Re: Активація БК у Львові
а вдруг клиентов развозить прийдётся
VW Golf IV GT 2004 1.9TDI арендовано-повернуто
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Сторінки Назад 1 … 62 63 64 65 66 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Клієнтом тепер буде Паша
я з другом зможем бути тільки до 6 числа,якшо все відбуватиметься пізніше,то ми не зможем бути раніше ніж за 2,5 тижня(
я з другом зможем бути тільки до 6 числа,якшо все відбуватиметься пізніше,то ми не зможем бути раніше ніж за 2,5 тижня(
До 6 числа активація точно не відбудеться, а швидше за все (я так думаю) числа 23 або 30 ЧЕРВНЯ.
Пора голосовать тогда за дату 23-е или 30-е. Лично мне все равно - буду на месте - ни куда не еду итак.....
Кто, что думает по этим датам, а самое главное, что скажет Саня!
а евро уже пройдёт к тому времени? ибо фик билетов купишь имхо..
Фиг там - до конца июля..... плюс ко всему еще и пол города поперекрывают нафиг....
а евро уже пройдёт к тому времени? ибо фик билетов купишь имхо..
ні 23.06, ні 30.06 у Львові ігор не буде
але 23.06 1/4 фіналу (в Донецьку) і можливо навіть із участю нашої збірної (якщо повезе)
Тому не знаю, вирішуйте, якщо на 23, то як будемо щось робити, то тільки до 21.00, бо потім чи навіть
_2d_ написав:я з другом зможем бути тільки до 6 числа,якшо все відбуватиметься пізніше,то ми не зможем бути раніше ніж за 2,5 тижня(
До 6 числа активація точно не відбудеться, а швидше за все (я так думаю) числа 23 або 30 ЧЕРВНЯ.
ООО то це взагалі кул,явка в нас тоді 100%,ми в тємі)))
Тому не знаю, вирішуйте, якщо на 23, то як будемо щось робити, то тільки до 21.00, бо потім storstark чи навіть alc
Якщо все буде в мене в гаражі, то телевізор організую. По якому каналу має бути трансляція?
Grabb написав:Тому не знаю, вирішуйте, якщо на 23, то як будемо щось робити, то тільки до 21.00, бо потім storstark чи навіть alc
Якщо все буде в мене в гаражі, то телевізор організую. По якому каналу має бути трансляція?
1/4 мабуть усі три канали, але потрібно уточнити: Перший Нац., Україна, Футбол
Перший Нац., Україна
зловимо на просту антену, в Львові це не проблема.
_AlexSander_ написав:а евро уже пройдёт к тому времени? ибо фик билетов купишь имхо..
ні 23.06, ні 30.06 у Львові ігор не буде
але 23.06 1/4 фіналу (в Донецьку) і можливо навіть із участю нашої збірної (якщо повезе)
Тому не знаю, вирішуйте, якщо на 23, то як будемо щось робити, то тільки до 21.00, бо потім чи навіть
тоді краще всього уже після футболу числа 30 або далі! шоб всі встигли!
братцы. дайте приехать с одной поездки сначала все обсуждения после 5го.
взяти цифровий тюнер Т2(той що зараз рекламують),вони у Львові ловлять на просту антену(маленьку таку)
цифровий тюнер Т2
Так де його взяти?
братцы. дайте приехать с одной поездки сначала все обсуждения после 5го.
ок)
Всім привіт! Підкажіть будь-ласка як записатись на активацію БК Sandero у Львові?
Всім привіт! Підкажіть будь-ласка як записатись на активацію БК Sandero у Львові?
Я так собі мислю, що потрібно написати слідуюче: - Запишіть на активацюю, з умовами згідний, буду 100%.
Цікавить ціна активації, і ручка переключення режимів БК.
Цікавить ціна активації, і ручка переключення режимів БК.
Кури тему . Все написано на попередніх сторінках
Я просто форуми часто не відвідую, і за рік ціна могла помінятись, тому і перепитую. Якщо активація 250грн то тоді прошу записати мене.
Я просто форуми часто не відвідую, і за рік ціна могла помінятись, тому і перепитую. Якщо активація 250грн то тоді прошу записати мене.
Ціна так і залишилась 250грн. Ручку міняти не потрібно, вона просто доробляється і в неї вставляється кнопка.
Vovan-kv
Ок, слідкуй за темою. З наступного тижня будемо визначатися з датою.
Сторінки Назад 1 … 62 63 64 65 66 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Згенеровано за 0.187 секунд(и), виконано 76 запитів