Re: Активація БК у Львові
Odja
по моєму це був OlegLviv
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Сторінки Назад 1 … 58 59 60 61 62 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Odja
по моєму це був OlegLviv
Odja
по моєму це був OlegLviv
Я не пам'ятаю бо навіть не бачив як воно фунциклює.
Перестав функціонувати індикатор відкритих дверей, спочатку робив з перебоями ,а тепер взагалі здох! Питання - в чому причина? Чи можу сам полагодити, чи чекати слідуючої зустрічі у Львові, щоб Саща ( він робив активацію БК) подивився і виявив причину як спеціаліст!
nick35
Скоріш за вс діод здох, треба перепаяти.
Я тоже так підозрюю, але лізти в приборку самому боязко, все таки я не спціаліст радіотехнік, а так по погоді...)))
nick35
диод врядли. посмотри синюю фишку,которой врезался в оранжевый провод. скорее всего в ней проблема.. не контакт. ну и если всё получится, то во Львове буду в последних числах мая.
диод врядли. посмотри синюю фишку,которой врезался в оранжевый провод. скорее всего в ней проблема.. не контакт. ну и если всё получится, то во Львове буду в последних числах мая.
Попрошу уточнити для тих хто в танку - де вона є!? Треба розбирати приборку, чи вона внизу там де чорний блк Сіменс, чи під капотм там де запобіжники. Прошу відповісти по можливості .
nick35 справа от педали сцепления коробка черная. фишку увидишь.
Завтра подивлюсь - надіюсь знайду!Дякую за відповідь.
Коли і де можна активувати БК у Львові? І скільки часу займає вся процедура? І ше таке питання логан 2006 року, комплектація сама проста, БК активувати можливо?
Коли і де можна активувати БК у Львові? І скільки часу займає вся процедура? І ше таке питання логан 2006 року, комплектація сама проста, БК активувати можливо?
Активація відбудеться тоді коли назбирається 5 чоловік, займає це все діло приблизно 2 години, а стосовно 2006 року - все можливо.
CChirik залиш номер телефону в профілі, або пряму тут напиши і коли назбирається достатня кількість бажаючих обов`язково тобі зателефонуєм і все повідомим.
nick35
Дивився я сьогодні ту синю фішку - там все нормально є контакт між двома оранжевими проводами. Напевно прийдеться просто приїхати на зустріч і ти все глянеш на місці, хоча я ще би глянув що до чого - чекаю на підказку може самому вийде полагодити!?
Odja
по моєму це був OlegLviv
Так це був я )) і працює воно нормально
Ребята помогите разобраться.Саня при активации БК в Луганске провел мне проводок для подключение в приборке ГАЗ,а подключить времени небыло.Нашол реле на 5в как разказывал Саня подключил,только оно не работает.К одному проводу подкидываю горит постояно,к второму нет ни какой реакции,третий при каждом прикосновении к контакту она переключаеться газ бензин и на бензин газ,четвертый провод вообще дотрагиваешься к нему релюхой вообще кнопка (все светодиоды) тухнит какбут замыкание.Само реле подключил,питание котушки реле масса и к кнопки газа на выход провод с приборки что вывел Саня и второй на массу.Всё проверил включается выключаеться,цепь размыкаеться.Помогите поставить.
Саня посоветовал обратиться к Вам.
Написав в ПМ як все підключив, звісно за порадою Сашка )
Спасибо что откликнулся.
Будь-ласка, якщо щось не так то звони
nick35 хм.. тогда как буду у вас - заскочу. надеюсь таки помогут с визами и мы быдем через вас проезжать наверное и в Стрый заскочим проездом:)
CChirik см фразу выше, не знаю во сколько буду во Львове, но может всё и решится в первых числах июня или в последних мая.
сегодня приезжал в гости МЦВ.. у него версия приборки.. 81401. сотворил ему 81402, работала как миленькая приборка версии 8.14, процессор тоже.
воздушный фильтр там уже нового образца - квадратный..
CChirik залиш номер телефону в профілі, або пряму тут напиши і коли назбирається достатня кількість бажаючих обов`язково тобі зателефонуєм і все повідомим.
тел.: 0506750561, надіюсь 5 чоловік назбирається скоро, буду чекати дзвінка. Дякую!
Щож будемо чекати на твій приїзд Саша)
в мене Логан 1.4 2006 - Амб"янс, я так зрозумів що активація БК реальна??якшо так то +1
також є друг на МЦВ-2011 Лауреат - тож хоче мати БК,якщо це все реально то ми обоє приїдемо!
_2d_
Только номер телефона добавте в профиль и с вами свяжутся как только будет планироваться следующая активация во Львове.
_2d_
Только номер телефона добавте в профиль и с вами свяжутся как только будет планироваться следующая активация во Львове.
добавив,я так зрозумів це все реально зробити......тоді нас +2
а і ше підкажіть не обізнаному ціну за активацію БК?
_2d_
Сделать реально, я себе активировал в прошлый раз так же можно поменять цвет приборки.... по ценам надо спрашивать у "Активатора" Саши aka _AlexSander_, эт он этим занимается.
також є друг на МЦВ-2011 Лауреат - тож хоче мати БК,якщо це все реально то ми обоє приїдемо!
В друга точно Лауреат? Там БК повинен іти в базі.
Сторінки Назад 1 … 58 59 60 61 62 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Згенеровано за 0.220 секунд(и), виконано 77 запитів