще не Кінець
  0

1,389

shurkis написав:

СКИНЬ ФОТКУ ПРИБОРКИ,ДАЙ НАМ ТОЖЕ ОБАЛДІТИ!

Скину. Еле ,якщо не терпиться глянте пост № 1281. У мене такаж. Ну здер ідею, здер.:nose_eat:

Мудрі євреї у випадку втрати грошей, або чогось цінного говорять: "Дякую Боже, що взяв грошима"
  0

1,390

Ось і я добрався до компа після смачного сну.
Дуже радий був зі всіма познайомитись і поспілкуватись, також вдячний всім за терпіння, розуміння та підтримку в даній систуації яка в нас склалась, як то кажеться "природний фактор".
А особливе дякую як завжди Олегу і Саші, а також Pashko , Ptah , mantis та іншим учасникам даного збіговиська і відповідно plus ВАМ в рейтинг.

Renault logan MCV 1.6 ambiance ГБО + БК + Кондиціонер
  0

1,391

Доречі не жмемось, проставляємо plus в рейтинг як Сергій(Ptah) rock .

0

1,392

maslenik00 написав:

вылаживайте фотки бриборок

Стосовно фоток приборок - то це вже кожен індивідуально хай фоткає і виставляє так як фотоапарат в таких умовах відмовлявся фотографувати.

maslenik00 написав:

меня ещё интересует в приборке GAS что оно означает

По ідеї вельмишановне РЕНО мало само їх задіювати, але що вже зробиш, а означає він в газових машинах перехід на газ і відповідно їзду на ньому.

0

1,393 Відредаговано Odja (2012-02-05 17:27:58)

shurkis і SySOP ви згуртовуйтесь і приїжджайте до нас літом, так як того разу не всі бажаючі на активацію БК і всяких пристосувань все встигли і відповідно буде активація БК №5 smile .

0

1,394 Відредаговано Владимир+ (2012-02-05 17:44:04)

Так як це пов"язене де що з цією темою, відпишуся тут wink
Саша виконав по дорозі (є фотки) ще декілька корисних місій.
Проінспектував готовність моєї бані до організації зустрічей, або зупинок одноклубників у регіонах (є фото).
Інвестував певні кошти в економіку регіону (є фотки)
Баня, на жаль, виявилась не готовою (є фотки smile ). Отримав доручення активізуватися в цьому напрямку.
(Маю пяток фоток зустрічі, але черговий раз говорю: на форум завантаження фоток повне ла.но hmm
Через інші сервіси - задовбався заливати, вибачаюсь за фотки (тому детальніше тут http://www.renault-dacia.com.ua/index.php?t=7873

MCV-amb, 1,6(ГБО) ==> ФИАТ 1,4 МАXI(ГБО) ==> LODGY PRIVILEGE 1,5D (+ Ларгус, 1,6. 8кл.(ГБО) + Богдан 2312(ГБО))
  0

1,395

http://i.piccy.info/i7/8abf944aa8166adf … 050037.jpg

MCV-amb, 1,6(ГБО) ==> ФИАТ 1,4 МАXI(ГБО) ==> LODGY PRIVILEGE 1,5D (+ Ларгус, 1,6. 8кл.(ГБО) + Богдан 2312(ГБО))
  0

1,396

Владимир+
А сюда пробовали загружать фотки ? http://www.logan.in.ua/forum/gallery/index.php

Счастье, это когда тебе все завидуют, а нагадить не могут !!!
FAQ по Dacia Logan (MCV) и по форуму
Как загрузить картинки на форум
Hyundai Accent 2007 1.6 AT
  0

1,397

Odja написав:

shurkis і SySOP ви згуртовуйтесь і приїжджайте до нас літом, так як того разу не всі бажаючі на активацію БК і всяких пристосувань все встигли і відповідно буде активація БК №5 smile .

Може активацію БК на Закарпатті вдасться провести???

0

1,398

olvo написав:

Може активацію БК на Закарпатті вдасться провести???

Думаю Саша(_AlexSander_) буде непроти, але з такими питання вже до нього.

0

1,399 Відредаговано bravo (2012-02-05 21:40:33)

А де фотки останього зібрання на активацію БК у Львові??? big_smile

Папанов казав: "Куй железо, пока горячё", чукчі говорять той же вислів так:
"Куй зелезн, пока горяць"
  0

1,400

bravo написав:

А де фотки останього зібрання на активацію БК у Львові??? big_smile

Саня, фотіки відмовлялися працювати.

0