1 Відредаговано IO95 (2012-12-22 12:21:21)

Тема: Мультимедіа + навігація + відеореєстратор (або як упакувати бубен)

Всім привіт.
Ситуація така - є логан 2012 база. Немає взагалі нічого - ні колонок, ні магнітоли, нічого. Тільки аудіо-дроти прокинули від панелі в двері, коли ставили сигналку. На панелі 1-діновий слот.

Потрібне рішення, яке б покривало наступні задачі:
- слухати радіо
- грати музику в MP3
- показувати відео (не обов'язково)
- навігація (переважно по Україні)
- відеореєстрація

Чи є якісь комбіновані пристрої (напр. навігатор грає музику)?
Я в цьому повний ноль, тому скажіть як то все зібрати докупи.

п.с. також хочу зробити обезшумку, то можливо це все варто разом робити?

0

2

Re: Мультимедіа + навігація + відеореєстратор (або як упакувати бубен)

IO95
Можливо і є, але не знаю чи варто стільки функцій в одному однодіновому апараті.

Однодінові магнітоли з 3" екраном і відео- є (собі буду ставити для приєднання камери заднього виду).
Навігатори з відео - теж без проблем.
Для навігатора 7" саме те, і відео вже можна розгледіти.

Якщо кулібін, то можна в логанівську панель і дводінову магнітолу зі всіма прибамбасами засунути (одноклубник робив), але простіше і дешевже розподілити всі функції хоч на два девайси.

MCV-amb, 1,6(ГБО) ==> ФИАТ 1,4 МАXI(ГБО) ==> LODGY PRIVILEGE 1,5D (+ Ларгус, 1,6. 8кл.(ГБО) + Богдан 2312(ГБО))
  0

3

IO95 написав:

- слухати радіо
- грати музику в MP3
- відеореєстрація
Я в цьому повний ноль, тому скажіть як то все зібрати докупи.

У меня коллега взял на авторынке "Лоск" такой вроде аппарат - "ЕАSY  GO", который совмещает в себе функции навигатора и видеорегистратора . Разрешение вроде нормальное, но угол обзора как по мне, маловат - 75 градусов. Цена вопроса -1350 грн. Я с такими же функциями рассматривал аппарат
" PRESTIGIO" , он поинтересней будет, но и цена уже около 1600 грн. По номерам моделей - "гугл в помощь", или сам посмотрю и отпишусь позже.

Renault LogaN Silver line 2011^^^made in AVTOFRAMOS (Россия):1,6(84л/с)8V K7M Бенз.
ГУР/Конд./ПТФ/перед. ЭСП/ лето: литье R15 DEL ARTE/ Amtel PLANET DC 92 185/65/R15;
зима: 185/65/R15 FULDA KRISTAL MONTERO 3 / PIONEER 1400 UB; иммоб./центрозамок
  0

4 Відредаговано IO95 (2012-12-22 12:44:52)

Владимир+ написав:

але простіше і дешевже розподілити всі функції хоч на два девайси.

магнітола + навігатор/реєстратор ?

0

5

до речі, намалювалась ще одна задача - телевізор download

0

6

Владимир+ написав:

Однодінові магнітоли з 3" екраном і відео- є (собі буду ставити для приєднання камери заднього виду).

Тоже такую хочу. Варианты подскажите ? smile

Уже есть RENAULT Logan Ambiance 1.4 + ГУ + кондиционер   Бортовик
  0

7

Evgenий написав:
Владимир+ написав:

Тоже такую хочу. Варианты подскажите ? smile

Сам себе смотрю подобную штуку. Может что-то типа http://hotline.ua/auto-avtomagnitoly-i- … -57188btg/ ? Вопрос в другом - может кто-то себе уже ставил что-то подобное? (хотя бы навигатор+аудиосистема+просмотр видео)

0

8 Відредаговано Игорь Петрович1 (2012-12-22 17:22:13)

Вот такое чудо есть http://aukro.ua/freelander-7-1024x600-2 … 42837.html  Хочу купить,но хочу ещё чтоб было цифровое телевидение.

Водительское  удостоверение категории А выдано 29.12.1979,категория В открыта 06.02.1988  Pannoniа 250,Jawa 350 12 V ,ВАЗ 21011 ,Dacia logan 1.4 , BYD F3 1.6 , Skoda Octavia 1.8 turbo 4×4 ,Skoda Fabia,Chevrolet lacetti 1.6 , Renault clio 1.4 , Dacia logan 1.6 ,Dacia sandero 1.4 ,Dacia mcv 1.6 ,Daewoo Matiz 0.8, Sym x pro 125
  0

9

Игорь Петрович1 написав:

Вот такое чудо есть http://aukro.ua/freelander-7-1024x600-2 … 42837.html  Хочу купить,но хочу ещё чтоб было цифровое телевидение.

имею такое устройство, но без 3G в качестве регистратора пытался использовать, но качество съемки плохое, а также крепление на лобовое сделано так, что при съемке камерой нога мешает.
Поэтому купил отдельно регистратор:rock: А это устройство как мультимедиа (кино, интернет и игры)

0

10

Polubin Так в ноге уже дырочку делают.

Водительское  удостоверение категории А выдано 29.12.1979,категория В открыта 06.02.1988  Pannoniа 250,Jawa 350 12 V ,ВАЗ 21011 ,Dacia logan 1.4 , BYD F3 1.6 , Skoda Octavia 1.8 turbo 4×4 ,Skoda Fabia,Chevrolet lacetti 1.6 , Renault clio 1.4 , Dacia logan 1.6 ,Dacia sandero 1.4 ,Dacia mcv 1.6 ,Daewoo Matiz 0.8, Sym x pro 125
  0

11

А вот и с цифровым тв smile http://aukro.ua/planshet-freelander-pd1 … 65391.html

0

12

Игорь Петрович1 написав:

Polubin Так в ноге уже дырочку делают.

в самом креплении есть дырочка для камеры (брал с родным CarKit)

дело в то что при съемке в кадр попадает нога и присоска

0

13

Игорь Петрович1 написав:

А вот и с цифровым тв  http://aukro.ua/planshet-freelander-pd1 … 65391.html

Только показывать в Украине ни чего не будет .......у нас вещают в стандарте DVB-T2, и то в открытом виде всего 5 или 6 каналов , остальные кодированые.
Оф сайт http://www.efirt2.tv/

Logan 1.6 Laureat 2006 |ГУР|Кондей|ЭСП|Чиповка|БК|Расточенный дроссель|Круиз-контроль|
  0

14 Відредаговано Игорь Петрович1 (2012-12-23 01:48:13)

UMCуже продают и телевизоры,и мобильники,и тюнеры,и планшеты. Говорят.что работают в Украине. Или в Украине стандарт особый?

0

15

IO95 написав:

- слухати радіо
- грати музику в MP3
- відеореєстрація

Есть комбайны. На хотлайн.уа отфильтруйте по 1ДИН+ЖПС. Видеорегистратор приобретите отдельно.

Dacia Logan 1.4i/Base; цвет - серый металлик.
SY Kyron M230, чёрный металлик
Nissan Almera Classic 1.6 серебристый металлик
  0

16 Відредаговано UMC (2012-12-23 11:27:28)

Игорь Петрович1 написав:

уже продают и телевизоры,и мобильники,и тюнеры,и планшеты. Говорят.что работают в Украине. Или в Украине стандарт особый?

Продавать то продают, но .....
"Оператор эфирного цифрового вещания ЗЕОНБУД внедрил кодирование телесигнала, и для его декодирования необходимо дополнительное оборудование – для любых телевизоров, независимо от бренда.
Потребуется либо приставка-тюнер DVB-T2, либо CAM-модуль DVB-T2, которые рассчитаны на работу именно с сетью ЗЕОНБУД.
Подробнее: http://rozetka.com.ua/news-articles-pro … t2_qa.html
А вот с мобилками ,планшетами,магнитолами  боюсь ни чего не выйдет
Буквально в прошлом месяце двое знакомых покупали телевизоры в которых есть DVB-T2 приемник и там же им продали к ним CAM-модуль DVB-T2. Приемущество САМ модуля в том что вы переключаете каналы с пульта от телевизора , а не отдельного (если ставите приставку). Разница в цене - САМ модуль стоит 400 грн, приставка 550грн.

Logan 1.6 Laureat 2006 |ГУР|Кондей|ЭСП|Чиповка|БК|Расточенный дроссель|Круиз-контроль|
  0

17

Xorius написав:

Есть комбайны. На хотлайн.уа отфильтруйте по 1ДИН+ЖПС. Видеорегистратор приобретите отдельно.

О, дякую, це вже варіанти.
http://hotline.ua/sr/?q=1din+gps
Основний діапазон цін - 2-3 тис. грн.
По GPS чув що навітеловські карти найкращі. Водночас імхо перевагою є можливість ставити різні карти і софт.

0

18

З іншого боку непоганий варіант - андроід смартфон. На підставці. БТ гарнітурка.. щоб усе за правилами. Магнітола окремо. А відеореєстратор... його доцільність взагалі під питанням.
Одна біда - не користуюсь смартфонами бо їх треба кожен день заряджати. dash1

0

19

IO95 написав:

А відеореєстратор... його доцільність взагалі під питанням.

http://www.youtube.com/watch?v=bGmjulqk … mp;index=3 Смотреть с 3,18 rock

Renault Grand Scenic ІІІ (2011) дизель 1,5 110 л.с., механика - Крокодил
Volkswagen Polo 1.4 (2011) 85 л.с. + робот DSG 7ст + кондей - рабочая - был
Logan Ambiance 1,4 (2008) 75 л.с. + ГУР + передние ЭСП + ГБО by rk03 - был
Deawoo Matiz 0.8 (2002) 52 л.с.- был
  0

20

Engineer написав:
IO95 написав:

А відеореєстратор... його доцільність взагалі під питанням.

http://www.youtube.com/watch?v=bGmjulqk … mp;index=3 Смотреть с 3,18 rock

2:27 і особливо 3:57 - жесть
"реєстратор може не дати зіпсувати вам життя" - аргумент

0