Re: Активація БК у Львові
лампочка відкритих дверей
Вона активовується як бонус при активації БК, а ще крім того євродвірник (по бажанню).
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Сторінки Назад 1 … 70 71 72 73 74 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
лампочка відкритих дверей
Вона активовується як бонус при активації БК, а ще крім того євродвірник (по бажанню).
yura24 написав:лампочка відкритих дверей
шо таке євро двірни а ато я хлоп з села:nose_eat:
_2d_
Пшикаешь на стекло омывайкой более 3-х сек - дворники машут 3 раза, пшикаешь 1 сек - один взмах.
Так двірники же по замовчуванню так працюють. Принаймі в мене так...
с марта 2011го года - да а до этого - нет.
Підкажіть будь-ласка, хто робить шумо-вібро ізоляцію у Львові, а то за 8 тищ пробігу розгулялася торпедо, і ручки передніх дверей, дається в знаки російська збірка...
На Зеленій 105а, сказали що це такий клас машини, і зазори між деталями нормальні, а їхній електрик, який відповідає за салон, сказав що у мене тільки косяк з дверкою водійською. І похвалився своєю роботою - зробив 2 витки чорним скотчем на фіксаторі. Мене така відповідь не влаштувала, я й написав в Київ, машина то на гарантії. А там чітко прописано що якісь і збірка є гарантійним випадком.
На наступний день передзовнили з Києва, сказали що на зеленій НЕ авторизований серівс рено. І будуть вирішувати питання на протязі 5-7 робочих днів. Сьогодні вже 6, от і думаю що з цим робити.
Можливо хтось підкаже, як це лікується. Бо при перепрошивці БК будуть розбирати торпедо.
Кого цікавить проблема скрипучості, приклад на ю-тубі
хттп-youtu.be/QMzSkvRKv-A
хттп-youtu.be/O7SOlDDE3Yo
Прочитав тут www.logan.in.ua/forum/viewtopic.php?id=5611
чи варто пхатися самому, і чи варто використовувати avtozvuk.ua/info/13138
imp88 как бы не та тема ручки у всех скрипят на фазе2, лечится просто и не у официалов
_AlexSander_ я знаю что не та, просто при активации будет разобрана панель, и как бы сам Бог велел устранить сию проблему. За одно и ручки сделать. Я ж спрашиваю что нужно для этого процесса, потому как сам не имел дела с этим. А читать на работе не имел возможности. Вон за выходные буду "учить мат часть".
Первая машина была Фабия 2006, чешской сборки, и таких вопросов даже близко не возникало
imp88 у вас степвей автомат?
imp88 у вас степвей автомат?
Мужик должен колотить воду в ступе
И я думаю, перечитав всю тему за 2 дня, что здесь всё люди простые и дружелюбные, давайте на ты... Меня зовут Андрей, можна просто Андрюха
imp88 ну как бы вопрос не из праздного любопытства автоматы я еще не далал. там другая приборка. вообще.
_AlexSander_ ну тогда я могу вздохнуть с облегчением, потому как мне БК лутше чем покупать ЕЛМ-327 и холдер под телефон
_2d_
Пшикаешь на стекло омывайкой более 3-х сек - дворники машут 3 раза, пшикаешь 1 сек - один взмах.
Ну я все ще чекаю теж на активацію...
Mellon
Не переживайте - вы уже в списке
які там новини??
Відповіді в тут : http://www.logan.in.ua/forum/viewtopic. … 04#p356204
4 дня уже отлечились с малым. осталось минимум 6. как только доктор объявит про окончание курса, то сразу отпишусь и буду брать билеты.
если всё получится в том числе с билетами, то ориентир на 23 и 24е ноября. 2 дня.
_AlexSander_
Вы главное лечитесь основательно и не болейте! Железки наши подождут!
Щож будемо чекати...
Можно еще записаться на активацию БК? + смена подсветки и евродворник.
Я Вас в список записав, а далі слідкуйте за темою і очікуйте дзвінка.
Список:
1 CChirik - активація БК
2, 3 _2d_ + друг - активація БК
4 Mellon - активація БК
5 yurko22 - активація БК
6 Vovan-kv - активація БК
7 Остапчик - активація БК, зміна кольору підсвітки приборки
8 +1 від OKurylyshyn - активація БК
9 yura24 - активація БК, зміна кольору підсвітки приборки
10 alfechok - активація БК
11 Юра активація БК
12 від Руслана(yesip) - активація БК
13 imp88 - активація БК
14 lbs - активація БК, зміна кольору підсвітки приборки
інше
Odja - автозакривання дверей, лампочка GAS, євродвірник
Okurylyhyn - автозакривання дверей, лампочка GAS, дотяжка
Pashko - зміна кольору підсвітки кнопок
kycuy - дзеркала
nick35 - лампочка GAS, глянути на лампочку відкривання дверей
евродворник
Він йде в комплексі (при бажанні) з активацією БК.
Сторінки Назад 1 … 70 71 72 73 74 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Згенеровано за 0.202 секунд(и), виконано 79 запитів