Re: Активація БК у Львові
Привіт всім, ще раз дякую за приємну компанію і успішну активацію! Окремі слова вдячності майстру, надіюсь наступний раз до шашлику проллєм щось
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Сторінки Назад 1 … 75 76 77 78 79 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Привіт всім, ще раз дякую за приємну компанію і успішну активацію! Окремі слова вдячності майстру, надіюсь наступний раз до шашлику проллєм щось
раз до шашлику проллєм щось
Вы что - шашлык "на сухую" употребляли ? Демоны !!!
Вы что - шашлык "на сухую" употребляли ?
Дык все ж за рулем, кроме Сани. А его если начать за всех поить, то никакой активации небыло б.
всьо нормально. сьогодні пили майже всі
Всім дякую за компанію, більше завтра.
Все активували і випили не мало.
Не забуваємло про в рейтингт
всім гарно дякую за теплий пройом і допомогу з підсвіткою номера:like:,за гарну компанію звичайно...Сані за активацію окремий респект!!!:storstark:
Дякую за активацію.... Хлопці приємно було з вами познайомитись.....:storstark:
Drovorub Слава, треба було приїзжати повторно, або не відїзжати. бо там "ВІКНА" були. встигли б тобі все подивитись. тепер вже наступного разу.
в принципі в ті вікна доробили давно заплановані фічі Володі і Олегу.
Щиро дякую всім за теплу компанію, особиста подяка хлопцям за прийом, шашлики, також подяка Андрію за курку (їли її 2 дні )
будьмо!
А тепер фото з мироприємства.
а где фото Володиных ботинков :lol::lol:
Знайомі все лиця! Ну молодці гарно провели активацію! Саню з гаража випускали, чи він там безвилазно працював? Всім , шкода що несклалось приїхати.
Всім привіт! Хочу подякувати за активацію БК. Дуже хороша і весела компанія зібралась. Фото справді класні))
Привіт! Також дякую за активацію БК і зміну підсвітки (получилось просто СУПЕР). Саша (відмінна якість роботи), одноклубники + шашлик = прекрасний настрій та позитивні враження:fly:
а где фото Володиных ботинков
Ну як ти собі уявляєш таке паскудство серед таких фоток?
Не міг я сам себе сфотати в такому положенні .
Odja
:lol::lol:
_AlexSander_ написав:а где фото Володиных ботинков
Ну як ти собі уявляєш таке паскудство серед таких фоток?
Не міг я сам себе сфотати в такому положенні .
Е, ну тут інтригу замутили за якісь боти, самі ржуть, а нам здогадуватись. Володя не бажаєш портити ці фото, розпочни нову тему , тим більше Саня назву вже придумав "а где фото Володиных ботинков".
Ptah Сергій, повір це буде вельми неприємна тема (тут мова йде про те - куда тими ботами можна стати, а я умудрився два раза).
Народ, нагадайтесь хто говорив про те що в нього батько займається супутниковим телебаченням а то я щось підзабув.
P.S.Ніби то Юра (yura24), але невпевнений.
тут мова йде про те - куда тими ботами можна стати, а я умудрився два раза)
Вова купи парочку лотерейних білетів - мало що, а раптом попре.
Дуже дякую за активацію та зміну підсвітки Олегові та Сашкові! Всім форумчанам привіт!
Народ, нагадайтесь хто говорив про те що в нього батько займається супутниковим телебаченням а то я щось підзабув.
Я говорив)
На наступний раз привезу Саші пару лимончиків,він так їх хотів...а ви його одним шашликом годували)))
Drovorub Слава, треба було приїзжати повторно, або не відїзжати. бо там "ВІКНА" були. встигли б тобі все подивитись. тепер вже наступного разу.
Саша народ перся хтозна звідки, а я тут буду їм перебивати. Не по людськи б вийшло . Наступного разу як приїдеш то глянеш. А за одно я дозрію до заміни діодів , або наберусь наглості і пришлю тобі бандерольку з приборкою . Але то вже ближче до свят. І горілку поп"ю і машина віддихне і ти добре діло зробиш
Drovorub о, то було б ще краще! і тоді з підрульовим. я б тоді переробив на нову версію
Odja
я не займаюсьсупутниковим ТБ але поняття в ньому маю. як треба - звертайся.
Сторінки Назад 1 … 75 76 77 78 79 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Згенеровано за 0.234 секунд(и), виконано 80 запитів