Цей пост, мабудь треба віднести до прози, або щось таке подібне: майже кінець робочої зміни, втомлений дуже сильно. Зупинився перед воротами заїзду в ремонтну зону на BMW 5 серії в кузові F10(мені це авто дуже подобається).Там приймають(на вулиці темно) авто на сервіс, так що можна просто посидіти хв. 10-15, в новій 5-ці: погрітися, послухати музику(що в роботі СТО(офіційного)майже не реально). Сиджу, балдію під радіо в бмв-шному теплі, погляд, просто перебігає з однієї точки торпедо до іншої(приємно-красиво), і тут.... розумію, що десь я цю картину бачив. І не просто бачив-а бачу, часто...дуже часто...
І в пам"яті самі по собі спливли ті часи, на весні 2012 року, коли вся країна(і я також) переживала за євро 2012, а я вдвічі більше горів-не спав-вибирав авто в сім"ю...згадав!....
Признаюсь чесно, спочатку вибирав між Ланосом і Авео(торчав від зеленої підсвідки). Але коли "копнув" глибше, з"явився на світ Логан. І зрозумійте мій стан, коли перший мій запит в гуглі, видав мені матюки російських, і наших колег, яким не сподобалась підсвітка в Логанах!!!(до покупки авто, ГУГЛО наш сайт не показувало, доки не прописав ...логан в україні). Але здоровий глузд, взяв верх, і я швидко відкинув соплі власників Логана, на рахунок підсвітки панелі приборів, так як розумію,що, надійність двигуна-ходової головніше... І до того ж , ще тоді, критика нічної підсвітки панелі приладів Логана мені здалася, як мінімум абсурдною. І тому, я не звернув на неї свою увагу, та й точніше щось підказувало, не вір- вони не праві(або як мінімум, у них інші смаки вподобань кольорів).
І тому побачивши це, у мене був невеликий шок(як я міг таке не бачити!а бачу майже кожного дня на роботі)!!! Ще раз переконався, що Логашик-те що треба. А на скільки я знаю, німчура мільйони $ викинула НА ПІДБІР ЦЬОГО КОЛЬОРУ.
Не судіть завзято т.як. я розумію що це(BMW) інші авто і таке інше....АЛЕ ФОН ОСНОВНОГО КОЛЬОРУ ПІДСВІТКИ- ОДИНАКОВИЙ.
А побачив я таке..... BMW 5 серії F10
А тепер Логан....
Знову BMW 5-ка(центр торпедо)
І Логан звичайно
І ще трішки BMW F10
За якість вибачте, фоткав мобілою...
А ще хочу добавити стосовно дурниць, на рахунок "віддзеркалювання" торпедо в лобовому склі(шклі) на Логані....повна бредятина. Ця людина не сиділа в BMW. А якщо в бесі торпедо в бежевому кольорі, то взагалі хочеться вилізти у вікно. Отак...
Рено Логан Silverline 2012.Бортовик
http://www.logan.in.ua/forum/viewtopic.php?id=12383Настоящий мужчина не должен сожалеть о двух решениях в жизни: о своей жене; о своём автомобиле...сам выбирал. (не моё, но правда и, защита от нытиков)
0