1

Тема: Потрібно 3 донори з будь якою групою крові у Львові !

Друзі!

Сталася біда. В мого тестя, і взагалі дуже хорошої людини, випадково виявили пухлину на нирці. Обстежувався на предмет зовсім іншої болячки, а тут таке. Ніхто навіть в думці не мав. Вчора прооперували. Ще тиждень як мінімум пролежить в лікарні. Є велике прохання: хто може пожертвувати трохи своєї крові для хорошої справи? Всього потрібно 4 донори. Три (я + Ротманс + Джеронімо) вже є. Залишилось знайти ще одного. Донорський пункт є на Пекарській. Після здачі крові вони видають талон. Потрібно 4 таких талони. Кров вже вливають з банку крові лікарні (на Броньовій). Але потрібно цей банк крові поповнити і занести в лікарню талони. Отаке...

На всякий випадок нагадую мій телефон: (050) 370 05 30

Умова: Людина, яка виявила бажання здати кров, не повинна була б перехворіти жовтухою (Боткіна)

З собою треба мати паспорт

Зранку нічого не їсти!

Збираємось завтра в 9.00 біля станції переливання крові на Пекарській, 65 (сусідній будинок біля медінституту, ближче до центру)

0

2

Re: Потрібно 3 донори з будь якою групою крові у Львові !

Дуже пагана новина, михайле...
Хлопці, львів'яни, допоможіть...не таке складне те питання - кров здати!
Тим більше, для такої дійсно гарної людини, як Михайлів тесть(знайомий особисто), потрібно терміново допомогти.

Міша, порозкидуй на форумах інших Клубів у Львові.

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
  0

3

А можливий варіант здати в Києві а талони переправити у Львів?

Обісранець і засранець - це концептуально різні ознаки потенційно споріднених речей. (с) Dron
Бо найважливіші речі у світі дуже прості (с) Прохасько
  0

4

Міша співчуваємо, тестю найбистрішого одужання...

«Достучаться до небес» — «На небесах только и говорят, что о море. Стоишь на берегу и чувствуешь соленый запах ветра, что веет с моря, и веришь, что свободен ты и жизнь лишь началась, и губы жжет подруги поцелуй, пропитанный слезой!».
  0

5

rozumnyk
Дякую за підтримку! Але потрібно всього 4 донори. Я думаю без проблем у Львові знайдуться добрі люди. Вже Ротманс виявив бажання. Ми з ним зустрічаємось завтра в 9.00 біля пункту переливання крові.

0

6

Ще Джеронімо під'їде завтра

0

7

Jakshcho v ponedilok shche ne pizno, to ja tezh mozhu.
Zaraz ja ne u Lvovi sad

Краще в 7-ій вдома на Logan 1.6 Laureate, ніж в 6-ій в морзі...
  0

8

Johannes
Дякую. побачимо, як воно буде.
Можливо Мирослав під'їде, якщо до завтра виздоровіє

0

9

smyk написав:

Можливо Мирослав під'їде, якщо до завтра виздоровіє

хто хворів у того кров неберуть... принаймі в Києві не беруть... там якийсь період повинен пройти...

«Достучаться до небес» — «На небесах только и говорят, что о море. Стоишь на берегу и чувствуешь соленый запах ветра, что веет с моря, и веришь, что свободен ты и жизнь лишь началась, и губы жжет подруги поцелуй, пропитанный слезой!».
  0

10

smyk
Прости - я далеко!Сочувствую !
Действительно Саша правильно подсказывает - раскинь по местным форумам, а еще в Луганске практикуют пря мо на пункте переливания с людьми договариваться ( здавал для знакомой в онкодиспансер) так отбоя не было , врачи сами предлагали.
Ну и держись морально! Мы с тобой!

Nissan Qashqai 1.6 SE LEO
Logan 1.4 sport передан по наследству Henry Junior
Клубу жить , нам - дружить , а кто против - будем бить!!!
Нету кризиса лишь у тех , кто доволен всем - Я ДОВОЛЕН!!!
  0

11

Планую завтра, 21.04.2007, пообіді бути у місті Лева smile, може шо потрібно передати зі столиці...

DACIA Logan 1.4 Laureate...был

* * * * * * * * * * * * * * * * *
"Все проходит. И это пройдет"
  0

12

Сергію (Ротманс) і Романе (Джеронімо)! Дуже дякую від себе і від мого тестя! Ви зробили дуже добру справу! Мусимо поповнити кількість втраченої рідини в організмі  :storstark:

0

13

smyk
МОЛОДЦЫ - ПАРНИ!!!!! :app: :app: :app: :app: :app: :storstark: :storstark: :storstark: :rock: :rock: :rock: :rock:

Nissan Qashqai 1.6 SE LEO
Logan 1.4 sport передан по наследству Henry Junior
Клубу жить , нам - дружить , а кто против - будем бить!!!
Нету кризиса лишь у тех , кто доволен всем - Я ДОВОЛЕН!!!
  0

14

smyk
очень сочуствую и желаю скорейшего выздоровления!!!!!!

Синий Лауреат 1.4
  0