Тема: Перекантоваться во Львове
еду на Закарпатье, буду ехать через Львов, нужно бы провести ночь 2м людям, возможно оставить машину у кого-то из одноклубников, хотел бы услышать возможные варианты от коренных жителей...заранее спасибо, народ
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Перекантоваться во Львове
еду на Закарпатье, буду ехать через Львов, нужно бы провести ночь 2м людям, возможно оставить машину у кого-то из одноклубников, хотел бы услышать возможные варианты от коренных жителей...заранее спасибо, народ
к Володе в гараж едь там тепло, подуим для кинотеатра
А куда в Закарпатье? если не секрет
драгобрат
драгобрат
Хорошее место, лыжи, горы, воздух, красота. Удачно отдохнуть!!!:app:
нужно бы провести ночь 2м людям,
Сам не місцевий, але по роботі періодично буваю у Львові. Якщо цікавить можу дати парочку тел. людей які здають квартири подобово.
Moofasta
Без проблем, переночуєте в мене. Коли їдете, хто їде?
Олег, не пускай его, он перепродаёт койкоместо гастрабайтерам
Олег, не пускай его, он перепродаёт койкоместо гастрабайтерам
Головне щоб мої чорні фари не бакланив :lol::lol:
хе хе я еду на ракете с девушкой, насчет у тебя не совсем удобно, не хочу стеснять, но познакомиться лично хотел бы дам прокатиться
хе хе я еду на ракете с девушкой, насчет у тебя не совсем удобно, не хочу стеснять, но познакомиться лично хотел бы дам прокатиться
Та ладно, чого це стеснять, в мене квартира не маленька, так що все нормально. Кажи коли будете, на коли бутилку в холодильник ставити і львівське пиво купляти? Стоянка прямо під будинком, з балкону машину буде видно, або в гараж можна заїхати, правда до нього приблизо 1 км від дому.
P.S. А це, часом, не та дівчина якій я рибок купляв?
не та , с той могу познакомить ))
буду 20 или 21
Moofasta
Все нормально, оскільки я вже взяв на себе звання координатора клуба в Львові, то обовязки мушу виконувати. В мене вже не один одноклубник ночував, так що ласкаво прошу. Вечеря, і до вечері буде гарантовано, ну і душ і чисту постіль організуємо.
буду 20 или 21
лютого?
я с матрацем надувным и всем своим ) только вынужден огорчить, я не пью а вот что тебе привезти говори? я еще с девушкой поговорю и в пм стукну ок? спасибо заранее, Олег
лютого
да
я не пью
вообще???:shok::shok::shok:
в пм стукну ок?
ок
я с матрацем надувным и всем своим
цього нічого не потрібно, є старенький, добрий, розкладний диван.
а вот что тебе привезти говори?
Та нічого не треба, можеш лише магнітик на холодильник з Дніпра привезти, ми з жінкою їх збираємо.
я уже киевлянин почти ))))) дома не был давненько че-нить привезу, надо подумать:)
светлую краску для фар? )))
да, вообще не пью
ооооооо я знаю что привезу..... ппц у меня улучшайзинг для логана есть
Moofasta
Ноутбук з собою бери, в квартирі ВІ-ФІ халявний є, пароль дам
угадай что я тебе подарю, правда оно зеленым светит, хотя может и получится переделать цвет
лежит пол года в багажнике, думаю нашла хозяина
лежит пол года в багажнике, думаю нашла хозяина smile
OKurylyshyn
йо у нас теперь во Львове есть "блатхата" :coffee::par:
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Перекантоваться во Львове
Згенеровано за 0.174 секунд(и), виконано 92 запитів