Re: Новый подлокотник
Cкинув би парочку фото. Похвалився обновкою.
звиняйте, я не люблю викладати фото
logan.in.ua/forum/topic12364-logan-sani
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Тюнінг → Новый подлокотник
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 … 10 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Cкинув би парочку фото. Похвалився обновкою.
звиняйте, я не люблю викладати фото
550 грн це походу за красівий сайт. судячі по фото - це точно те саме що я колись привозив з румунії і німеччіни, а потім таке почав продавать цгм.
на сайті фото з універсальним адаптером, а я брав з адаптером Армстер, який закриває задній підстаканник. Без адаптера Армстер підлокітник коштує 350 грн.
Ось так він виглядає
металева скоба що ставиться під тонель в комплекті є?
металева скоба що ставиться під тонель в комплекті є?
нема
а сам адаптер придбати можливо?
а сам адаптер придбати можливо?
я думаю, що можна. Він йшов в окремій коробці. Але краще уточнити.
а потім таке почав продавать цгм.
Там продається лайно, по крайній мірі це визначення стосується адаптера.
santhe написав:металева скоба що ставиться під тонель в комплекті є?
Подлокотник с адаптером и метал. скобой для установки 310 грн Румыния тел. 063 575 64 93
А цвет только чёрный,серого нет?
Ото ви заморочуєтесь . Звичайно хочеться щоб був "оригінал". А він справді ОРИГІНАЛ ??? Думаю на це відповіді ніхто не дасть. Я собі взяв за 118 грн. !!! Поставив , стоїть навіть не закріплений(руки не доходять) , і єдине з чим повозився так це регулювання по висоті . Принимайте нового владельца MCV : подивіться 110 пост. Там фотки . Нічим не гірший ніж той що за 300, 1.5 місяці катаюсь і все окей. Дуже задоволений. І ще. Сам вроді як пильнуєш щоб часом не зламати. Та періодично їздять зі мною знайомі, так підлокітник ТАКЕ витримує , в мене душа рветься . І нічого , моцний , можна хвалити китайозів
А можна уточнити де саме на Виговського той магазин, щоб не заморочуватись з пошуком по всій вулиці?
А можна уточнити де саме на Виговського той магазин, щоб не заморочуватись з пошуком по всій вулиці?
Кульпарківська вул., 164А, Львів, Львівська область
http://m.google.com/u/m/QXSMTB
Дякую, залишилось тільки туди попасти і щоб було!
Оцените тут. Подлокотники делают я так понял мебельщики из дерева, ставятся без крепежа. На Logan цена 180 грн
Подробнее смотрите на странице есть видео для шевроле авео.
mishapk да прекращай. такого га**на на авторынках миллион. дсп , обтянутое дермонтином.
mishapk
Только на Логанах ручки регулировки наклона как раз успешно закрываются таким подлокотником - надо его "допилить" или менять сидухи.
mishapk
Як на мене то фуфло, виглядає шкарадно.
на сайті фото з універсальним адаптером, а я брав з адаптером Армстер, який закриває задній підстаканник. Без адаптера Армстер підлокітник коштує 350 грн.
Ось так він виглядає
http://www.pitstop.zp.ua/Image/arm-logan1.jpg
http://www.pitstop.zp.ua/Image/arm-logan4.jpg
Где брал? Не мешает пользоватся ручником, ремнями и крутилками спинки?
Подскажите какой лучше и где купить подлокотник на Логан ф2?
Где брал? Не мешает пользоватся ручником, ремнями и крутилками спинки?
Смотри мой пост №74. Единственное, что могу добавить, после нескольких месяцев эксплуатации, что без подлокотника можно прекрасно обойтись. Особой пользы, кроме как дополнительного места для барахла, я не заметил. Лучше потратить деньги на что-то другое.
Серега3110
Советую!
Неудержался
Советую!
Присоединяюсь
Жжёте посоны!
Юмористы:lol::lol::lol:
Хочу купить подлокотник, думаю вот такой http://avtoday.com.ua/index.php/895/104 … gan-detail что скажете стоящий вариант или есть что то получше?
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 … 10 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Тюнінг → Новый подлокотник
Згенеровано за 0.198 секунд(и), виконано 92 запитів