Re: Авторадіо запрошує нас на свято!!!
Sergfam
Серёж - поставь будильник))))
Сегодня точно заведу! :lol:
Я просто промолчу............!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Архів → Авторадіо запрошує нас на свято!!!
Sergfam
Серёж - поставь будильник))))
Сегодня точно заведу! :lol:
Я бы с удовольствием - но в пятницу уезжаю из Киева...так вот бывает.... :grater:
Идея хорошая. Пора объединятся и сообща решать насущные вопросы.
Сам к сожалению не смогу присутствовать по причине отъезда.
Геннадий
об'єднатися ми вже зуміли, тепер потроху нарощуємо "м'язи", тобто кількість людей...от саме цими м'язами й хотілося на акціі від Авторадіо пограти
21 квітня 2001 року
Мы уже все пропустили :lol: :lol: :lol:
БУДУ
Саш (Пойзен) може винести на верх (собираемся, 21.04.07 о 11,00 щоб примітніше було щоб всі звернули увагу ...) А????
Наверное буду! Дайте кто-нить контактный тел. что-бы созвониться при подъезде!
сдаюсь: 480 км + 480 км + 6 часов + 6 часов = дорога туда и обратно --> слаб я и юн для такого "напряга"
ventilator 11
8 050 330 68 24 Саша
Скіфія
слушна ідея. Напиши будь-ласка Зевсу в лічку, бо я терміново тікаю по роботі. Збір о 10-00 на Туполєва біля Фіат-Клубу. Лінк на карту можна дати з теми про слалом.
сдаюсь: 480 км + 480 км + 6 часов + 6 часов = дорога туда и обратно --> слаб я и юн для такого "напряга"
это не так старашно как кажется , приезай...ждем
Народ, сорри! Не смогу поучаствовать. :dash: Брат женится, а мы с Логашиком - свадебные кони... :alc:
Народ, сорри! Не смогу поучаствовать. dash1 Брат женится, а мы с Логашиком - свадебные кони...
Давайте к нам со свадебнім кортеджем, там и отметим, и салют будет, .
И почему я не в Киеве живу ((( Люблю когда организовуется приличное движение! Может у кого есть тысяч 100 президентов США, куплю маленькую квартиру в Киеве и тогда точно перееду, работу, так уж и быть, сам найду. И тогда я ваш!!! ))))
(зевнула) опять рано вставаааааааааать... буду с мужем наверное*))
опять рано вставаааааааааать... буду с мужем наверное*))
После слова буду знак припинания не пропустила? :D
jaric
при 100% явке - дам лично)
Буду 100% не забудь наклейку :lol1:
Скіфія
слушна ідея. Напиши будь-ласка Зевсу в лічку, бо я терміново тікаю по роботі. Збір о 10-00 на Туполєва біля Фіат-Клубу. Лінк на карту можна дати з теми про слалом.
А чи можна сьогодні точно вирішити про збір,тому що завтра з нагоди :alc: :storstark: не буду мати доступу до інтернету?
А чи можна сьогодні точно вирішити про збір
Дик вже все вирішили! :dumbom: 11-00 на Туполєва, бажано якщо на авто то з функцією "Драйвер", якщо без авто, тоді з ящиком алкогольного :storstark: І на 12 на "Чайку" :alc: :alc: :alc: А збір 100% буде :g_hosp:
Кельт
А посмотреть в шапку форума ?
А чи можна сьогодні точно вирішити про збір,тому що завтра з нагоди alc storstark не буду мати доступу до інтернету?
в шапці гляньте
Я!_гужинска!_Я написав:опять рано вставаааааааааать... буду с мужем наверное*))
После слова буду знак припинания не пропустила? :D
пропустила "," буду, с мужем, наверное... смысл в том что: наверное буду*)))
не люблю я знаки препинания*))
Збір о 10-00 на Туполєва
11-00 на Туполєва
Так во сколько?
70% что буду.
AlexK266
Президент сказал в 10 (десять) - значит в десять шобы усе были на построении !
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Архів → Авторадіо запрошує нас на свято!!!
Згенеровано за 0.161 секунд(и), виконано 93 запитів