1

Тема: OBDII Bluetooth Adapter и dci

Камрады, а с дизелем эти устройства кто то пробовал. Захотелось поиграться и понять нужна ли мне такая штука. 
Может у кого в Киеве болтается без дела... одолжите не за дорого попользоваться ))))
Имею ввиду что то похожее на:
http://www.ebay.com/itm/Super-Mini-ELM3 … mp;vxp=mtr

Logan 1.5 dci Laureat '07 -> VW G7 SW 2.0tdi dsg6 '15
Бортовой журнал: http://www.logan.in.ua/forum/viewtopic. … 86&p=5
  0

2

Re: OBDII Bluetooth Adapter и dci

Мандрик ставал на дизель...расход не корректный...

Logan MCV 1.6 2011+ГБО Zenit Pro+OBD, KME Gold, Hana Red, повна шумоізоляція і шикарні сидіння на електриці від Sport BMW+підігрів+компресорна бокова підтрима+ шини Michelin Primacy 4
  0

3

У кого есть софт рускоязычный под Андроид  для этого девайса?

Ford Escape SE 4WD 1.5 ecoboost
  0

4

Ну а все-таки, какой наиболее предпочтительный адаптер для нешего дизеля?

0

5

У мене є така штука http://autoscaner.sells.com.ua/obd-ii-a … -onoff/p10. Показує досить багато параметрів на DCI. Те, що мене цікавить, це температура охолоджувальної рідини показує на ура. Розхід не показує, але мені і не треба.

Renault Logan 1.5 dCi 2013 Authentique Бежевий попелястий | БК
  0
Спасибо сказали: Георгич1

6

shadow777 написав:

Те, що мене цікавить, це температура охолоджувальної рідини

Теж в основному це і хочу бачити.
Витрата теж не цікавить, оскільки БК прошитий.
Питання в виборі самого адаптера, адже у Стаса є новіший і ще меншенький, також є з вай-фаєм.
Дякую за відповідь

0

7 Відредаговано MACK (2014-07-10 14:40:15)

В мене теж такий (OBD II-автосканер ELM327 Bluetooth с кнопкой ON/OFF).
Температуру показує. Програма Torque Pro на планшеті.

Renault Logan 1,5 dCi Ambiance 2012 KNM + БК by_AlexSander_
  0

8

Вибрав такий, бо є кнопка виключення. Габарити куда вже менші? Він і так по розміру майже як роз'єм, втикнув і забув. А віфі для чого? Є блутуз, мені хватає. Взагалі хочу прикупити зовнішній БК, щоб мати температуру завжди перед очима. Але то вже в перспективі, коли гарантія закінчиться, щоб не платити тим "майстрам" з СЦ за підключення. Але ще не вивчав достатньо того питання. В принципі є такі, що і в OBDII підключаються. Але як пишу, що це на ерспективу, фінанси треба акумулювати  smile

0

9

Вай-фай для ноута, але це актуально у кого ГБО. А так, може він і не потрібен, якщо блютуз стабільний.
Я прошив БК у києвських офіціалів, 210 грн. ЇМХО це доцільніше, ніж зовнішній БК.

0

10

Георгич написав:

Вай-фай для ноута, але це актуально у кого ГБО. А так, може він і не потрібен, якщо блютуз стабільний.
Я прошив БК у києвських офіціалів, 210 грн. ЇМХО це доцільніше, ніж зовнішній БК.

Так у мене теж активований, але температури він всеодно не показує. Для цього я і хочу зовнішній.

якщо блютуз стабільний

Блутуз працює стабільно.

0

11

shadow777, значить наші думки співпали.
Ще цікаво таке - що цей адаптер не показує, тобто які функції не працюють із заявлених в "меню", стосовно наших дизелів?

0

12

Георгич написав:

shadow777, значить наші думки співпали.
Ще цікаво таке - що цей адаптер не показує, тобто які функції не працюють із заявлених в "меню", стосовно наших дизелів?

В программе Torque "работающие" функции выделены зелёным цветом.

Logan 1.4 2006 - был, Logan 2013 1.5 dci - есть
  0