Re: Активація БК у Львові
ок закажу
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI-продано, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103, Sig Sauer MCX Spear-LT 9" 300blackout
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Сторінки Назад 1 … 60 61 62 63 64 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
ок закажу
Сергій, не баїсь, все буде гаразд .
Модератори, будь-ласка прикріпіть назад перший пост на кожну сторінку, бо якось воно незручно редагувати.
Odja глючить будет. лучше пусть закроют тему и откроют новую.
Блін, якщо є стільки роботи, то буде достатньо і 4 машини, більше не встигнеться.
_AlexSander_ що скажеш?
OKurylyshyn а с тобой мы попробуем разобраться в нашу предварительную встречу.
Хочу запитати про кнопку GAZ - які вона буде виконувати функції після активації? Хочу теж приїхати на зустріч - поспілкуватись, тай може вийде полагодити індикацію відкритих дверей - а то раптово перестала працювати(
nick35 эта встреча будет уже после 5го числа. может мы с тобой успеем до этого индикатор будет включаться, когда машина работает на ГБО.
только реле и проводку от редуктора кинете сами.
Добро! Я зможу по суті в любий час. Звязок я так розумію буде через цю тему на сайті?
Саньок, ти собі по часу розрахуй, щоб не мучились як минулого разу до ранку. Реле також купи сам і все сам роби, а то ми щось накрутимо, потім перестане працювати. Краще тобі більше заплатити, ніж мучитись потім коли ти поідеш.
nick35 скорее всего. из Ужгорода сообщу
Ок)
я би тож приїхав на тусу, ніяк не поставлю собі дзеркала з підігрівом, все купив шо тре, але руки не доходять.
Реле також купи сам і все сам роби
Підтримую Олега.
я би тож приїхав на тусу, ніяк не поставлю собі дзеркала з підігрівом, все купив шо тре, але руки не доходять.
А в чому проблема? Приїжджай.
Наразі троє, ще треба двох, наскільки пригадую минулого разу не всі бажаючі активувались, так що можна щось придумати, але це не 100%, тому краще пошукати ще самим.
так як 3 як "2d+друг" друг же теж на логані і теж на активацію,так шо нас 4 думаю можна і шось рішати!
так як 3 як "2d+друг" друг же теж на логані і теж на активацію,так шо нас 4 думаю можна і шось рішати!
_2d_ Анатолій, прохання не придиратись, я за 1548 постів даної теми читати навчився і думаю всі зрозуміли що я мав на увазі (1521 пост був змінений після написання 1522 посту, тому вийшла трішки плутанина для ВАС).
_AlexSander_ Саш, я так зрозумів, що дату будем опридіялти остаточно після 05.06.12.?
Щось зовсім забув про цю темку\
Два питання:
1)В мене Логан База 2012 року випуску,чи можлива в ньому активація БК?
2)Якщо відповідь на 1 питання ствердна,чи зможуть офіціали придертись ,що було втручання в електрику автомобіля?...Якось з гарантії на зовсім новій машині злазити не хочеться
Якщо не буде проблем з цими двома питаннями ,то скоріш за все можете мене рахувати п'ятим...
1)В мене Логан База 2012 року випуску,чи можлива в ньому активація БК?
так, 100% можлива
2)Якщо відповідь на 1 питання ствердна,чи зможуть офіціали придертись ,що було втручання в електрику автомобіля?...Якось з гарантії на зовсім новій машині злазити не хочеться
нашим львівським офіціалам клепки не стане це зрозуміти, особливо електрику на Зеленій, а якщо і щось побачать, то їм потрібно доказати що щось сталось по причині активації БК.
короче можеш не хвилюватись
Ну тоді питання зняте)Впринципі)Скільки приблизно виходить по фінансах?І чи потрібно щось від мене крім машини))))
Показывал официалам Сашину работу, сказали, что хорошо сделано, видели, и пошли делать ТО машине(2011 года)
Mellon
цена вопроса активации БК 250 грн.
І чи потрібно щось від мене крім машини))))
Конечно нужно........ присутствие......... а поговорить????:D:alc:
Pashko
Іди віддихай, роботяга, сил набирайся....... :alc::alc:
OKurylyshyn
Да только приехал.... ща пивка тресну и спать
Ну ви блін полуношники .
Mellon Остап, одне велике прохання, заповніть до кінця профіль(мається на увазі телефон, та й решта зайвим не буде), а в список бажаючих на активацію добавив.
Банда готова, тепер чекаємо на дату.
Сторінки Назад 1 … 60 61 62 63 64 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Згенеровано за 0.187 секунд(и), виконано 78 запитів