Тема: Все за 2,5 роки життя MCV
Я вирішив показати вам на чому я вже намотав 30 000 тис.км
І ось день після покупки...
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Все за 2,5 роки життя MCV
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Я вирішив показати вам на чому я вже намотав 30 000 тис.км
І ось день після покупки...
Остапчик приїжджай завтра на активацію БК по вул.Яцкова, познайомимся і поспілкуємось.
На 2фото моя попередня машина...
Остапчик приїжджай завтра на активацію БК по вул.Яцкова, познайомимся і поспілкуємось.
я б з радістю , та завтра ну ніяк не получається .
Через 7 місяців тонував,поставив сигналку та передні ЕСП ...
От тільки сьогодні поставив діодні лєнти ...
Odja написав:Остапчик приїжджай завтра на активацію БК по вул.Яцкова, познайомимся і поспілкуємось.
що, за весь день не вийде заскочити?
Остапчик написав:Odja написав:Остапчик приїжджай завтра на активацію БК по вул.Яцкова, познайомимся і поспілкуємось.
що, за весь день не вийде заскочити?
Справа в тім , що це авто мого батька , а в ньго десь до години 17 як і кожної суботи свої справи ...я їжджу тільки коли машина вільна...
а в ньго десь до години 17 як і кожної суботи свої справи
Думаю ми будемо довше в гаражі.
Справа в тім , що це авто мого батька , а в ньго десь до години 17 як і кожної суботи свої справи ...я їжджу тільки коли машина вільна...
Машина:как жена(хозяин, должен быть один)
Остапчик написав:Справа в тім , що це авто мого батька , а в ньго десь до години 17 як і кожної суботи свої справи ...я їжджу тільки коли машина вільна...
Машина:как жена(хозяин, должен быть один)
vreditel ти не правий, тому що бути господаром над своєю жінкою ,це дурість !!! Як на мене, порівняння звучить по дурному !:fool:
Нарешті поставив собі протитуманки....
На установку пішло десь до 3-х годин.... Найважчим з усієї проробленої роботи це було вирізати в бампері дири під птф, такяк це середня комплектація то проводка вже була, підключив замість задньої птф ( задня покищо відпочиває, ну впринципі нею ітак ніхто і ніколи не користувався) в майбутньому можливо поміняю сам переключатель...
Окремо хочу висловити подяку _AlexSander_ за допомогу в питаннях електрики , OKurylyshyn за консультацію у виборі, та Анатолію Логанолюбу за самі птф з кріпленнями...:storstark:
Остап, не забудь лампы поменять сразу на нормальные (если еще не сделал этого)
Остап, не забудь лампы поменять сразу на нормальные (если еще не сделал этого)
Ше нічого не міняв, бо наскільки мені відомо то оригінальні.... Якшо вже на то пішло то які найкраще підходять для тих птф ???
а. если оригинальные-вопросов нет. я забыл в неоригинальных лампа типа тоже "филипс", но там реально лампа 35ватт и чернеет за 10 минут работы
а. если оригинальные-вопросов нет. я забыл в неоригинальных лампа типа тоже "филипс", но там реально лампа 35ватт и чернеет за 10 минут работы
ПТФ оригінали , але б/у , а лампи походу 55... Philips , made in Germany...
Остапчик
А чого ти кріплення птф прикрутив самонарізами до бампера. Рідні кріплення ж копійки коштують.
OKurylyshyn потому что на родных "клипсах" они выпрыгивают.
OKurylyshyn потому что на родных "клипсах" они выпрыгивают.
Та ну, я своєю протитуманкою якось тваринку біля лісу бабахнув. Протитуманка вдребезги разом з лампочкою, бампер тріснув, но кріплення не злетіли, правда давно це було.
Їх треба добре стиснути і нормально поставити на місце. Якщо йде сила взад, то зуби на тих кліпсах в'їдаються в пластик так, що потім викруткою важко відковиряти.
Остапчик
А чого ти кріплення птф прикрутив самонарізами до бампера.
OKurylyshyn я настільки тим всім захописвя шо зразу з нової пошти на роботу до тата поїхав і там їх вже встановлював, а скоби мав в дома, але з собою не взяв , можливо перекручу....А нарахунок кріплень для мсв то вже не хотілось чекати .... Та й впринципі 20 хв роботи і встали , наче там були....
Вчора ше запустив сіліконом по контору протитуманок...... І фініш....
Я свердлив фрезою діаметром 89 мм (купив китайський набір фрез для дерева та пластмаси на торпедо). Бач, провтикав. А так дав би тобі просверлити.
Я свердлив фрезою діаметром 89 мм (купив китайський набір фрез для дерева та пластмаси на торпедо). Бач, провтикав. А так дав би тобі просверлити.
Та нічого ,дякую, воно і так менш-більш....:)
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Все за 2,5 роки життя MCV
Згенеровано за 0.199 секунд(и), виконано 95 запитів