1 Відредаговано ls7 (2012-08-21 23:43:34)

Тема: Шукаю літню резину!!!

Прошу допомогти, наскількия знаю стандартна резина йде Barum 165/80 R14, де можна придбати саме таку або щось подібне, (не дорого) можна і Б/У, але не дуже зношену...
Сьогодні глянув на свою і щось не дуже мені подобається її стан, а їздити зараз багато треба, гляньте чи не смертельно ще....чи можна яку тисячу км накатати??? dash1 ДЯКУЮ.

http://image.imgfiles.ru/user/13eff7e5nb.jpg

http://image.imgfiles.ru/user/xzof5ho5fa.jpg

Моя перша іномарка - Дачія логан 1.4 base, колір - сірий. пробіг - 109 тис. Установка ГБО 4 (метан).
  0

2

Re: Шукаю літню резину!!!

Ещё можно. Но! Очень и очень осторожно!

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0

3 Відредаговано Veterok (2012-08-22 00:08:34)

ПДД
31.4. Запрещается эксплуатация транспортных средств в соответствии с законодательством при наличии таких технических неисправностей и несоответствия таким требованиям:
......
31.4.5. Колеса и шины:
   а) шины легковых автомобилей и грузовых автомобилей с разрешенной максимальной массой до 3,5 т имеют остаточную высоту рисунка протектора менее 1,6 мм

Renault Logan 1.5dci ...и просто аватарка...
  0

4

ls7

Я собираюсь скоро продавать штатный Барум (который шел вместе с машиной) но у меня размер 185/65 R15 впринципе протектора еще наверное сезона на 2 хватит, но я хочу чего нибуть покомфортнее

2019 Mazda 6 2.5 AT Style+
  0

5

ls7 написав:

165/80 R14

ProxY написав:

185/65 R15

не налезет lol1

0

6

Veterok написав:

ПДД
31.4. Запрещается эксплуатация транспортных средств в соответствии с законодательством при наличии таких технических неисправностей и несоответствия таким требованиям:
......
31.4.5. Колеса и шины:
   а) шины легковых автомобилей и грузовых автомобилей с разрешенной максимальной массой до 3,5 т имеют остаточную высоту рисунка протектора менее 1,6 мм

та 1,6 мм незнаю, але ще щось є, тільки як видно на фото слоїтися протектор почав, це мене насторожує....:crazy1: чи не трісне вона часом....на швидкості:fly:?????

Моя перша іномарка - Дачія логан 1.4 base, колір - сірий. пробіг - 109 тис. Установка ГБО 4 (метан).
  0

7 Відредаговано Lavrik (2012-08-22 09:00:03)

ls7 могу предложить (за символическую сумму) свою зимнюю дакатать, там осталось 3-4мм.
Я думаю такой жары уже не будет, на осень в самый раз.
Резина Фулда Кристал Монтеро 2
186/65/14

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

8

Lavrik написав:

ls7 могу предложить (за символическую сумму) свою зимнюю дакатать, там осталось 3-4мм.
Я думаю такой жары уже не будет, на осень в самый раз.
Резина Фулда Кристал Монтеро 2
186/65/14

сколько?

0

9 Відредаговано Lavrik (2012-08-22 09:14:45)

600грн за 4шт.
Последняя фотка: http://www.logan.in.ua/forum/viewtopic.php?id=11599

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

10

ls7 написав:

...чи можна яку тисячу км накатати???

Еще можно, только советую ездить аккуратно, не гонять, резко не тормозить, особенно в дождь, и объезжать острые камушки и разного типа обломки. Сам с апреля езжу на такой, хотя новая резина уже закуплена. На шиномонтаже мастер сказал, что спокойно могу дотянуть до сезонной смены резины. Все упирается в пробег - у меня в месяц выходит около 1000км. tbsenile

DACIA Logan 1.6 MPI Ambiance серебристый металлик 2007г. + Kenwood + парктроник + литье + ксенон + подлокотник + БК + зеркала by Ergon + тонировка. Продано.
  0

11

maverick написав:
ls7 написав:

...чи можна яку тисячу км накатати???

Еще можно, только советую ездить аккуратно, не гонять, резко не тормозить, особенно в дождь, и объезжать острые камушки и разного типа обломки. Сам с апреля езжу на такой, хотя новая резина уже закуплена. На шиномонтаже мастер сказал, что спокойно могу дотянуть до сезонной смены резины. Все упирается в пробег - у меня в месяц выходит около 1000км. tbsenile

0

12 Відредаговано Александр007 (2012-08-22 13:50:04)

ls7 написав:

щось не дуже мені подобається її стан, а їздити зараз багато треба, гляньте чи не смертельно ще....чи можна яку тисячу км накатати???

Почти как слики, в мокрую погоду я бы не рисковал, безопасность дороже imho2
Ситуация разная бывает на дороге, если резко тормозить нагрузка возрастает,  может и подвести acklad

Киев
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+  Дастер 1.5,  110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
  0

13

Сколько на ней откатал?

Renault Logan 1,5 dCi Ambiance 2012 KNM + БК by_AlexSander_
  0

14

MACK написав:

Сколько на ней откатал?

на спідометрі 70 тисяч (скільки з них на зимовій....:dntknw:)

0

15

ls7 написав:

гляньте чи не смертельно

Моє imho2 , але треба самому собі дати відповідь чи готовий ризикнути, і чи виправданий цей ризик...? а питання-відповідь в тому, що в ПДД не просто так написано 1,6 мм... Впевнений що якщо менше 2мм, треба міняти, не варте воно того, повірте. Дуже багато людей (або їх близькі) сумно пожалкували, що колись вчасно не замінили резину.
По суті. Їздити плануєте багато, вже практично осінь з її листям, сміттям, водою тощо на дорозі. Логан звичайно далеко не Корвет, але не забувайте, що навіть безпечна швидкість 90 км/год, це 25 метрів/сек! Однозначно замінити на щось менше зношене, або нове.

Логан 1,6 2010 р.в. Laureat був.
Зараз ВАЗ 2102 1979 р.в.
  0