Тема: Надо разлочить Kievstar Spark
Хелп, друзья !
Все анлокеры в инете выдают неправильный код.
Нету у нас спецов таких ?
FAQ по Dacia Logan (MCV) и по форуму
Как загрузить картинки на форум
Hyundai Accent 2007 1.6 AT
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Надо разлочить Kievstar Spark
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Хелп, друзья !
Все анлокеры в инете выдают неправильный код.
Нету у нас спецов таких ?
Zevs
Сергій, а давай його мені висилай на користування, а я в знак благодарності тобі його постараюсь розлочити, маю хорошого спеціаліста.
маю хорошого спеціаліста.
А ты узнай у него - сможет ? Только предупреди, что все, что есть в открытом доступе - не фурычит.
Если да - то не вопрос.
Только предупреди, что все, что есть в открытом доступе - не фурычит.
Не зрозумів, роз'ясни.
Ну в инете есть анлокеры, которые выдают unlock-код - но он не подходит.
Видать, в последней партии телефонов сменили алгоритм
Zevs
Мій дядя це робить на програмному рівні, якщо не помиляюсь.
Дай точну модель телефону.
ZTE Libra
у меня такой же телефон, хаааароший
Zevs
4pda.ru . Там все знайдеш. Треба отримати права рута (поміняти загрузчик), відкотитись прошивкою на GEN2 (Андроїд 2.2) а потім вже ставиш будь-яку прошивку без привязки.(можна офіційну а можна неофіційну типу Цианогену). Ніби так.
P.S. Також собі хочу його взяти, як службовий. Тобто теперішню нокію С5 поміняю на Спарк.
Donpedro
Искал на 4pda - не нашел такой последовательности действий. Сегодня вечером подробнее посмотрю ветку о прошивке
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=246123
Анлок перестав працювати після того як офіційні прошивки перейшли на Андроїд 2.3.5 . Тепер тільки зміною самої прошивки. Нажаль. Хоча кастомовські прошивки мають багато смачненького.
Після встановлення загрузчика ClockworkMOD забекап нп ваякий випадок рідну прошивку.
Zevs
Сергій, так що, висилаєш мені тубку, а я постараюсь тобі іі розлочити.
OKurylyshyn
Та не вопрос. Завтра-послезавтра постараюсь выслать - только они за страховку возьмут 28 грн + доставка гривень 15-16. А потом еще и обратно. Может кто-то будет ехать с Киева во Львов ?
А ты узнавал у знакомого - есть какие-то варианты, кроме как перепрошивать на более древнюю версию андроида (некогда просто разбираться досконально с прошивками - перепрошивками) ?
Zevs
Важко щось сказати, він ще такоі трубки не мав, треба показати.
Zevs
Сергій, а з трубкою проблема, сказав мій Кулібін що не зможе розблокувати, єдиний вихід виманити код в Kyivstar.
можливо в нас на форумі є хтось що там працює.
OKurylyshyn
Понятно. Тогда, если тебе не горит, я на выходных помучаю его сам - если ничего не выйдет или не убью его, тогда тебе отправлю , ок ?
OKurylyshyn
Понятно. Тогда, если тебе не горит, я на выходных помучаю его сам - если ничего не выйдет или не убью его, тогда тебе отправлю , ок ?
Ок, домовились.
Я таки отучил его от Киевстара
Осталось прошить на последнюю стабильную прошивку
Zevs
поставил последнюю 2.3.5 - залочился опять Еле откатился обратно (только раза с 5-го вышло
)
Больше не буду трогать, пока не доломают "правильно" - ну его нах
у меня 2.3.5 стоит
Zevs
Сергій, так ти мені його шкальнеш на якийсь час?
Точно не знаю на скільки, оскільки мій будуть відправляти на Київ в СЦ.
Сьогодні також собі такий взяв (видали). На Миколая купив дружині Київстар Aqua він ж Хуавей 8650. Так порівняно з Ліброю він цікавіший якщо не рахувати камери. Ну що ппопросив то й дали. Хоча можнабуло б і Акву брати. На тижні буду теж прошивочку міняти. До речі, не треба було ставити після перепрошивки оригіналу знову ж 2.3.5 а якусь кастомовську прошивочку напр. Цианоген. і проблем би не було. 2.3.5 покищо всі фірмові а не ломані.
Сергій, так ти мені його шкальнеш на якийсь час?
Пока нет - он у меня опять в режиме показа "зеленого робота"
Точно не знаю на скільки, оскільки мій будуть відправляти на Київ в СЦ.
Кстати, а по закону тебе должны выдать адекватную замену, пока твой в СЦ.
Moofasta
А какая именно ? Официальная ?
він цікавіший якщо не рахувати камери.
и экрана
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Надо разлочить Kievstar Spark
Згенеровано за 0.204 секунд(и), виконано 95 запитів