Тема: Стан доріг в Франківській області
Хтось недавно їздив Івано-Франківською областю? Там дороги вже хоч трохи підлатали?
Цікавить Н-09 (Львів-Рогатин-Франківськ-Ворохта).
Наперед вдячний за відгуки!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Стан доріг в Франківській області
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Хтось недавно їздив Івано-Франківською областю? Там дороги вже хоч трохи підлатали?
Доброго дня!
Минулої неділі їздив по маршруту Тернопіль-Бучач-Ів.Франківськ - (дорога Н18) - Богородчани (Н-09). Франківська обїздна в жахливому стані. Як тільки виїхав на Н-09 - дорога поза населеними пунктами хороша, а в населених з ямами, але маневруючи між ними їхати можна. Удачі.
andriyr
мене теж цікавить ця дорога. Правда мені лише до Франківська треба.
Чесно кажучи відгуки про дорогу до Бібрки насторожують, я навіть подумаю про обїзд через Стрий...
З того що я чув останніми днями, ділянка Львів-Бібрка - найгірша на відрізку Львів-Нові Стрілища...
В пн їду в Рогатин все-одно, відпишуся про дорогу.
Вчора їздив в напрямку Львів - Галич(Франківська область).
Туди їхав через Бібрку - Рогатин. До Бібрки, дорога, як не дивно, нормальна, ями майже долатали. Від Бібрки до Нових стрілищ - не фонтан, постійно ями, розігнатися особливо то і немає де. На початку Франківської області, десь до Рогатина трошки краще, але за ним - знов яма на ямі.
Назад пробував їхати через Калуш - Долину - Болехів - Стрий.
Краще б не їхав...
До Моршина - яма-на ямі, ще й здуру поперся в Калуш, замысть об'їхати по окружній.
Єдина радість - дорога з Моршина до Львова - відчув себе Людиною.
Вчора їздив в напрямку Львів - Галич(Франківська область).Туди їхав через Бібрку - Рогатин. До Бібрки, дорога, як не дивно, нормальна, ями майже долатали. Від Бібрки до Нових стрілищ - не фонтан, постійно ями, розігнатися особливо то і немає де. На початку Франківської області, десь до Рогатина трошки краще, але за ним - знов яма на ямі.Назад пробував їхати через Калуш - Долину - Болехів - Стрий.Краще б не їхав...До Моршина - яма-на ямі, ще й здуру поперся в Калуш, замысть об'їхати по окружній. Єдина радість - дорога з Моршина до Львова - відчув себе Людиною.
Спасибо, учту. Предстоят поездки в ту сторону...
вся франківська область в хламі,десь менше десь більше,місто з трудом де не де латають,а обїзні і обласні дороги ше в 2 рідше! це я вам як житель цього мегаполісу кажу)
Назад пробував їхати через Калуш - Долину - Болехів - Стрий.
Краще б не їхав...
Аналогично
Ехал 7 Мая из Ивано-Франковска у Львов через Калуш, Моршин, Стрый. Категорически не советую (ну разве что на трассе на Галыч, Рогатын ямы по колено). Как-то слышал что дорога эта лучше и решил поехать лишние 40км, а зря
Десь два тижні пройшло від останнього допису. Можливо, трохи підлатали? Цікавить Львів-Івано-Франківськ через 1.Бібрку/Галич? 2.Перемишляни/Галич? 3.Стрий? За результатами останніх дописів третій варіант, мабуть, треба відкинути. Хто недавно їздив, поділіться враженнями, будь ласка.
Категорически не советую
Коллеги в Хотин ездили, заезжая со стороны Львовского направления (по низу в общем), диски в хлам, машины на внеочередной замене ходовой... Бес их дернул ночью поехать... Ускорились...
Дякую за інформацію про дороги.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Стан доріг в Франківській області
Згенеровано за 0.123 секунд(и), виконано 94 запитів