Re: Свист ветра
Все паримся -а причина не устранима.Щётки тут не причём! Собака зарыта гдето рядом ,но ГдЕ ??????????
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Свист ветра
Все паримся -а причина не устранима.Щётки тут не причём! Собака зарыта гдето рядом ,но ГдЕ ??????????
Попробувайте заліпити бамагом решітку і проїхатися, мо виясниця шо
Попробувайте заліпити бамагом решітку і проїхатися, мо виясниця шо
Стоїть утеплювач на нижній решітці(губі), сьогодні їду за місто, виключаю мафон, пробую. По результатам випробування відпишусь.
VitaSpirt написав:Попробувайте заліпити бамагом решітку і проїхатися, мо виясниця шо
Стоїть утеплювач на нижній решітці(губі), сьогодні їду за місто, виключаю мафон, пробую. По результатам випробування відпишусь.
а утеплитель фирменный или самодельный - часто езжу на короткие расстояния - актуальная тема
Ptah написав:VitaSpirt написав:Попробувайте заліпити бамагом решітку і проїхатися, мо виясниця шо
а утеплитель фирменный или самодельный - часто езжу на короткие расстояния - актуальная тема
Саморобний. Тобі сюда http://www.logan.in.ua/forum/viewtopic. … 89&p=3
Випробування пройшли успішно. Свистить с-а Правда, якось ніжніше
del
прапор правильний
Какой-нибудь другой страны, может и правильный, но у флага Украины цвета наоборот - желтый снизу, синий сверху.
VitaSpirt
ну я бы еще поспорил who is who
Вітаю! Ти козел ще той!:offtopic:
І що це за розмови?
Вітаю! Ти козел ще той!
Если не извинишься, нарисую -1 в рейтинг
-1 в рейтинг
Кожного дня
Engineer
OKurylyshyn
да забейте вы..... мне просто интересно было, что за флаг такой или действительно перепутал..... а товарищ слишком близко принял к сердцу.... вообще с моей стороны выглядит как троллинг (хотя абсолютно без задней мысли)
еслибы вы не начали полемику я бы и не обратил внимания ну сделал человек две полоски краски своим аватаром и все что вы к нему прицепились,по моему нормально ни хамства ни ругательств ,завели мужика а теперь топите не холосо однако- провокацией попахиват однако:
Про свист. Одне питання. А чому він виникає лише після 80? І чому відразу так гучно? По ідеї він мав би зростати, але він однаковий і при 80 і при 120. А до 80 його немає взагалі.
Тут мій кум вже писав, що у мене уже другий логан:tbsenile: 1 - Румин база 2007, 2 - Москаль амбіанс 2011.
Свист був що у одному, що у другому, єдине, у румуні був трохи слабший і ніжніший, а в нинішньому тупо видуває мізки. Лікую я і кум - перевищенням значення Дб музики над Дб свисту:D
П.С. Про злощасну аватарку
Таким був прапор України часів УНР 1917-1919 рр.
А чому він виникає лише після 80
Здається мені тому, що після цієї швидкості в салоні виникає тиск повітря (умова: при відкритому повітрязаборнику) який не взмозі вийти з нього природнім способом, тобто через клапани в багажнику. Можливо заважає поличка за заднім сидінням. Тому й виходить він через гумові ущільнювачі дверей. По крайній мірі в мене так. Тому й виникає той надокучливий писк, свист.
Коли настане добре літо й з"явиться на дорогах багато пилу тоді й можна буде побачити місця прориву того тиску, тобто послаблення ущільнювача. В тому місці на ущільнювачі буде видно легкє покриття пилу з салону на зовні.
Якщо повітрязаборник та всі вікна на цій швидкості зачинені і свист присутній, то треба шукати далі.
Уже писал, у меня тож Румын база 2007, НУ НЕТ СВИСТА!!!
в мене також румун 2008р, також нічого не свистить.
Может у тех у кого свистит какое-то доп НАГРОМОЖДЕНИЕ. У всех знакомых таксистов и Ф-1 и Ф-2 нет (около 15 человек) никаких свистов!!!!!!!!!!!!!!!
Рядовой
Ні, справа не у тому. Вчора, після того як відписався в топіку, спеціально їхав понад 80 і переключав важіль рециркуляції повітря в салоні: свист присутній:dntknw:
clapan
OKurylyshyn
Ну вам тоді повезло:D. А якщо серйозно, то я писав вище, що у румуні свист був трохи тихіший і ніжніший, практично не доставав. Скажу навіть так, в румуні він не нагадував свист вітру, а скоріше щось інше: я грішив на підшипник коробки, оскільки він взагалі з"являвся після 80 і тільки на 5-й.
В новому москалі - це саме аєродинамічний свист, сумнівів не має. На рахунок доп.нагромадження - машинка ще ну зовсім нова - не встиг:visslar:
Рядовой
Ні, справа не у тому. Вчора, після того як відписався в топіку, спеціально їхав понад 80 і переключав важіль рециркуляції повітря в салоні: свист присутній:dntknw:clapan
OKurylyshyn
Ну вам тоді повезло:D. А якщо серйозно, то я писав вище, що у румуні свист був трохи тихіший і ніжніший, практично не доставав. Скажу навіть так, в румуні він не нагадував свист вітру, а скоріше щось інше: я грішив на підшипник коробки, оскільки він взагалі з"являвся після 80 і тільки на 5-й.
В новому москалі - це саме аєродинамічний свист, сумнівів не має. На рахунок доп.нагромадження - машинка ще ну зовсім нова - не встиг:visslar:
Завтра поганяю машинку вдоль и поперек, буду крутить церкуляцию (как циган солнце) отпишусь!!!
Завтра поганяю машинку вдоль и поперек, буду крутить церкуляцию (как циган солнце) отпишусь!!!
Да крутили теж, сусід за кермом, а я поруч. Вмик/вимикав вентилятор, крутили циркуляцію повітря, антену знімали, вікна відкривав/закривав. При 80 і вище всеодно з'являється свист.:|
Вийшовши на вулицю і огланувши авто, нічого зайвого не було, авто теж нове 2011р. Я думав решітка передня (хром накладка) вібрує і з'являється свист.
У мене Ф1 2008, свисту такого немає і решітка (хром) трохи інша.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Свист ветра
Згенеровано за 0.141 секунд(и), виконано 94 запитів