Re: Любителям аквариума
а вот мой
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Наші захоплення → Любителям аквариума
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 34 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Купил вчера в аквариум фильтр внешний JBL e900
Качеством доволен. Функционально - тоже нормально.
При запуске плеснул специальных бактерий - брал отдельно.
Качество работы определим со временем.
1) Кубинский рак уживается к золотыми рыбками?
2) Если да, то если у кого-то поделиться?
Кубинских раков нет.
А вот траву с аквы могу поставлять в Киеве. Растёт быстро и уходит в ведро...
Поэтому если кому нужно - самовывоз с площади Космонавтов.
О, знайшов потрібну тему.
Подарували мені родичі акваріум на 250 літрів, за що їм низький поклін
Тумбу під нього вже зробив, а оскільки він не стандартних розмірів, то кришку також робив з ДСП на замовлення.
Вчора засипав камінці на дно і вже набрав води до половини, тепер вода відстоюється а банка разом з тумбою, завдяки пінопласту витискають собі своє місце в куті кімнати.
за що їм низький поклін
Нічого, акваріум заспокоює
Какой свет в крышку поставил ?
Кришку мені вже зробили, але тепер потрібно зробити світло в ній. Купив 3 лампи, 2 Osram 840 і одну Power GLO. Все це діло я гарно вмонтував і підключив, але є проблема. Потрібно поставити рефлектори (світловідбивачі), щоб світло світило напрямлено вниз.
Знайшов ось такі варіанти
Хто може підказати де взяти такі рефлектори, або матеріал з якого їх зробити? Цікавить щоб це була або груба фольга, або тонка бляха.
Також цікавить як краще робити, чи один рефлектор на 3 лампи, чи на кожну окремо.
Хочу знайти щось таке. Ось тут є, але хочу сам зробити http://krevetka.org/index.php?option=co … Itemid=120
Какой свет в крышку поставил ?
Купив 3 лампи, 2 Osram 840 і одну Power GLO.
Дайте ссилки на нет-магазини по акваріумам.
OKurylyshyn а Руслан не может продать?
Руслан не может продать?
Нема в нього такого. З ним я постійно на звязку, консультуюсь, думаю він скоро тут відпишеться як побачит цю тему.
Я себе отражатели заказывал (из такого вот чешуйчатого материала). Контакты брал на аквафоруме. Цену не помню - но недорого
Отражатель - каждый на свою лампу.
Контакты брал на аквафоруме.
Дай ссилку, а то я поки всі аквафоруми переколбашу, то на довго затянеться.
OKurylyshyn
Вот http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=30979
У этого человека покупал
Подскажите пожалуйста куда можно посадить водоросли?
Грунт уже уложен, а в емкости в которых они росли очень не глубокие и рыбы ее постоянно выдергивают.
Есть какие-то специальные глиняные вазоны или что-то такое?
M@d)|(@xed
А что за растения ? Сажай их прямо в грунт - что мешает ?
Та хз какая травка, обычная.
Грунт не очень толстый, боюсь, что не закопаю нормально и рыбы опять расковыряют.
а еще какие рыбы то?..возможно они с травой живой и не совместимы
Золотые рыбы. Очень похожи на вуалехвостов.
эти поросята роют грунт, поэтому растения или в горшочки, или слой грунта сантиметра 4-5, что б корневая у растений вросла в грунт. Как то я пинцетом вытягивал камешек изо рта одного вуалехвоста, который грунт втянул, а он там и застрял.
Во-во, у меня до
вытягивал камешек изо рта одного вуалехвоста
не доходило, но роют, как шахтеры.
Поэтому ищу глиняные горшочки, но гугл по картинкам мне ничего толкового не выдал.
Золотые рыбы. Очень похожи на вуалехвостов.
Золоті=вуалехвости=карасі - фітофаги. Травку жруть усю. Сунь або штучні, або живі твердолисні: анубіас, криптокорина. З плаваючих - елодея (не смачна). Взагалі, карась і травка - речі не сумісні.
Нікополь, нет-магазин www. arowana-im.com.ua
Во-во, у меня до
Veterok написав:вытягивал камешек изо рта одного вуалехвоста
Поэтому ищу глиняные горшочки, но гугл по картинкам мне ничего толкового не выдал.
в зоомагазинах есть, видел (по цене не скажу).
п.с. самую простую валлиснерию они тоже не жрут..но вот мягколистные расстения от них страдают
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 34 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Наші захоплення → Любителям аквариума
Згенеровано за 0.150 секунд(и), виконано 91 запитів