Re: Румунська славута 1.4 амбіанс
кумарит этот упор, когда на до уйти на пониженной, а упираешься..
ааа, ну я свою більше ніж 5500 не кручу. з 3 до 5.5 їзжу частіш за все.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Румунська славута 1.4 амбіанс
Сторінки Назад 1 … 10 11 12 13 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
кумарит этот упор, когда на до уйти на пониженной, а упираешься..
ааа, ну я свою більше ніж 5500 не кручу. з 3 до 5.5 їзжу частіш за все.
наступна забавка клубна буде вже по снігу - як буде відома дата - відпишусь лучанам
santhe Чемпіону - респект
Молодець. :app:
кукурудзу заготовляємо, то чергую щоночі з 8 вечора до 8 ранку і ще на протязі дня пару годин маю бути на роботі... графік - мрак...
Рівне-зерно-продукт?
Шоні молодець ! Румунська славута 1.4 амбіанс рулить
Рівне-зерно-продукт?
Рівне-Борошно
Шоні молодець ! Румунська славута 1.4 амбіанс рулить
köszönöm
santhe
На ANP на Курчатова, что-то сделали в лучшую сторону. У меня раньше ограничительный клапан ни когда не срабатывал, а ща бац ... и отсечка. Раньше на 4 диода проезжал в среднем 55 км, ща ~110.
як тільки похолодало - виліз глюк з автозапуском - недокручує стартєр. в настройках продолжитєльность виставлена 2\4\8\8 секунд, але реально крутить десь 0.8-1. Думаю грабля порилась в запрогамованих обертах холостого ходу, я програмував як і пише інструкція - на гарячу, але спробую запрограмувать на холодну, тобто десь 1200.
(засада в тому шо пєдалькою я ці оберти не можу виставить - створював пару днів назад тєму, прийдеться чекати поки машинка остине )
120 тисяч. заміна свічок, поставив такі ж як і були - денсо ТТ
щойно під хатою вчудив
згадав що на патрубку тосольному є ковпачок відкручующійся щоб повітряні пробки удалять. а я на дянх тосол доливав. в общім приїхав під хату, відкрив капот і відкрутив того ковпачка. але ж блін геть вилетіло з голови що треба робить на щойно заведеній машині :-) в общім фонтан був добрячій, під капотом все в тосолі, сам ледь встиг відскочить щоб не ошпаритись. ну і тосолу знов прийшлось доливать :-)
як то кажуть - за дурною головою і рукам нема спокою
:d
santhe
колпачок хоть не улетел?
нє, ковпачок я героїчно спас
добре шо хоть в пєрчатках був
на днях помітив що перестали працювать доводчіки стьокол. поліз розбиратись з тестером - не приходить піталово на них, мєтодом научного тика - знайшов де саме- під ковром водійським, там де я сховав навісний предохранітєль на плюс що йде до блока доводчіка. так от в цьому навісному ругательство відгнив проводок :biggrin: все таки у матєрчатих ковриків зимою є свої мінуси :laugh:
поки що залишив як є, весною перепроложу плюс до доводчіка.
на днях помітив що перестали працювать доводчіки стьокол. поліз розбиратись з тестером - не приходить піталово на них, мєтодом научного тика - знайшов де саме- під ковром водійським, там де я сховав навісний предохранітєль на плюс що йде до блока доводчіка. так от в цьому навісному ругательство відгнив проводок :biggrin: все таки у матєрчатих ковриків зимою є свої мінуси :laugh:
У тебя матерчатый коврик? А дно не продавливалось в районе педали газа, у меня продавилось.
Зимой матерчатый, это конечно круто. У меня там лужа после каждой поездки.
Зимой матерчатый, это конечно круто. У меня там лужа после каждой поездки.
Коврик нормальный был просто прошлый хозяин не заметил что он лопнул в том месте, и продавливатся начал пол, теперь надо править , там шумка вроде пенопласт или что то в этом роде , пока положил хороший коврик не беспокоит но по теплу надо что то делать, в инете народ описывал уже такие проблемы с продавленым полом в этом месте на логанах, вскрою будем посмотреть.
Graas
я заглядывал под низ, там пенопласт
не дотерпів до весни, заїхав в теплий бокс на роботі та перепроложив
121 тисяча. чергова заміна масла\фільтрів +рагулювання клапанів.
ще трохи покатушок з місцевим автоклубом, на цей раз не слалом, а офф-роуд
на диво. бричка застрягла тільки один раз
далі буде
santhe Молодці
Так держать!:app:
santhe
а тебе что зимой не хватило впечатлений? У нас 2 месяца такие дороги были.
ми, комсомольці, не можемо без труднощів
сама траса була відносно проєзжабєльна для недоприводів, це ми навколо басівкута катались. саме цікаве було якщо з"їхати з траси, там ми патруля ліфтованого на здоровенних катках закопали, добре що поруч був ще один такий самий
[youtube]http://youtu.be/O2xjj_Z-Thw[/youtube]
ще пара фоток:
133 тищі.
поміняв газові фільтри, замінив тосольні шланги до редуктора.
поміняв масло\фільтри\свічки
поміняв датчік гура, бо потів ругательство.
Сторінки Назад 1 … 10 11 12 13 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Румунська славута 1.4 амбіанс
Згенеровано за 0.286 секунд(и), виконано 95 запитів