Re: Румунська славута 1.4 амбіанс
santhe написав:ти ж знаєш нашу країну
а виїзд за кордон?
в тебе в тєхпаспорті буде вписаний новий двіжок. в примітках буде вказаний його номер.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Румунська славута 1.4 амбіанс
Сторінки Назад 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
santhe написав:ти ж знаєш нашу країну
а виїзд за кордон?
в тебе в тєхпаспорті буде вписаний новий двіжок. в примітках буде вказаний його номер.
х/з, в Львові був випадок що мужик купив Октавію в салоні, українського виробництва, тут 4 роки поїздив, а потім їхав за кордон і машину чеські митники конфіскували, вона в них числилась в угоні. точно не скажу, але по моєму машина пропала.
107 тищ пробіг. Поміняв рідину в гурі. Від жадності купив дві літрових банки, але хватило однієї. Так що якщо комусь треба - можу перепить
по чем отдашь? и что за марка?
по чем отдашь? и что за марка?
elf elfmatic g3
але ти занадто далеко, пересилка обійдеться дорожчє ніж те масло :-)
думаю да... не выгодно. А как цвет старого масла Гура и какая причина замены, был ли смысл? Как ощущения?
думаю да... не выгодно. А как цвет старого масла Гура и какая причина замены, был ли смысл? Как ощущения?
старе масло темно-темно вишневе, ледь прозоре. по відчуттям - трохи легше став крутитись руль. прични заміни - ну це як в анєкдоті - чому собака яйки лиже - тому що може. так і тут - був в супермаркеті, побачів ельфовське масло - думаю чом би не поміняти :-)
сьогодні якийсь явно не мій день. замовляв на цгм захист кромок крил - прийшли нормальні передні але одразу два правих задніх. замовляв на автосвітлі протитуманки з кріпленнями - прийшли з двома правими кріпленнями. і якщо з кріпленнями туманок вирішив не заморачувать і підрізав-поставив неподходяще, то з кромкою крила так ніфіга не вийде. а, ще як оказалось зря замовив на цгм передні бризговики. яко оказалось - кромки крил довгі, і бризговики не потрібні щоб їх встановлювать. пічаль...
так на цгме поменяют.. доставку только пусть оплатят
Заінсталив протитуманки. Докупив підрульового з включенням передніх туманок - 250 грн. Лампи Н11 осрам - 200 грн. Недешево блін.
Вирізав отвори в бампері - рівно ніфіга не вийшло, між бампером та птф було видно нерівні щілини 1-2 мм. Купив гумовий уплотнітєль, проклєїв, стало файно.
Також заінсталив кромки крил, поки що тільки три штуки. Побачім як цгм допоможе вирішить граблю, раніше в них купляв - все було ок.
Ще одна невеличка подорож:
рівне-львів-мукачево-міжгір"я-синевир-колочава-хуст-мукачево-берегово-виноградів-тячів-солотвино-рахів-татарів-буковель-яремче-ворохта-верховина-коломия-говерла-знова татарів-знов яремче і ще куча всього.
Водоспади шипот, гук, манявський, шешори, ще якийсь. Накатано 2050 км, пролюблено кришку від заправочной горловнини гбо, купа нових вмятин на захисті двигуна та коцок на дніщі. Комплект гуми після фіг зна скількох гірських кам"янистих доріг мабуть що на виброс. 8 бродів проїхано тільки по дорозі на манявський водоспад. Інші не рахував. В общім в карпатах перший раз, але тепер думаю що не останній.
з.і. пару фото для затравки:
З.З.І ВЕЛИЧЕЗНА ПОДЯКА одноклубнику Shurkis за надзвичайно цікаву екскурсію по Мукачево та купу цінних порад! Саша, дуже-дуже дякую
Ще одна невеличка подорож:
Розкажи детальніше... скільки днів, де зупинявся... як ціни, який розхід пального, чим робив фото... Фото супер...
Наступного разу Сашко (Шоні ) в Ужгород - обовязково, бо ми (olvo, SySOP, shurkis) чекали
Наступного разу Сашко (Шоні ) в Ужгород - обовязково, бо ми (olvo, SySOP, shurkis) чекали
домовились
5 днів, зупинявся в Мукачево а потім в Татарові. І звідти і звідти робив вилазки По цінам - в мукачево платив 160 грн за номер, в татарові 120. Розхід газу чесно кажучі навіть не рахував, але думаю що явно більше десятки, бо і кондєй майже не виключався і у всякі є#укі їздив важкодоступні
з.і. фото робилось на кенон сх120
Ще трохи фоток:
Красотищаааа
santhe Саня, ты б фотки подписал, что и где?
Красотищаааа
Согласен, все никак не выберусь в ту сторону поехать.
Соррі, підписувати часу не було. Сьогодні (вірніш вже вчора) знов прийшлось збиратись в дорогу, але вже по іншому, дуже сумному поводу. Ось тільки що вернувся з Вінниці, фа-фа парі логанів з нашими наклєйками в житомирі.
З.І. Будьте ДУЖЕ обережні на воді в таку страшну спеку....
З.І. Будьте ДУЖЕ обережні на воді в таку страшну спеку....
Що сталось, хтось загинув? :(:(
Ось тільки що вернувся з Вінниці
Вчера тоже там был
эх.. узнаю Яремче ностальгия прям.. ездили туда в 2009ом.
santhe написав:З.І. Будьте ДУЖЕ обережні на воді в таку страшну спеку....
Що сталось, хтось загинув? :(:(
угу.. утонула тітка моя, вчора якраз їздив на похорон
110600
заміна масла та фільтрів.
" везу собі k4m 690 " Просто цікаво... А що коштує таке " щастя" + привезти-переставити, ще й вихлопну міняти... ?
Дякую.
115 тисяч.
двіжок поки що ще рідний.
прийшов час міняти сальнік колєнвала і зчеплення, замовив щойно в клубному магазині, побачім як швидко відправлять
Сторінки Назад 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Румунська славута 1.4 амбіанс
Згенеровано за 0.308 секунд(и), виконано 94 запитів