Re: Видео с видеорегистраторов
вот в этом случае и нужен видеорегистратор, потому что потом хрен кому докажешь, что прав
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Видео с видеорегистраторов
Сторінки Назад 1 … 23 24 25 26 27 … 251 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
вот в этом случае и нужен видеорегистратор, потому что потом хрен кому докажешь, что прав
16.8.Водитель, выехавший на пересечение проезжих частей согласно сигналу светофора, разрешающему движение, должен выехать в намеченном направлении независимо от сигналов светофора на выезде. Однако, если на перекрестках перед светофорами на пути движения водителя есть дорожная разметка 1.12 (стоп-линия) или дорожный знак STOP он должен руководствоваться сигналами каждого светофора.
Хлопці не смішіть, причому тут мигав зелений чи ні. Якщо я правильно розумію цей пункт правил, то шановний автор відео 100% мав пропустити, перед першим світлофором стоп-лінія. І на середині перехрестя, на другому світлофорі вже горів червоний, пішика треба пропустити.
Якщо я правильно розумію цей пункт правил, то шановний автор відео 100% мав пропустити, перед першим світлофором стоп-лінія. І на середині перехрестя, на другому світлофорі вже горів червоний, пішика треба пропустити.
А если бы не пункт правил, то давить тогда пешика
А если бы не пункт правил, то давить тогда пешика
ги! та будь ласка.
В ПДД нет мыгающего зелёного Спокойно можно было остановиться судя по видео. Но авось проскочу,из-за каких-то пешиков останавливаться. Сегодня проскочил,а завтра може и не проскочишь...Нельзя на жёлтый ехать,читайте ПДД.
Да и на красный ходить нельзя....
http://www.youtube.com/watch?v=psldvuRy … mp;t=9m40s смотреть с 9:40 (замахался я обрезать и редактировать......)
Эт мое - только руки дошли выложить.... на дату не обращайте внимание - батарею вытаскивал, забыл настроить....
wyler
Engineer
Игорь Петрович1
Блин, речь не о том, что вадила нарушил. Речь о том, что пешики по сторонам не смотрят, типа "Ну я же прав по ПДД". Да, прав, а водила не прав, но на больничной койке или погосте от этого не легче.
OKurylyshyn
Олег, слів нема, одні вирази...
Ну як би ще написав що завтикав, каюсь..., а то 50/50
А пешик абсолютно нормальний. Якого лисого він має вертіти головою, якщо
1) він бачить перед собою "зеленого чоловічка"
2) він знає, що переходить зебру ЗА ПЕРЕХРЕСТЯМ, тобто на другому світлофорі
Так шо ніфіга тут не 50/50.
Ось вчись :
Зато как водители, мы должны стараться предвидеть подобное развитие ситуации и при приближении к переходу как минимум снижать скорость и повышать осторожность. Это мы управляем объектом повышенной опасности - автомобилем
- золоті слова
Так що дякуй що все обішлось і подумай гарненько над манерою ізди. Думаю це був знак
Sniff
Engineer написал:
Зато как водители, мы должны стараться предвидеть подобное развитие ситуации и при приближении к переходу как минимум снижать скорость и повышать осторожность. Это мы управляем объектом повышенной опасности - автомобилем.
А не сваливать всю вину на пешика.
Так що дякуй що все обішлось і подумай гарненько над манерою ізди. Думаю це був знак
Мені теж така думка,майнула.
Да и на красный ходить нельзя...
"нежданчик" ще той
wyler
А пешик абсолютно нормальний. Якого лисого він має вертіти головою, якщо
Головою вертіти треба бо:
1) ситуація з Олегом
2) в школі вчителька казала, тато і мама теж
3) переконатися що джигіту не пофіг всі світлофори
4)просто слизько і авто не може зупинитися
5) краще переконатися, що ти правий на тротуарі, ніж на капоті (в кращому випадку) , в гіршому напис на могилі " ти був правий, але тобі від того не легше"
Головою вертіти треба бо:
Так отож. Якби всі вертіли головою, а перед цим ще трішки подумали, то і ДТП було б набагато менше. А тому надія тільки на себе повинна бути, а не на іншого учасника руху який , МОЖЛИВО, все правильно зробить.
А не сваливать всю вину на пешика.
А пешик и не виноват - он прав на все 100%: он шёл на свой зелёный.
Но если бы это не Логан плёлся, а мажор летел, то...
Анекдот-притча в тему.
Такси. За рулём грузин. Вжих на красный:
- Ты чего? - воскликнул пассажир.
- Вай, я же джигит.
Едут дальше. Такстист резко тормозит перед зелёнын.
- А сейчас чего встали?
- Вах, а вдруг там джигит.
олег! товой зевака и "нежданчик" тезки мне попадаются, другой раз, по нескольку в день. крепите нервы, господа! и обязательно постоянно оттачивайте внимательность! смысл кормить чужих детей, когда не все свои народились!??
Pashko пашка, а что за звук был - "бах", после того, как ты его объехал?
Головою вертіти треба бо
ага... а зимою ще треба вертіти в гору чи бурулька з даху не впаде... а вечором назад - чи гопи не ідуть...
а ще б на жопі очі, щоб бачили куди сідає... от тільки ходи і оглядайся...
саме головне і для початку: ТИ за кермом і ТИ повинен дивитись "куди ти, б...ь, преш придурок"
Ще раз почитай Engineer пост №595 - абсолютно те саме всім нам розповідав на першому ввідному занятті вчитель в автошколі. Може просто не всі таке пам"ятають, або може просто ложили бо "сАмі вумні"
_AlexSander_
У меня на задней сидушке что-то лежало (не помню уже что) - вот и слетело
Не знаю як ви , а я коли переходжу дорогоу по зебрі не роблю різких рухів поки не бачу що машина приторможує... був випадок що я чудом відстрибнув від кемрі , яка летіла понад 100км.
P.S. Жити хочу
Немного позитива
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Kq9MBm1P … r_embedded[/youtube]
Не знаю як ви , а я коли переходжу дорогоу по зебрі не роблю різких рухів поки не бачу що машина приторможує... був випадок що я чудом відстрибнув від кемрі , яка летіла понад 100км.P.S. Жити хочу
Аналогично. После ситуации, когда с женой переходили на свой зеленый, я на расслабоне после гостей, подшофе, жена как всегда на стрёме и буквально выдернула меня из-под колес несущейся иномарки. Он козлина даже не притормаживал. Я протрезвел тут же. С тех пор, пока не убеждаюсь в безопасности перехода дороги, не иду. Да и понимаю как водитель, что есть много факторов, и почти 1т массы остановить если че, не так то просто.
ПДР п 4.14
Пішоходам забороняється:
a)Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;
б)раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;
кировоград, шах и мат
Смотреть с 1:10
http://www.youtube.com/watch?v=ZPX0FJmVXFQ
кировоград, шах и мат
Блин хоть пиши с какого момента смотреть если 90% ролика ниочем.
Смотреть с 1:10
Pashko
ок
Спешащий
http://www.youtube.com/watch?v=HcqQwri2w08
Александр007
и еще вот так
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HcqQwri2w08[/youtube]
Pashko
У меня вставки не выдает "опера"
Сторінки Назад 1 … 23 24 25 26 27 … 251 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Видео с видеорегистраторов
Згенеровано за 0.319 секунд(и), виконано 64 запитів