Re: Активація БК у Львові
так на коли хоть приблизно орентуватись?????
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Сторінки Назад 1 … 69 70 71 72 73 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Думаємо над датою. Скоріш за все кінець вересня, початок жовтня.
Зараз появилась проблема з зміною графіків руху поїздів.
Зараз появилась проблема з зміною графіків руху поїздів
Да да , дивився графік - "по дыбильному текст написан". По Луцьку теж зробили покращення, лайно повне
ну вот і кінець вересня?? шо там з активацією??
ну вот і кінець вересня?? шо там з активацією??
підтримую питання...???
если вы ждёте моего ответа, то я писал раньше: как только найду вариант с доставкой себя во Львов, то всё будет. пока что такой вариант только один. это поезд. который в 3 часа ночи выезжает из ЗП и в 12 ночи следующего дня приезжает во Львов. обратный "вылет" - утром в воскресенье.
следовательно, чтоб появиться у вас в субботу и целый день/ночь посвятить вам, нужно выезжать в 3 ночи пятницы. еще лучше - четверга (запас четверг-пятница). идём дальше. для реализации этих планов у меня была неиспользованная часть отпуска. теперь мне его не дают - на работе круговерть. "купить" больничный - ни к чему не приведёт, т.к. кроме меня еще есть мои дети, которых (пока работает жена) оставить не с кем. с сегодня жена должна была пойти на курсы, соответственно быть с малышнёй. но курсы ей не проплатили и она снова на работе.
теперь скажите, от того , что я вывалил все свои проблемы вам легче стало? или мне? не думаю. поэтому и не писали с Олегом ничего, потому, что пока ничего положительного для вас нет.
ждём вобщем.
Сорі .... Ми будемо чекати, і постараємось більше в тому плані не торбувати ...:)
заява на отпуск написана на 5ое ноября. ориентир 16-17.11 число
_2d_
ориентир ....
но не факт....
ориентир 16-17.11 число
Пацани ну шо ви такі на кіпіші. Слідкуйте за прогнозом, як тільки буде на вулиці брррр.., почне шось біле падати з неба, ось тоді і потрібно чекати Санька, а раніше нема чого - погодка не та :lol:
Саня ми будемо чекати
Якщо є можливість то, ще одну машинку запишіть на активацію БК.
Список:
1 CChirik - активація БК
2, 3 _2d_ + друг - активація БК
4 Mellon - активація БК
5 yurko22 - активація БК
6 Vovan-kv - активація БК
7 Остапчик - активація БК, зміна кольору підсвітки приборки
8 +1 від OKurylyshyn - активація БК
9 yura24 - активація БК
10 alfechok - активація БК
інше
Odja - автозакривання дверей, лампочка GAS, євродвірник
Okurylyhyn - автозакривання дверей, лампочка GAS, дотяжка
Pashko - зміна кольору підсвітки кнопок
kycuy - дзеркала
Друзья, на сегодня информация такая: 5го ноября я в отпуске 100%. постараюсь с ребенком своим всё порешать (надеюсь это дней 10 займет, а не 20,как в прошлый раз) и потом к вам на 2 дня (пятница,суббота). если получится раньше - я ОБЯЗАТЕЛЬНО сообщу. самому не удобно, и так вы все "жданики" поели
Питання, чи не пізно записатися на активацію БК?
imp88
Нет, не поздно. Списки еще составляются, Саша приедет и так во 2-й половине Ноября (я так понял).
Только допишите в профиль контактный номер телефона, чтоб можно было с Вами связаться и уточнить что-либо в случае надобности.
Pashko
Додав, тоді буду чекати якоїсь інформації.
imp88
Слідкуй за темою.
Список:
1 CChirik - активація БК
2, 3 _2d_ + друг - активація БК
4 Mellon - активація БК
5 yurko22 - активація БК
6 Vovan-kv - активація БК
7 Остапчик - активація БК, зміна кольору підсвітки приборки
8 +1 від OKurylyshyn - активація БК
9 yura24 - активація БК, зміна кольору підсвітки приборки
10 alfechok - активація БК
11 Юра активація БК
12 від Руслана(yesip) - активація БК
13 imp88 - активація БК
14 lbs - активація БК, зміна кольору підсвітки приборки
інше
Odja - автозакривання дверей, лампочка GAS, євродвірник
Okurylyhyn - автозакривання дверей, лампочка GAS, дотяжка
Pashko - зміна кольору підсвітки кнопок
kycuy - дзеркала
nick35 - лампочка GAS, глянути на лампочку відкривання дверей
Яким чином відбувається перемикання показників БК після перепрошивки, наразі прошивка 81101. Бо ніякої кнопки на правому перемикачі не знайшов. Тоді треба буде докупляти підрульовий перемикач, чи буде просто зав*язано на кнопку на панелі?
imp88 всё будет в порядке ничего докупать не понадобится. будете нажимать на колпачок подрулевика.
Прошу в список дописати і мене - лампочка відкритих дверей (перестала працювати) + можна заодно і лампочку ГАЗ активувати, щоб два рази задурно приборку нерозбирати.
Ще + зміна кольору підсвітки приборки та лампочка відкритих дверей
Сторінки Назад 1 … 69 70 71 72 73 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Згенеровано за 0.245 секунд(и), виконано 79 запитів