Re: Авторадіо запрошує нас на свято!!!
Президент сказал в 10 (десять
А Пойзон говорил,по телефону.что в 11 :tease:
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8V MCV-експлуатується
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Архів → Авторадіо запрошує нас на свято!!!
Президент сказал в 10 (десять
А Пойзон говорил,по телефону.что в 11 :tease:
А посмотреть в шапку форума ?
а сделать шапку на каждой странице?
а сделать шапку на каждой странице?
Дык вроде ж и так на каждой странице ? Или мы на разные страницы смотрим ?
Дык вроде ж и так на каждой странице
я говорю НЕ об этом
* Форум * » Главный * » Авторадіо запрошує нас на свято!!!
я говорю об этом:
21 квітня 2007 року "Авторадіо" святкує свою 3-тю річницю! Запрошують прийняти участь в цьому святкуванні автоклуби України.
Програма свята наступна:
12-00 збір автоклубів на "Чайці". Але , звісно, приїзждати потрібно в 11-00, щоб встигнути всьо розрулити. (Ну як завжди)
Звідти буде вистоєна колона з Клубів та буде організовано пробіг по проспекту Перемоги, бульвару Шевченка до Бесарабки на назад.
Після того на "Чайці" відбудеться святковий концерт, шоу, вибухи, феєрверки тощо!Пропоную наступне:
на форумі вже висловлювалися бажання якимось чином виділитися, як Клубу. тому пропоную виділитися наступним - зібрати рекордну кількість Логанів на це свято!!! Тобто спробувати стати самим чисельним за присутнистю на святі автоклубом!!!
Це буде наразі ефектом вибухнувшої бомби! Самий молодий Клуб в Україні втер всім носа чисельністю присутніх Логанів!Як гадаєте - гарна ідея?
т.е. по задумке автора повторять "вводную" часть на всех страницах
BOIL
А , понял.
Я над этим работаю - почти готова фишка "закрепления" первого сообщения в топике.
значит так...збір з 10-00 до 10-30...потім відний інструктаж з правил руху в колонні. Може хто наблатикиний з цього приводу - то ще краще...допоможете
Скіфія
слушна ідея. Напиши будь-ласка Зевсу в лічку, бо я терміново тікаю по роботі. Збір о 10-00 на Туполєва біля Фіат-Клубу. Лінк на карту можна дати з теми про слалом.
Нажаль не найшов теми про слалом :fool:
Будь ласка можна точніше де на Туполева?!! Якшо можна адресу !!! Пліззззззззззззззззззззз! :rtfm:
jaric
будь-ласка http://www.logan.in.ua/viewtopic.php?id=1118 тут й адреса, й карта
Так...думаю не зайвим буде, про всяк випадок, взяти з собою термоси з гарячим питвом, бутерброди, тощо...
Дресс-код: Чисте авто!
jaric
В шапке есть ссылка на карту
http://www.logan.in.ua/postgallery.php? … ame=K2.jpg
Давайте может попробуем составить список кто будет и посчитаться?
Приблизний перелік машин з екіпажами
1. Crazy Poison й Я!_гужинска!_Я й Sphinx
2. Кельт й Скіфія
3.Yeka
4. CD-ROMa
5. jaric
6. rozumnyk
7. AlexK266
8. Petrovich
9. Sergfam
10. redsider
11. ventilator 11
не густо!
Да я тоже с удовольствием подтенусь к вам!
Вчера был на Чайке, там тоже празновал День рождения Авто Радио, немного покатался, пару раз выграл.
Фотки вылажу как зделаю их. :crazypilot: :imho:
Я тебя видел вчера! Здорово ты рвал! А у тебя правда простой двиг 1,4?
Mirua
как это сделать????
С удовольствием бы к вам присоединился, только машину завтра на СТО надо везти.
Ага только ограничитель снят.
А с этого места по подробней пожалуйста.
Да, пожалуйста, поподробней.
Dm
а шо трапилося?
Crazy Poison
Задний бампер меняю по страховке. Вьехал задом в столб когда выезжал с мойки. Еще перед новым годом. Столб был очень удобно расположен прямо напротив выезда, метрах в 3х. Больше на эту мойку не езжу
Все время откладывал смену бампера на потом, пока жена не зацепила ветку и не поставила царапину на заднем крыле. Про царапину уже договорились в ChipsAway на 26-е, а бампер на Викинге (Арма моторз) на завтра. Страховая все возместит (бампер уже давно, кстати), но мне теперь прийдется везти в страховую старый бампер т.к. это теперь их собственность. Даже не знаю - влезет ли бампер в салон.
Хотим успеть с этим всем до майских чтобы по карпатам поездить. Когда полностью определюсь с маршрутом - создам ветку, может кто тоже захочет.
Dm
бампер в салон влізе...моя страхова теж лякала тим, що бампер потрібно буде їм привезти...й крило також, й фару...
Наразі нічого нікуди не відвозив...
Зараз Моє крило та передній бампер дофарбовуються у миній колір на машині drone.
Таким чином, якщо пошкодження на твоєму бампері підлягають виправленню, то краще тримати його в гаражі на випадок - може комусь потрібний буде...
На Чіпс Евеї для Логан-Клубу знижка 10%
Crazy Poison
Бампер поцарапан довольно сильно и товарного вида уже не имеет, красить его бесполезно- все равно видно будет.
Что надо предьявить в ChipsAway для получения скидки?
ЗЫ:
сорри за оффтоп, разговорился просто.
Что надо предьявить в ChipsAway для получения скидки?
Кидаеш в нете им заявку на сайт,подежаеш кним они тебе делают оценку и говорят стоимость,а ты им:-а я оставил заявку на сайте. И они минусуют 5%
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Архів → Авторадіо запрошує нас на свято!!!
Згенеровано за 0.149 секунд(и), виконано 92 запитів