Re: http://www.ebay.com/
а якою конкретно поштою буде відправляти селлер - то лише йому відомо )
поки що мовчить.... Тільки мені + поставив за вчасну оплату. Рейтинг в нього - 99,2% (63700)
Logan Ambiance-1,6 (2006-2014)
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → http://www.ebay.com/
а якою конкретно поштою буде відправляти селлер - то лише йому відомо )
поки що мовчить.... Тільки мені + поставив за вчасну оплату. Рейтинг в нього - 99,2% (63700)
С почтой понял, предупрежу.
В мене є моя корумпована тьотя почтальйон, як тільки щось мені приходить, то зразу мені дзвонить, от тільки біда, в них робочий день з 7.30, так от ще вся хата спить, а в мене дзвінок на всю хату "вам прийшла бандеролька"
в них робочий день з 7.30, так от ще вся хата спить, а в мене дзвінок на всю хату "вам прийшла бандеролька"
Нє, в нас пошта з 9.00.
OKurylyshyn написав:в них робочий день з 7.30, так от ще вся хата спить, а в мене дзвінок на всю хату "вам прийшла бандеролька"
Нє, в нас пошта з 9.00.
В нас почта також з 9.00, уе для клієнтів, а самі поштомени прихолять на 7.30 кориспонденцію розбирати.
Я після такого дзвінка ще можу годину спати.
santhe написав:а якою конкретно поштою буде відправляти селлер - то лише йому відомо )
Продавец может завтыкать поставить метку "отправленно" или смотри в shipment details часто пишут что отправка на второй-третий-пятый день с момента оплаты.
Продавец может завтыкать поставить метку "отправленно" или смотри в shipment details часто пишут что отправка на второй-третий-пятый день с момента оплаты.
такі да, селлер з великими обертами відправляє зазвичай через 2-4 дня. на пошту тобі прийде лист від ібею: апдейт фо йо пурчейс і там буде вказано що статус поміняно на шиппед.
на пошту тобі прийде лист від ібею: апдейт фо йо пурчейс і там буде вказано що статус поміняно на шиппед.
письмо какое-то пришло о том, что я купил такой-то товар за столько-то и приписка: Email reference ID: ........... Please don't remove this number. Customer Support may ask you for this number, should you need assistance.
Может это трекинг номер посылки?
Вообще-то нет, оно пришло после окончания аукциона и я тогда еще не платил за товар....
О, ответил селлер: Your shipment has been sent out to the below address and as soon as we have the shipment information this will be emailed to you.
Типа отправил, а какую они ждут информацию?
О, ответил селлер: Your shipment has been sent out to the below address and as soon as we have the shipment information this will be emailed to you.
Типа отправил, а какую они ждут информацию?
трек номер мабуть чекають. будуть знати - напишуть тобы листа
santhe Определилось наконец: отправили Дойч почтой с трекинг-номером. Отслежка выдает: груз прибыл в Международный логистический центр Сингапура.
Ну хоть определилось что и как....
Отслежка выдает: груз прибыл в Международный логистический центр Сингапура.
Вроді на цьому відслідкування і закінчиться.
Вроді на цьому відслідкування і закінчиться.
тому що Дойч пошта?
тому що Дойч пошта?
Якщо Дойч то можливо ще пару позицій появиться, поки товар до української сторони не дійде.
А от якщо Чайна, то закінчується все в той момент коли товар доходить до митної служби китаю.
Я кілька разів відслідковував, потім забив, просто чекаю і слідкую за термінами.
Якщо пройшло 30 днів то звязуюсь з продавцем. Вони зазвичай просять ще почекати 10 днів і якщо так і не прийшло то висилають повторно, або бабло повертають. Це якщо товар не дорогий.
Інколи бувало так що товар не прийшов, вони вислали повторно, я його отримав, а ще через деякий час прийшов той що був першим і загубився.
Все нормально отслеживается. После ухода посылки с китайской почты в сторону Украины, проходит как правило 5-7 дней и посылка появляется на нашей почте. Отследить можно здесь:
http://www.ukrposhta.com/www/upost.nsf/ … t?openpage
За 2 дня дошло из Сингапура до Франкфурта. Ниче так...
Груз был получен 14.04.2012 в международный логистический центр во Франкфурте.
и до сего дня никаких больше изменений... Это нормально?
и до сего дня никаких больше изменений... shok dntknw Это нормально?
От про що я і говорив.
OKurylyshyn Сьогодні посилка трекнулась по Укрпошті:
Відправлення за номером ХХХХХХХХХ надійшло 22.04.2012 до місця міжнародного поштового обміну України Київ ДОПП Цех №2 мжн РІ-1 вхідна письм кор роб з індексом ххххх.
Сьогодні посилка трекнулась по Укрпошті:
Відправлення за номером ХХХХХХХХХ надійшло 22.04.2012 до місця міжнародного поштового обміну України Київ ДОПП Цех №2 мжн РІ-1 вхідна письм кор роб з індексом ххххх.
ну і гуд. сьогодні або завтра вже отримаєш
сьогодні або завтра вже отримаєш
так скоро? А митний контроль???
santhe написав:сьогодні або завтра вже отримаєш
так скоро? А митний контроль???
в мене зазвичай від того як посилка вперше трекнеться в україні і до того як почне трекатись вже конкретно в моєму поштовому відділенні проходить 2-3 суток. так як ти з києва - в тебе буде трохи швидше. зараз вже все залежить від того - наскільки якісно ти "корумпував" свою почтальйоншу щоб вона тобі подзвонила, що посилка вже є
упс, протупив, сорі, ти не киянин :-)
ну значить 2-4 дня ще будеш чекати
ну значить 2-4 дня ще будеш чекати
(якщо митники не притримають...)
Посылка сегодня уже в Донецке. Хорошо, что ушло из Киева, обычно там вся бадяга с посылками бывает...
Итого, 10-го проплатил, 12-го - в логистическом центре Сингапура, 14-го во Франкфурте, 22-го - в Киеве, 24-го - в Донецке. Очень даже оперативно!
Заказываю всякую мелочевку. Обычно товар идет недели 4, но бывает и 6. Один раз даже было пришел за дней 8.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → http://www.ebay.com/
Згенеровано за 0.130 секунд(и), виконано 94 запитів