1

Тема: Чотири озера за дві доби.

Подивився у вікно, а там сніг палає. Згадав про літо, сонечко і теплу водичку. І захотілось Вам розповісти про чудову поїздку на 4 озере відразу. vissla
    Діло було серед літа. Дружина працює не фірмі, власником якої є мій однокласник. Було День Народження фірми. Вирішено було св`яткувати на пририді з палатками, біля озер і з велопробігами... Туда і я попав на свому Логані.
    Виїзд був в пятницю в 17 00. Погода нескромно псувалася, було пасмурно. Їхали на озеро Любязь, через Колки, Маневичі і Любешів. fly В Маневичах була перша зупинка, серед лісу гарний барчик "каву" попити, підзаправитися, перекусити. Що ми всі дружно і зробили. coffee:storstark::alc:
    Далі до Любешова йшов доволі міцний дощ. Логан їхав десь в середині колони, розтягнулися на багато км., дорогу ту знаю відмінно, вот і плентався собі десь біля 120 (а за мною крався джипчік Тайотка). Вот так ми прилетіли на сам Любязь.

Папанов казав: "Куй железо, пока горячё", чукчі говорять той же вислів так:
"Куй зелезн, пока горяць"
  0

2

Re: Чотири озера за дві доби.

Вже на Любязі я з коллегою поставив свою 4ьох місну палатку. Польська, як називається, не знаю, Зато велика і класна. Від батька у спадчину попала. upp
Ну а хазяюшки почали готовитися до юшки...

0

3

Далі пішло в ход м`ясо... like

0

4

Спочатку готовили і на ходу закушували, а потім після гарного тосту всі до "шведського" столу, і головне не лінувалися... alc:alc::alc:

0

5

Ну а далі нам (а людей було багато) серед лісу, біля озера, біля палаточного городка (нашого) включили танцювальну музику. То була єстрада.  patsak Випив, пішов потрусив костомахами два танця... І айда до столу. g_hosp Весело було...

0

6

Так, як було вже дуже пізно, десь біля трьох ночі, я з дружиною і колега з дружиною, пішли в палатку... Нє-є-є, Ви не те подумали... empathy Втомилися скакати, їсти і пити... uppРішили відпочивати. g_hosp Але так, як діскарь продовжувався, а моя палатка була всього в 15 метрах від естради, то заснути там не зміг би ніхто... Вирішено було перекинутися картішками, ну і заодно побаловатися кон`ячком... crazy
Посеред гри були вилазки до столу, да би вияснити, чи залишилася ще закусь... Ну десь так...

0

7

Полягали спати біля 5ти ранку. Це ми полягали, тамще шум був довго...
Зранку проснулися від шуму лодочних моторів. Нам були предоставлені лодки для рибалки і просто водної прогулянки. Послугою особисто я не скористався. acklad Натомість поки наші дівчата творили сніданок (Вечірній шашлик, юшка і барбік`ю звісно закінчилися)  і приводили себе в порядок, я з колегою скупнувся в озері. tease Це було просто "божественно" після такої ночі. (Сам себе не фоткав)
Перекусили alc(я на суху) і в путь... На велосипедах... Багато хто взяв вєліка. Везли на Спрінтерах дубль-кабіна. Чотири машини були загружені велосипедами. Я за кермрм Логана. acklad

0

8

На всяк випадок, може хто втомився, або стало зле, поряд їхав наш автобус-рекс і дубль-кабіни. download
Так ми виїхали на Любешів назад і звідти в сторону не Камінь-Каширськ. По дорозі перед селом Борки, ми всі зупинилиса на озері Конище. Озеро штучного походження, його даже на карті немає. Тут наша велогонка закінчилася. На озері хто хотів відпочив, хто купався, а деякі з велосипедами даже скупнулися. crazy

0

9 Відредаговано bravo (2013-02-11 14:43:19)

Далі на машинах наша дорога лежалав Камінь-Каширськ, Ратне, село Дубечно і озеро Лука, біля маленької річки Лютка. Місцеві озеро називають Лютка, як і річку.
Це була пора обіду, і ми всі зробили великий привал. nose_eat
Для початку розпалили багаття. Знову шашлик, на цей раз шурпа і просто печене на вогнищі м`ясо, бочок, печінка. alc:alc::alc: Потім хтось загаряв (наші дружини - фото зажав) crazy, хтось купався, хтось грав на галявині у футбол, хтось дрімав, а хтось даже набрався, як сліпа самка собаки помий. Весело було. upp

0

10

Да Саньок от вміэш ти жабу розбудити! На вулиці скоро перший поверх снігом засипе, а він літо - шашлик, юшка, риииибалка censored .
От прочитав це все, і думаю що з тобою то робити, поставити plus за файні фото, чи мінусанути, щоб то не дражнив, жабу не будив! Бо як гляну за вікно, то зразу розумію, що до рибалки дуже довго dumbom . Тай сьогодні вже в себе в дворі автівки сусідів пхав shok .
offtopic да Саня ти що вчора з сусідом зранечку почав alc, чи просто з телефоном в контрах?

Renault Logan Black Line 1.6
Мудрі євреї у випадку втрати грошей, або чогось цінного говорять: "Дякую Боже, що взяв грошима"
http://www.logan.in.ua/forum/post470433.html#p470433
  0

11 Відредаговано bravo (2013-02-11 14:54:23)

Продовжую. Вгадайте що ж далі. Правильно. Вєлікі знову. like На цей раз і я сів на педалі. Поїхали в село Кримне на озере Пісочне. 10км. Там жеш в селі Кримне є і дреге озеро Домашне. В ньому ніхто не купається, бо воно воняє тухлими яйцями. focus Різниця між озерами близько кілометро. А пісочне має найбільший на Волині вміст срібла у воді. Лягаєш на воду, а вона сама тебе тримає, як на морі.

0

12

Приїхали на Пісочне, і айда купатися - після підаліровання на велосипеді жарко було. Костри палити...

0

13 Відредаговано bravo (2013-02-11 15:03:14)

Свою палаточку поставив. Зелененька така.

0

14 Відредаговано bravo (2013-02-11 15:07:03)

Ну а далі почалося все знову ж, тільки на останньому озері. crazy

0

15

Взагалом приготувалися до вечері і смачно її захавали. upp alc:alc::alc::storstark::storstark::storstark:

0

16

Ptah написав:

от вміэш ти жабу розбудити!

Мда-а-а-а, це в нього получилось upp
Саня, після таких перекусів і на велосипеди shok
Шикарний відпочинок та розповідь app

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

17

Ну а на остаток, що б зігнати азарт, в місцевих за могорич був позичений невід. Я то не тягав, а дякі  по ночі трохи понад бережком пройшлися.

0

18

Lavrik написав:

Саня, після таких перекусів і на велосипеди

так це, як тобі розказати.... то він попереднє м"єсо втрушував, ну щоб слідуюче було куди покласти  acklad .

Renault Logan Black Line 1.6
Мудрі євреї у випадку втрати грошей, або чогось цінного говорять: "Дякую Боже, що взяв грошима"
http://www.logan.in.ua/forum/post470433.html#p470433
  0

19 Відредаговано bravo (2013-02-11 15:28:05)

Далі був сон. На ранок, покупавшись, перекусивши, було вирішено на 5те озеро Світязь не їхати (іменно моя машина). Залишивши кучу м`яса на шашлик і багато чого смачного я і ще декілька машин вирушили назад на Луцьк. Через Стару Вижву, через Ковель.  Летів тихенько -120.
  Іньші сталися доїдати харч. alc
  Підсумок, машинка проїхала близько 500 км. crazy_pilot В зачинщика св`ята пішло 5 ящиків немірова, два здорових відра оселедця, одне теля, свинюшка, мішок свіжої риби, куча  питної води, куча дров... Це не рахуючи, що кожен мав ще своє... В мене пішло 2 пузиря кон`яка і одна біла. Хоча вживав по чуть, бо руль тримати ще нада було, а коллега так і зовсім ще в свому житті не вживав. dash1:perec:
В обід були вже в Луцьку.
Так що покупалися і покаталися на вєліках на славу.:alc::like::upp:

0

20

Ptah написав:

чи просто з телефоном в контрах

То я ще спав. Два дня підряд гості на жінчине Д.Р. Зато проснувся в обід "огурчиком". wink

0

21

bravo написав:

В обід були вже в Луцьку

І вгадайте, що я зробив найперш по приїзді??? vissla

0

22

Одне можу сказати: ..." bravo "!!! app app app upp plus

Колишній логановод, але завжди логанолюб. Зараз на Megane-II.
  0

23

bravo написав:

що я зробив найперш по приїзді???

Що, що, напевно сів на велік, та як погна-а-а-ав big_smile
Чи щось інше vissla:storstark::alc:

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

24

Lavrik написав:

напевно сів на велік

Велосипед в мене і досі Авно - дамка з невеличкими колесами. dash1В магазин поїхати хватає. А вот на велопробігу дружину "хватило" на цьоу китайському Авно, всього на 0,5км. А я на спортивному 10км педалірував і ще хотілося (коллега дав). styrka Після велопробігу, була думка купити спортивний crazy_pilot, але потім потроху успокоївся і забувся. vissla

bravo написав:

найперш по приїзді??

1 - розстелив і просушив палатку. Було дуже сонячно. reta
  2 - завалився в трьох годинну сплячку, дві ночі під ряд майже не спав. kapitulation
  3 - а ввечері, відіспавшись, помив свою ласточку... fly Свого Лоашика-МСВішика. crazy

0

25

Я тоже хочу лета уже скорее smoke

0