Re: "Україна автомотоспортивна" від "Епідемія Швидкості" у Львові
Раз вимагаєте мемуарів, то читайте :)
Зібрались на заправці WOG на вул. Стуса в складі Смик з двома доньками, Ротманс в гордій одинокості, але з кєпкою, Ігор (також сам), Іван (Johannes) з дружиною. Поруч біля нас зібрався Форд-клуб на чолі з президентом клубу Анею. Аня дала нам акційні прапорці, буклети, СД. Я роздав це все, а також наші флаєри і візитки хлопцям, прикрутив прапор. Сформували колону: 6 або 7 машин Форд-клубу, за ними 4 наших машини і рушили в центр міста, до пам'ятника А,Міцкевичу, де проходила ця акція. Ну розставили машини півколом, тут до нас приєднався Віктор (2nik). Людей, які прогулювались навколо було небагато, але всі були дуже зацікавлені акцією, особливо Логанами (може навіть більше ніж самою акцією). Підійшов один таксист, в якого також Логан. Ми з Ротмансом його навернули до клубної теми Дуже ефектно виглядало, коли мої малі роздавали людям рекламні матеріали. Зразу ж такий позитив виникав, люди тут же ж підходили до нас, а ми вже їх добивали
Мінус організаторам самої акції за те, що не було журналістів, телебачення. Все проводилось силами самих учасників.
Потусувались десь півтора години і роз'їхались хто куди.
Я , наприклад, в Страдч (недалеко від Львова, там є печери, стара церква, гарна природа, ліс) на шашлики.
По дорозі додому вже у Львові побачились на перехрестку з Іваном ФА-ФА :rock:
Та й таке... :)