Re: Румунська славута 1.4 амбіанс
santhe завтра
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI-продано, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103, Sig Sauer MCX Spear-LT 9" 300blackout
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Румунська славута 1.4 амбіанс
Сторінки Назад 1 … 9 10 11 12 13 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
santhe завтра
115 тисяч. заміна зчеплення і сальніка колєнвала. новий фільтр салону і текстильні коврики. ковриків чомусь хватає рівно на рік
115 тисяч. заміна зчеплення і сальніка колєнвала. новий фільтр салону і текстильні коврики. ковриків чомусь хватає рівно на рік
Так можно резиновые поставить и не парится, хватит на долго, очень удобно и практично когда дождь, снег.
сырости и грязи будет меньше, легко вытрусить
замовив нову сігналку, з автозапуском - шеріф зх-1090. приїде - буду пробувать ставить :-)
12 годин мозгового штурму, купа матюків, дротів, кави і нервів. В общім встановив нову сигналізацію з автозапуском. І той автозапуск навіть працює
12 годин мозгового штурму, купа матюків, дротів, кави і нервів. В общім встановив нову сигналізацію з автозапуском. І той автозапуск навіть працює
як показав досвід - нічого космічєского там немає, треба лише уважно читать інструкцію і мати під рукою тестер.
по ітогам двох тижнів використання автозапуску - мегакрута штука.
спочатку трохи напрягала процедура виходу з машини зараз вже звик. розхід пального звичайно збільшився, але в принципі я був готовий тим пожертвувати аби возить жомпу в теплі :-)
в общім рекомендую :-)
santhe я тож поставил жена за 3 дня уже ощутила прелести
Сьогодні місцевий автоклуб організовував слалом, по ось такій фігурі:
Бричка зайняла переше місце з результатом 0.50.458 і з відривом в 3.5 секунди до найближчого суперника
Трохи згодом виложу відео з реєстратора і фотки.
Саня, не верим, нет видео
Ага, причому відео як із салона, так і з вулиці
ззовні здається ніхто не знімав відєо, а з реєстратора якраз заливаю відєо на ютуб :-)
мої заєзди:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZYzpbMyr8sc[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3k6CvPd9LhI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RHG6jtbh9z4[/youtube]
мої заєзди:
Чиста робота
перші два заєзди - тренувальні. якщо уважно подивишся -були помилки на останній фішці і на других воротах. а вже ті що йшли в зачот - таки да, удались
Так і я про останній заїзд...
Lavrik дякую за компліман
все таки знайшлось відєо одного з заєздів:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SGLcJLHyndA[/youtube]
santhe Чемпіону - респект
Хлопці молодці, гарну забавку влаштували
П,С, Можна було б і сусідів покликати
круг маленький. всё на первой скорости как-то.. Саня даже до отсечки не выкрутил..
короч я б тебя уделал
во первых отсечки не имею во вторых база меньше
П,С, Можна було б і сусідів покликати
соррі, щось не подумав :-(
хоча чесно кажучі я і сам думав що не буду брати участь - останні півтора тижні в мене аврал на роботі - кукурудзу заготовляємо, то чергую щоночі з 8 вечора до 8 ранку і ще на протязі дня пару годин маю бути на роботі... графік - мрак...
наступна забавка клубна буде вже по снігу - як буде відома дата - відпишусь лучанам
круг маленький. всё на первой скорости как-то.. Саня даже до отсечки не выкрутил..
короч я б тебя уделал
во первых отсечки не имею во вторых база меньше
нашому теляті та вовка б з"їсти, ггг
немає в нас території більшої заасфальтованої вільної щоб фігуру рознести, а при такому розмірі - немає сенсу на другу переключатись. хто переключавсь - виносило на більший радіус, втрачався час
щодо бази - це да, допомогло б канєшно.
так ты и на первой не разгонялся даже до отсечки )
так ты и на первой не разгонялся даже до отсечки )
от тобі отсєчка спокою не дає :-)
до речі - а для чого в себе її прибрав?
кумарит этот упор, когда на до уйти на пониженной, а упираешься..
Сторінки Назад 1 … 9 10 11 12 13 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Румунська славута 1.4 амбіанс
Згенеровано за 0.301 секунд(и), виконано 96 запитів