Тема: 175/80/14 вместо 165/80/14
Хочу поставить 175\80/14 и повыше будет и помягче есть ли какой опыт в этой отросли
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → 175/80/14 вместо 165/80/14
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Хочу поставить 175\80/14 и повыше будет и помягче есть ли какой опыт в этой отросли
Читай на шильдике водительской двери там все написано что можно ставить. Я ставил 185/70 на зиму, планирую тоже и на лето. Некоторые сайты пишут можно 175 ставить, пока думаю, это выгодно резина в этом размере дешевле.
також на базову машинку поставив зимові 185/70/R14 замість штатних 165/80/r14.
машина на дорозі і на поворотах стійкіша. літні базові напевно спеціально розробляли як дешевий варіант для поганого асфальтового покриття (з ямами).
п.с. на легенькому болоті вони взагалі ніякі, малюнок протектора такий, що зразу забивається грязюкою.
тому якщо нема можливості переходити на 15 радіус, то розмір 185/70/R14 оптимальний!
Ставить можно, но желательно на зиму. На лето - разве только при очень спокойной езде.
Просто сейчас практически нет достойной резины в этом размере.
Хочу поставить 175\80/14
Очень редкий размер.
На зиму самое то, но фиг найдёшь. А вот на лето лучше 185/70/14.
А вообще правило такое: резину зимой ужее, а летом ширее.
резину зимой ужее, а летом ширее.
Взагалі це так, але багато ньюансів.
Ретельно проштудував спеціальну літературу та багато форумів на цю тему.
Висновок такий - в залежності від
1.дорожніх умов - крига чи сніг або асфальт у місті.
2.манери їзди водія та особистого досвіду
Для себе вирішив зупинитись на розмірі 185/65/14 як взимку(нешипована) так і влітку.
Для себе вирішив зупинитись на розмірі 185/65/14 як взимку(нешипована) так і влітку.
Лучше 185/70 - лишние миллиметры клиренса и больше воздушная подушка между диском и колдобиной.
Лучше 185/70 - лишние миллиметры клиренса и больше воздушная подушка между диском и колдобиной.
Це так, але на високій гумі гірше повертати на швидкості та ще багато чого гірше, про це багато написано та неодноразово перевірено. Не забувайте про це.
Логан машинка не низька навідь на 185/65/14, тому зменшення кліренсу на 12мм. не критично для мене.
А взагалі, це не заслуговує нашого диспуту
Прикольно! При покупке авто в 2011 уже стояла 185/70/14 Cordiant. На зиму прикупил тож 185/70/14.
Кто-нибудь может подсказать какую максимально высокую резину можно поставить на фазу 2,
так что-бы увеличить клиренс. У меня стоит 185/70/14 а присматриваюсь на 195/70/14 или можно еще больше?
Но так что-бы нигде не затирала подкрылки.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → 175/80/14 вместо 165/80/14
Згенеровано за 0.190 секунд(и), виконано 95 запитів