Re: Книга радостей :)
Спасибо. Я конечно прихвастнул, не отрицаю, но в том море чернухи что на нас льется так иногда хочется чуточку похвастать успехами.:visslar:
New Koleos Dynamique Pack1 2.5 CVT - був.
Skoda Octavia 1.4 MT - є.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Книга радостей :)
Сторінки Назад 1 … 24 25 26 27 28 … 52 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Спасибо. Я конечно прихвастнул, не отрицаю, но в том море чернухи что на нас льется так иногда хочется чуточку похвастать успехами.:visslar:
Doc
:app::app::plus::app::app::app:
Пока-пока.
Doc
Молодец Костя! Так держать .
Doc
Костя, :app::app::plus:
УРА! Я сегодня купил новый аккумулятор и теперь мой логан может опять передвигаться ! Если погода позволит, то на выходных поеду к родителям и привезу мед. Все кто заказывал - ожидайте отправки.
Поздравляю
Sergey83
Сегодня забрал свою Дуську от мастера - крышка багажника как новая . Заодно перекрасил нижнюю половину обоих дверей с правой стороны (старая царапина которую засекла страховая не давала покоя), а также были зашкурены и перекрашены места вокруг креплений задних концевиков. Оказалось, что та ржавчина которую было видно от креплений неоригинальных концевиков самонарезами в кузов, разошлась под ЛКП намного дальше чем казалось, но она успешно была ликвидирована.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jPZ4TX52 … embedded#![/youtube]
Таки да,можно записать в книгу радостей,что мы живём не в Москве. А жёнушка стэрво,фу-у-у!
Вчера ТАС перевела денюжку на СТО 6400гр.по цивилке. Страховики не морозились,всё оперативно и быстро решалось,хотя были нюансы.
А жёнушка стэрво,фу-у-у!
Она поступала, как обычный человек.
В том и смысл.
Мы обычно не замечаем и не ценим то, что ценим и замечаем, "если что"...
Вчера ТАС перевела денюжку на СТО 6400гр.по цивилке. Страховики не морозились,всё оперативно и быстро решалось,хотя были нюансы.
Сегодня УНИКА по КАСКО перевела (пришла смс) 22 800грн.
Тоже без мороза.
И так по каждому случаю (за четыре года разномелких случаев было три или четыре).
Каждый раз меняю повреждённую деталь полностью на новую.
КАСКО от УНИКИ рулит.
п.с. если бывают "морозы" в страховой, то нужно смотреть тенденцию: это политика компании или человеческий фактор.
Володя на поток уже поставил доход от страховых ))
Друзі!
Хочу поділитися з Вами своєю радістю. Щойно зі змагань приїхав мій онук Круть Іван - кандидат в майстри спорту. Він завоював Кубок Молдови на відкритих змаганнях з картінгу. Незабаром йому виповниться 11 років, а цим видом спорту професійно займається вже 4 роки.
Я горжусь своїм онуком!
Пока-пока.
Друзі!
Хочу поділитися з Вами своєю радістю. Щойно зі змагань приїхав мій онук Круть Іван - кандидат в майстри спорту. Він завоював Кубок Молдови на відкритих змаганнях з картінгу. Незабаром йому виповниться 11 років, а цим видом спорту професійно займається вже 4 роки.
Я горжусь своїм онуком!Пока-пока.
Молодец! Удачи ему!
Дай Бог внуку на Формулу-1 выступать!
Незабаром йому виповниться 11 років, а цим видом спорту професійно займається вже 4 роки.
Ну нифига себе !!! Просто молодчина ! Передавай поздравления !!!
Спасибі, друзі!!! І вітання Івану передам обов"язково. Тим паче, що він пам"ятає вилазку Логан-клубу в травні 2007 року, і багатьох форумчан пам"ятає. Особливо, "грозного" дядю Сашка (Пойзона) (і зовсім він не грозний - то вигляд у нього такий, коли не поголиться).
І дядю Мишка (Смика), який такий чудовий банош приготував для всіх логановодів. І про остальних згадує, хто тоді був (пам"ять у хлопчика чудова - пам"ятає все ще з 3-х річного віку).
І в тому році, в червні він почав займатися картингом.
А я став членом нашого Клубу. Отаке.
Пока-пока.
ГОША
Круто! Хай росте на радість вболівальникам Формули-1! Ми теж за нього горді!
ГОША!!!
Поздравления Ивану!!! Молодчага!... Дай Бог на этом не останавливаться...
shurkis
Игорь Петрович1
Zevs
Crazy Poison
ПАПА
Дякую Вам за добрі слова.
Пока-пока.
Я вот вчера купил Логан....2010 г. в. пробег 24 т.км.
Закрыл кредит
Закрыл кредит
:upp::upp:
Да уж, це дійсно велика радість, вітаю!!!
Сторінки Назад 1 … 24 25 26 27 28 … 52 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Книга радостей :)
Згенеровано за 0.194 секунд(и), виконано 84 запитів