Re: Видео с видеорегистраторов
якщо б не реєстратор то був би "мордобой".
Я б за его последнее махание руками и за такой хлопок моей дверью точно в дыню дал бы
"Хороший человек не тот, который умеет делать добро, а тот, который не делает зла!"
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Видео с видеорегистраторов
Сторінки Назад 1 … 27 28 29 30 31 … 251 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
якщо б не реєстратор то був би "мордобой".
Я б за его последнее махание руками и за такой хлопок моей дверью точно в дыню дал бы
wyler
Так, це кільце не просте. Там без різниці яким рядом їдеш все одно може трапитись ситуація. Як там їду то також дивлюсь у всі сторони. Тому я і їхав з увімкненим поворотом щоб він бачив що я не зїзжаю з кільця та й він був не прямо поруч а десь на моєму задньому колесі, тобто трішечки пригальмуй і міняй смугу... Але йому требе було повимахуватись перед якоюсь дівчиною що сиділа поруч з ним.
Lelik
Я тому й вийшов бо трішки обурився що він гримає дверми. Першу його спробу я припинив підставивши руку а другу не встиг. На дворі купа людей дивилась як він матюкається а я йому на Ви . Схожий він на найманого водія бо дуже переживав що я його номер тетефоном фоткнув і вимагав щоб я стер. Хоча й на фотці практично нічого не видно. Щоправда його пасажирка фоткнула мій, отож може бути продовження...
отож може бути продовження
Не переймайся, навряд чи. Ти правил не порушив. А якщо щось, то в суд; я не юрист але іноді з ними чарчину пию , то мені здається на пару статтей цей вилупок з опеля заробив.
Я б за его последнее махание руками и за такой хлопок моей дверью точно в дыню дал бы babruysk
100% я б теж не мовчав,
Як би я не зупинився, чудак переїхав би...
http://youtu.be/dMdVK7YYT5k
а якби не твій пасажир сбоку, хз.., хз...
Будьте обережні і взаємовічливі. Раніше водійська солідарність була на вищому рівні
І що це таке робиться на дорогах? Потепліло і водії ніби показились
а таке, що якщо ти працівник прокуратури, сбу, суду, ну коротше, то всьо: ти на дороці цар, решта в сторону. їх безкарність в їх становищі, вони там між собою (в т.ч. з даі) все нормально порішають, а тобі ще й життя попсують (не лише нерви). а відео з рега їм пофігу, бо це на розгляд судді (якщо до цього дійде). а ось візьми наприклад перше відео bravo віднеси в даї, з оф.запитом там чи що, чи під громадським контроле щоб було (там порушень ПДР на штуку) - і пофіг, то Х..йло якось викрутиться. але тебе 100% вичислить і влаштує трабли. отаке, мля, малята
От як приклад. Їду по односторонці біля прокуратури (кривай вал у луцьку). вулиця сама по собі вузька, так з боку ще й припаркованих купа (попри знак!). Передімною девятка і газель, на зустріч ланос. хз як девятка і ланос розминулись, газель трошки постояв, якось нирнув у віконце між припаркованими зправа, але правда призупинився і щось сказав водію ланоса. дішла моя черга: ну от реально - справа припарковані, ланос ну хоча б колесами на бровку - хєра. короче стояли, він мігами показував щоб я кудись дівся, я мігами що нікуди. він таки дагадався заїхати передніми на тротуар і порівнявся з моїв віконцем (при чому стукнув своїм дзеркалом моє), далі розмова:
водій ланоса (ВЛ) (спокійно) - тобі, що, впадло пропустить?
Я (знервовано) - а куди, мля, тут взагалі-то односторонка
ВЛ (так само спокійно) - ну що ти сваришся, що, не бачиш, людина на роботу (в прокуратуру) спізнюється? (киває на передне сидіння)
Я (трошки спокійніше) - я про це в правилах (ПДР) не чув, що це причина іхати по "встерчці". зараз впрусь рогом, будеш здавати назад до лялькового (там починається вулиця, 200м від місця події)
ВЛ (АБСОЛЮТНО спокійно) - хлопче, я зараз позвоню на охорону, зараз прийдуть і тебе звідси просто винесуть, такшо не вийо..ся, а давай проїзджай
після чого хз як но розійшлись.
Donpedro
Номер гандона в студию, ох попадется мне эта гнида на дороге...... я ему объясню все правила и жизни и дорожного движения
Вроде рассмотрел ВС 0323 ВІ
І що це таке робиться на дорогах? Потепліло і водії ніби показились. Ось мав дві години тому інцидент.
http://www.youtube.com/watch?v=9TYKBb-t8B8
это чувырло наверное про правило помехи справа вообще не слышал, права наверное за сальце купил
пля, я бы не выдержал такого обращения, вырывает дверь, замахивается, и пофиг старый или молодой, дал бы в рыло, даже если бы сам потом отгреб
задолбали вот такие учителя херовы на дорогах
Ги. Та сама біда часто трапляється на кругу Колібріс(три полоси) в Києві
та да, знатный кружок, почти каждый день через него езжу
Вроде рассмотрел ВС 0323 ВІ
не, вроде ВС 0303 ВI
Учитель вырезал автора на перекрестке, подлез под него, а потом разбил стекло в водительской двери.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl … o8gf_8yw3w
Александр007
Еще один аргумент за газовый балон или травмат в машине!
З.Ы. Впринципе даже пневмата хватит - с перепугу не рассмотрит, а так - риторический вопрос, когда смотрит дуло в нос.
Еще один аргумент за газовый балон или травмат в машине!
Газовый пора покупать.
Стрелять из пушки это уже уголовщина.
Стрелять из пушки это уже уголовщина
В сюжете с дастером - самозащита
Учитель вырезал автора на перекрестке, подлез под него, а потом разбил стекло в водительской двери.
нет слов
Grafik87
Типа, когда нет слов.......
Александр007
Еще один аргумент за газовый балон или травмат в машине!З.Ы. Впринципе даже пневмата хватит - с перепугу не рассмотрит, а так - риторический вопрос, когда смотрит дуло в нос.
ПАША, не тупите! дастер ехал с ЗАРАНЕЕ ВКЛЮЧЕННЫМ поворотником! с лева дорога была херовая, а это чмо специально лезло.
_AlexSander_
но автор то проехал на легковой и ниче.... да в любом случае за порчу имущества и за то что напугал детей и беременных в салоне по пуле в каждое колено он заслужил
с лева дорога была херовая, а это чмо специально лезло.
Включение поворота не дает преимушество, да не пропустили не вежливо, хамов на дороге хватает,
1. на дастере спецально, создал дтп - административное нарушение
2. нападать на людей и портить имущество это уже уголовшина
но автор то проехал на легковой и нич
у дибилов свои причуды. ты его другие видео глянь. оно быдлотное и есть по жизни.
валити з пушки, навіть газової, так само як і бити скло - крайнощі, або направленя на стаціонар підлічити нерви
не виправдовую за неадекватну реакцію водія дастера (ну здоровий лось, нарваний, шо зробиш),
але автор відео також не правий:
1) лівий поворот на дастері був включений з 0:06 по 0:12 коли власне і почав повертати. так, він не зайняв крайне положення, але про маневр попередив (був момент коли поворотник перестав блимати, але у кого з нас не було ситуації, коли він вибивав і потрібно було знову вкючати ). Часу на роздуми більш ніж достатньо.
2) (що ще важливіше першого) 0:13-0:16 вже бачучи що дастер його ріже, виїзджає на зустрічну смугу руху, але не пропускає.., принциповий, мля
так шо тут з точки зору ПДР ситуація 50/50
розбите скло - хуліганка однозначно, але це вже не до даї
а взагалі правило ТРИ "Д" зараз актуальне, як ніколи:
http://youtu.be/R79vPawHit0 це фром Браво
Поки аналізував і писав _AlexSander_ вже все розчесав
на 0:09 дійсно видно ямисько на лівій смузі
І що це таке робиться на дорогах? Потепліло і водії ніби показились. Ось мав дві години тому інцидент.
http://www.youtube.com/watch?v=9TYKBb-t8B8
а ты случаем нигде до этого эту вектру не подрезал? может де то не уступил и он за тобой погнался?
"Чем шире наши морды тем плотнее наши ряды" (с) Жаль, но время беспредела 90-х опять возвращается, а мы уж было подумали что вот она цивилизация и Европа. А так вспоминаются давние слова тех лет: "Бей по самую рукоятку и прокручивай. А потом уже пусть разбираются кто прав, а кто виноват":styrka:
"Чем шире наши морды тем плотнее наши ряды" (с) Жаль, но время беспредела 90-х опять возвращается, а мы уж было подумали что вот она цивилизация и Европа. А так вспоминаются давние слова тех лет: "Бей по самую рукоятку и прокручивай. А потом уже пусть разбираются кто прав, а кто виноват":styrka:
Мені здається, 10-ті гірші за ті 90-ті. тоді пацани могли чьотко порішать з пацанами, були панятія. а зараз глянь, по беспределу валить власть: прокуратура, сб, мусарня, податкова і тп. якщо не в темі - хрен розрулиш навіть якщо 1000% прав. хоча це мабуть наслідок того, що багато з тих пацанів (шо поумней) туди власне і перебрались.
чесно, я зараз боюсь нарватись не на шайку гопніків, а на якогось "помічника". з першими або базаром розрулим, або хтось вигрібе. з другим - верняк чекай кращої долі на свій зад.
соррі за
wyler
Так, це кільце не просте. Там без різниці яким рядом їдеш все одно може трапитись ситуація. Як там їду то також дивлюсь у всі сторони. Тому я і їхав з увімкненим поворотом щоб він бачив що я не зїзжаю з кільця та й він був не прямо поруч а десь на моєму задньому колесі, тобто трішечки пригальмуй і міняй смугу... Але йому требе було повимахуватись перед якоюсь дівчиною що сиділа поруч з ним.Lelik
Я тому й вийшов бо трішки обурився що він гримає дверми. Першу його спробу я припинив підставивши руку а другу не встиг. На дворі купа людей дивилась як він матюкається а я йому на Ви. Схожий він на найманого водія бо дуже переживав що я його номер тетефоном фоткнув і вимагав щоб я стер. Хоча й на фотці практично нічого не видно. Щоправда його пасажирка фоткнула мій, отож може бути продовження...
Ну дружише у тебя нервы железные:dumbom:, когда он рукой на тебя махнул нужно было ему как говорил мой тренер "увернутся и ответить двоичкой". Каждый в такой ситуации по разному реагирует, лично я даже и не думал , после того как он морду сунул и рукой дернул в тот же миг был накаутирован с правой. Ну что поделаеш я с децтва люблю хамов по морде лица быть:nose_eat:, невижу смысла тратить время на разговоры.
Donpedro написав:І що це таке робиться на дорогах? Потепліло і водії ніби показились. Ось мав дві години тому інцидент.
http://www.youtube.com/watch?v=9TYKBb-t8B8а ты случаем нигде до этого эту вектру не подрезал? может де то не уступил и он за тобой погнался?
Ні. Там навіть видно що перед заїздом на кільце він зліва нормально їде, мене не рухає. Шкода що у мене ззаду ще рега немає. Він би більше інфи надав. Кільце там дурацьке, розмітку смуг намалювали а стрілок немає. Так би можливо водії б краще звертали увагу на смуги по яких рухаються.
Столб остановил
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6YLG2b_E … detailpage[/youtube]
Сторінки Назад 1 … 27 28 29 30 31 … 251 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Видео с видеорегистраторов
Згенеровано за 0.298 секунд(и), виконано 62 запитів