701

Re: Экономика и политика!

Geronimo написав:

Народ, це тема провокативна, і з'являється не випадково а з подачі ФСБ.

Националисты не могут без ворога, в данному випадку це ФСБ...
Ну это у вас хронически...
Остальной бред даже влом комментировать.

Rothmanz написав:

Это кто нац. меншина? Процент русскоязычного населения очень велик в сравнении с другими. Поэтому, считаю что вопрос о придании русскому языку второго государственного, актуален.

plus

Если шутки не доходят - почта не виновата.
  0

702

Процент русскоязычного населения очень велик в сравнении с другими. Поэтому, считаю что вопрос о придании русскому языку второго государственного, актуален.

Ну ви даєте, закони в країні процентами не вимірюються, типу нас більше тому і в нас прав більше. Всім громадянам однакові права.

А стосовно того що влом коментувати - ну чого ж, кинув би посилання на якогось давнього російського вченого, ну так кінця 18 століття. Круто.  На Ломоносова наприклад.

0

703 Відредаговано Geronimo (2007-03-16 17:10:49)

Rothmanz написав:
Geronimo написав:

одна нац. меншина

Это кто нац. меншина? Процент русскоязычного населения очень велик в сравнении с другими. Поэтому, считаю что вопрос о придании русскому языку второго государственного, актуален.
Канада яркий пример этому.

Канада це якраз не той приклад. Ця країна утворилася як об'єднання двох частин-колоній, англійської та французької (Квебек) і права французької частини були застережені при об'єднанні. Тому там і дві мови. А от українська там - чомусь не державна (хоча українців там порядку 10%) і значна їх частина народилася і виросла там. Так що не треба бути святішим за Папу Римського. А я от вважає, що чесним і справедливим було б так: які права ви нам - такі і ми вам, які права українців в Росії (багато з яких там вже далеко не в першому поколінні, і також народилися і виросли там), такі права росіян в Україні. А слово нац. меншина образливим не вважаю, це просто констатація факту.

0

704

H@mmer написав:

Прибалты показали куда эти крики можна засунуть smoke

Не ужели Вы действительно считаете, что их пример достоин подражания? :(

«Все говорят: Кремль, Кремль. Ото всех я слышал про него, а сам ни разу не видел.» Венидикт Ерофеев
Volvo XC60 2,4 - турбодизель
  0

705

Geronimo написав:

А я от вважає, що чесним і справедливим було б так: які права ви нам - такі і ми вам, які права українців в Росії (багато з яких там вже далеко не в першому поколінні, і також народилися і виросли там), такі права росіян в Україні.

Не хотел Вам мешать, но не могу не заметить, что права украинцев в России никак не зависят от русских
которые родились, выросли, и живут в Украине. А мне родители в детстве говорили, что если кто-то
поступает плохо то поступая так-же, ты становишся таким-же как он.

"Всех не перебреешь!" Сказал брадобрей и повесился.
Logan Sedan 1.4 Laureate 2006
  0

706

AlexK266 написав:

Не хотел Вам мешать, но не могу не заметить, что права украинцев в России никак не зависят от русских
которые родились, выросли, и живут в Украине. А мне родители в детстве говорили, что если кто-то
поступает плохо то поступая так-же, ты становишся таким-же как он.

Твої батьки достойні похвали, вони говорили правильні речі. А щодо проблеми, яку ми тут обговорюємо - то насправді це ніяка не проблема. Це - важіль, в торгах між Україною і Росією. Кожен раз коли від нас хочуть чогось добитися - виникає ця проблема. Ну типу - ви не йдіть в НАТО, а ми не будемо піднімати проблеми росіян в Україні. Подивись наскільки регулярно ця проблема виникає на фоні інших, типу як тільки Україна каже щось про Чорноморський флот, от вам, получіте, росіян гноблять, крик і гвалт, як щось з газом - аврал, притісняють. і т.д. Це гра така політична. Мій пост мав на увазі що ми маємо аналогічний важіль впливу на Росію. А практика рівних прав у відносинах між державами - правильна. Європейцям - безвізовий режим, нехай вони ним теж, не можуть безвізовий, ну хай хоч безкоштовна віза. Ну це як на базарі - потрібно торгуватися.

0

707

но рассия не будеть делать украинский вторым государственным .
Это с принципиальной точки зрения. :cool:Украина -язык Украинский,и тогда эти разговоры о втором государственном просто абсцурд :dash:Опять повторюсь,Рассия не вводит ни второй гос. язык ни третий ни четвертый :rtfm:Почему Украина должна :dumbom:
Вот на этом и спекулируют.Одни кричат "ущемляют",вотрые спрашивают "в чем?"И вторые правы :rtfm:
Мне лично что по русски что по украински все равно.Я учился при СССР 95%препадовалось на русском языке,но т.к украинец звістно більш меньш вільно володію українською мовою.И мне все равно кто на каком языке говорит-лишь бы чел был хороший.И не потеряли мы свой язык и культуру до сегодняшних дней,думаю не потеряем и завтра :imho:

читающий и присутсвующий на форуме околоклубник
  0

708

H@mmer написав:

Так процент Украинцев в Рассии тоже не маленький rtfm,но рассия не будеть делать украинский вторым государственным...

Господа! Ну вы о чем вообще говорите? Нельзя же требовать того, что не возможно в принципе! Уверен, что Вам известно о многонациональном составе Российской Федерации. В одном Дагестане СОРОК национальностей! Совершенно понятно, что сделать государственными языки всех народов России не возможно, также как и невозможно выдилить еще какой-то, кроме русского, который является языком межнационального общения. Кстати, во всех многочисленных национальных республиках России делопроизводство ведется, как на русском, так и на национальном языках...

«Все говорят: Кремль, Кремль. Ото всех я слышал про него, а сам ни разу не видел.» Венидикт Ерофеев
  0

709

Geronimo написав:

Ну типу - ви не йдіть в НАТО, а ми не будемо піднімати проблеми росіян в Україні. Подивись наскільки регулярно ця проблема виникає на фоні інших, типу як тільки Україна каже щось про Чорноморський флот, от вам, получіте, росіян гноблять, крик і гвалт, як щось з газом - аврал, притісняють. і т.д.

plus :plus: :rtfm:

0

710

Geronimo написав:

Це - важіль, в торгах між Україною і Росією.

Скорее между их политиками, а людям нужно самим определять свои отношения.
К слову:

Geronimo написав:

Канада це якраз не той приклад. Ця країна утворилася як об'єднання двох частин-колоній, англійської та французької

Я думаю как раз тот. Теперешняя Украина тоже состоит из частей бывших колоний, в том числе и тех,
которые до СССР никогда к Украине не принадлежали.

"Всех не перебреешь!" Сказал брадобрей и повесился.
Logan Sedan 1.4 Laureate 2006
  0

711

Так и я про это-ВСЯ эта фигня высасона из пальца

0

712

H@mmer написав:

но рассия не будеть делать украинский вторым государственным .
Это с принципиальной точки зрения. coolУкраина -язык Украинский,и тогда эти разговоры о втором государственном просто абсцурд dash1Опять повторюсь,Рассия не вводит ни второй гос. язык ни третий ни четвертый rtfmПочему Украина должна dumbom
Вот на этом и спекулируют.Одни кричат "ущемляют",вотрые спрашивают "в чем?"И вторые правы rtfm

Оце вірно. Кілька державних мов - це повний абсурд. А культуру свою -зберігайте, розвивайте, дітей вчіть своєї рідної мови.  Я це поважаю, не відмовлятися від своєї рідної мови навіть в іншомовному оточенні - це ознака достойної людини. А така людина буде безперечно поважати права інших, в тому числі і автохтонного етносу.

Тему пропоную закрити як вичерпану.

0

713

ТАК. МУЖИКИ!!!!!! ХВАТИТ!!!!! ТАК И ПОССОРИТСЯ НЕДОЛГО!!!!!
А вобще эта тема :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0

714

H@mmer написав:
Geronimo написав:

Ну типу - ви не йдіть в НАТО, а ми не будемо піднімати проблеми росіян в Україні...

plus :plus: :rtfm:

А где Вы это слышали, господа? Я такой постановки вопроса не встречал даже у Жирика! Домыслы, однако...

0

715

Аудитор написав:
H@mmer написав:

Так процент Украинцев в Рассии тоже не маленький rtfm,но рассия не будеть делать украинский вторым государственным...

Господа! Ну вы о чем вообще говорите? Нельзя же требовать того, что не возможно в принципе! Уверен, что Вам известно о многонациональном составе Российской Федерации. В одном Дагестане СОРОК национальностей! Совершенно понятно, что сделать государственными языки всех народов России не возможно, также как и невозможно выдилить еще какой-то, кроме русского, который является языком межнационального общения. Кстати, во всех многочисленных национальных республиках России делопроизводство ведется, как на русском, так и на национальном языках...

Так і в Україні далеко не дві національності, їх теж більше сотні буде.  Чому ж для України, декілька державних мов - це можливо, а для Росії - ні. 

Доречі, є в Україні і  румунські і угорські села, де взагалі люди живуть за центральноєвропейським часом, і майже нічого нів по-українськи ні по-російськи не розуміють. Є татари. Ну то й що з того. Це якраз яскравий приклад подвійних стандартів. Що дозволені Юпітеру - те недозволено бику.

0

716 Відредаговано Rothmanz (2007-03-16 18:31:20)

После распада СССР на Украине отсталость достаточно крупное количество русского и русскоязычного населения. В литературе часто встречается термин "русское нацменьшинство", но корректнее было бы говорить о "национальной группе", так как в процентном отношении русское население составляет никак не менее 22% от общего населения Украины, в то время как другие нацменьшинства не превышают более одного процента населения и в совокупности составляют 5%.

Взято отсюда: http://www.hist.msu.ru/Science/LMNS2002/25.htm
Это к слову о процентному соотношению русскоязычных в Украине. Сопоставте теперь процент украинцев в России. Ядумаю их там ни как не 20%.

http://ukrcensus.gov.ua/rus/results/general/nationality А здесь национальный состав Украины по данным переписи 2001года.

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
  0

717

Аудитор написав:

А где Вы это слышали, господа? Я такой постановки вопроса не встречал даже у Жирика! Домыслы, однако...

Да бывает иногда Черномордин как отмочит :dumbom: аж фигееш :visslar:

0

718 Відредаговано Аудитор (2007-03-16 18:44:23)

Может я не прав, но мне видится ситуация так:
Большой процент населения Украины предпочитает на говорить на русском языке. И видимо, здесь есть объективные причины. Напимер, как там не крути, а русския язык является международным (причем имеет такой официальный статус по решению ООН). Т.е. владея русским языком, человек может свободно общаться с большинством населения нескольких государств, чего нельзя делать на украинском. Т.е. использование русского языка является объективно более удобным.

0

719

H@mmer написав:
Аудитор написав:

Да бывает иногда Черномордин как отмочит :dumbom: аж фигееш :visslar:

Его можно простить... Он плохо говорит по русски! :nose_eat:

0

720

Rothmanz написав:

После распада СССР на Украине отсталость достаточно крупное количество русского и русскоязычного населения. В литературе часто встречается термин "русское нацменьшинство", но корректнее было бы говорить о "национальной группе", так как в процентном отношении русское население составляет никак не менее 22% от общего населения Украины, в то время как другие нацменьшинства не превышают более одного процента населения и в совокупности составляют 5%.

Взято отсюда: http://www.hist.msu.ru/Science/LMNS2002/25.htm
Это к слову о процентному соотношению русскоязычных в Украине. Сопоставте теперь процент украинцев в России. Ядумаю их там ни как не 20%.

http://ukrcensus.gov.ua/rus/results/general/nationality А здесь национальный состав Украины по данным переписи 2001года.

Я згоден на термін національна група, не хочу нікого ображати, з цими цифрами в принципі згоден, в процентному відношенні українців в Росіє справді менше, а от в кількісному може бути паритет. Десь читав (не пам'ятаю де)що за дослідженням ФСБ близько 20 млн. громадян Росії, мають або українське прізвище, ну одним словом якісь українські корені. Ясно що українцями вважають себе далеко не всі, але про кілька мільйонів, якщо не десяток можна говорити.

А вводити другу державну не можна тому, що це зобов'язує іншу, більшу частині (78%) неросійськомовних вчити російську як другу мову. От наприклад, у Львові може бути 5-7% росіян. І що це значить: дублювати всі курси в універиитеті російською, бо студент має таке право вчити,писати, здавати. І що - 100 відсотків викладачів повинні вивчити російську, перекласти всі підручники, все методичне забезпечееня.  Це - нереально. А після цього польська община, яка у Львові може виявитися більшою за російську зажадає собі того ж. Це - утопія. Тому нема чого вимагати неможливого.

А якщо ви подивитися статистику по TB каналах, газетах, книжках та навіть школах в Криму, ви зрозумієте, що існує ВЕЛИЧЕЗНА диспропорція на користь російської мови, яка далеко не відповідає процентному вкладу російськомовної групи в загальному складі населення.  Так що саме час українцм дбиватися рівних прав з росіянами в Україні (як це не абсурдно звучить). І перші спроби вже є: от наприклад споживач судиться за право отримати україномовну інструкція від ЗАЗу для своєї Таврії. Чи українські студенти судяться за право вчиися в Луганську українською мовою

0

721

Если мне не изменяет память ,то англицкий язык иммет такой-же статус,но не делать из-за этого и его государственным. :dash:

0

722

H@mmer написав:

Если мне не изменяет память ,то англицкий язык иммет такой-же статус,но не делать из-за этого и его государственным. :dash:

И не только английский! Вся штука в том, что русский украинцам вучить легче, чем какой-либо другой... Т.е. он учится просто автоматически! :)

0

723

Я вот думаю, может закрыть ветку на время - пока у меня не будет доступа на форум на выходных ?
Чтобы вы тут не поубивали друг друга ?  crazy
Или обещаете , что будет все хорошо ? g_hosp

Счастье, это когда тебе все завидуют, а нагадить не могут !!!
FAQ по Dacia Logan (MCV) и по форуму
Как загрузить картинки на форум
Hyundai Accent 2007 1.6 AT
  0

724

Не, лучше закрой. А то чем черт не шутит. А за выходные народ остынет, и все будет пучком.

0

725

А виновник генерал!!!
Интриган и аморал!
Это он, коровья морда
Честь цареву замарал...
Л.Филатов.

0