Re: Для тех, кто заправляется на ОККО
Спасибо. И Вас с первым апреля!
А при чому тут 1 квітня?
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Для тех, кто заправляется на ОККО
Сторінки Назад 1 … 14 15 16 17 18 … 67 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Спасибо. И Вас с первым апреля!
А при чому тут 1 квітня?
де ОККО а де 95 по 10.50
Чи може я в іншій країні?
Чи може я в іншій країні?
а це залежить від регіону.
joakim приезжай в гости в Запорожье. жта заправка пока единственная в радиусе 60 км (ближайшая под Днепропетровском). на ней пока нет фирменных лого (кроме костюмов заправщиков) и даже не обслуживают по визе/мастеркард. но обещают после реконструкции полный спектр услуг )
Я тарюсь на Лукойлі причому купляю талони по 10 літрів які мають термін дії 3 місяці і врахувавши динаміку зростання ціни на бензин і вчасно купивши талони то можна зекономити пару копійок (ціна бензину така як і на заправці А95-11,35). якщо когось зацікавить то пишіть на мило bekerun_o@mail.ru
купляю талони по 10 літрів які мають термін дії 3 місяці
краще талони брати на WOG, вони, по моєму не мають терміну дії.
joakim приезжай в гости ... обещают после реконструкции полный спектр услуг ...
И соответственно цены
Я после последнего поднятия цен, обиделся на "дорогие" заправки и ушел в сектор "подешевле" никакой разницы.
Заправляюсь только 92рым "зачем платить больше" а за предложение "в гости" спасибо.
так у нас сейчас эта окко дешевле всех даже небрендовых
OKurylyshyn
а на вог чий бензин продають? Я свій час заправляв там 92-й - то був як на мене не "фонтан"
а на вог чий бензин продають?
х/з
regulator написав:а на вог чий бензин продають?
х/з
Поки Херсон на реконструкції возять імпорт. (прибалтика, білорусія, румунія). Ну і добадяжують тут різними присадками.
У мене питяння. Всі ОККО однаково корисні? Наприклад АЗС в центрі міста і на окружній торгують одним і тим же пальним? Має сенс їхати заправлятися в центрі, чи на окружній буде така ж якість пального?
Має сенс їхати заправлятися в центрі, чи на окружній буде така ж якість пального?
По ідеї на всіх АЗС одного регіону однакова якість, тому що ресурс везеться з однієї нафтобази.
Але як показує практика, буває інколи по різному, людський фактор, на самій АЗС можуть щось мутити, тут не вгадаєш.
І це стосується не тільки ОККО, але і всіх АЗС в Україні. Народ у нас такий.
Здається і ОККО почало бодяжити. Підійшов сьогодні до мене колега по роботі із звинуваченнями на заправку ОККО на пр. Чорновола (Львів) мовляв там 95-й (звичайний) з фероценами Заправив він тижні два назад там 40 л. Я йому звичайно не повірив. Він при мені викрутив свічку а вона повністю червона. Каже ще й навіть вихлопна була червона але після того як викатав це паливо залив яз завжди ВОГівського 95-го. Я перепитав чи може бути що так свічки "загадились" до заправки на ОККО на що він сказав що дивився на свічки якраз перед тою заправкою. Далі не вірю. Кажу що я теж нещодавно залив 95-го на ОККО але на Науковій. Викручую свічку і картина теж неприємна. Свічки почали червоніти. Наліт відносно легко стирається пальцем тобто свіженький. Свічки останній раз викручував 10-ть днів назад, такого не було. На останній заправці залив 20л з яких покищо спалив 9-10 л. Якщо хтось із Львівських в цей період заливав звичайний 95-й на ОККО і знає попередній стан свічок прохання озвучити свої спостереження.
http://www.logan.in.ua/forum/gallery/di … &pos=0
Donpedro
сьогодні проходив повз твоє авто - на вихлопній трубі вроді теж такий червоненький наліт.
А може залий пульс і промий добре ...
Здається і ОККО почало бодяжити
Вполне вероятно. Перешел с 95 окко на 92 бенз с другой заправки. К удивлению расход "на глаз" и тяга осталась та же. Зачем платить больше?
в моем городе на ОККО 95-по 11,30, а на всех остальных заправках сети 11,65 (за исключением 3-4х заправок где тоже 11,30). в чем загадка?
У нас ОККО - 95 по 11.65 грн специально посмотрел венгерского производства, а пульс - польского.
У нас ОККО - 95 по 11.65 грн специально посмотрел венгерского производства, а пульс - польского.
а где посмотрел? какого производства?
Около кассы табличка, на ней написано какой бензин, откуда, если наш то ГОСТ-2007 года. 95 евро и по-моему солярка Пульс - венгерского производства MOL Kft, Пульс - польский ORLEN.
Окко, друг недавно залил полный бак, tlc 150, 2.7. Машина стала через 15км и не заводилась... Говорит вызвал евакуатор, увезли в автосаммит, слили бодягу, залили какой-то 95 и отпустили. =) Вот и окко.
ОККО ПУЛЬС рулит
tlc 150, 2.7.
а що це означає?
Игорь Петрович1
в каком плане? сам ездишь?
Oneshotonekill написав:tlc 150, 2.7.
а що це означає?
Тойота прадо TLC Prado 150 2.7
Сторінки Назад 1 … 14 15 16 17 18 … 67 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Для тех, кто заправляется на ОККО
Згенеровано за 0.202 секунд(и), виконано 80 запитів