Re: Холодильник дома - "капельный" или NoFrost - муки выбора
скоріше всього Самсунг, або ЛиЖи
АТЛАНТ
купили атлант - куда луччее нашего .
Задумався правда немає нофроста.....
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Холодильник дома - "капельный" или NoFrost - муки выбора
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 … 10 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
скоріше всього Самсунг, або ЛиЖи
АТЛАНТ
купили атлант - куда луччее нашего .
Задумався правда немає нофроста.....
у нас самсунг ноуфрост - уже лет 7
на роботе лыжи ноуфрост - уже лет 10 и ни разу не размораживали. и это в жесткой экплуатации.
АТЛАНТ у бабушки ламался
о із розміщенням морозильної камери у роздумах - зверху чи знизу
Як на мене то нижнє розташування морозилки зручнішше, всетаки ти туди рідше лазиш + ящики витягуються і знизу зручнішше в них копатись.
Самсунг, або ЛиЖи, хоча до останньої марки, чогось боязне відношення, особливо у дружини
в мене Лижа, вже років 8 без проблем і пралка Лижа.
Юра, глянь ще на Шарпи, кажуть дуже класні, але це слухи і не знаю які у них цінники.
глянь ще на Шарпи
Відпадають, в них морозильні камери малим літражем
Таааак, із системою оприділився - NoFrost
морозильна камера - знизу
лишилось відкритим, якого виробника доброго, але не дорого...:)
как насчет Snaige?
лишилось відкритим, якого виробника
По надійності більшість виробників одинакові. Но-фрост більш напхані електронікою, тому важливо їм подавати струм без відхилень від норми. Перед придбанням треба уточнити наявніть сервісного обслуговування та його доступність. Також вважаєтся що холодильники з системою но-фрост дають більш сильне електро-магнітне випромінювання, тому потрібно зважити ризики, якщо холодильник буде надто близько біля постійного знаходження людей на відстані до метра
доброго, але не дорого...
Не на один же год берешь. У меня в семье Електролюкс и Либхер.
Либхер хорош, но ругательство рычит иногда. Ножку повернешь и все норм.
Whirpool посмотрите, правда не знаю бывают ли у них ноуфросты. У нас не ноуфрост, но 2-х метровый, морозилка внизу -
ИМХО, 48/49 серию LG: достаточно тихие/одна из самых больших морозилок. Гарантия/Сервисы/Запчасти есть везде.
Дома уже лет 10 Самсунг с НоФростом. Последний год Лыжа 48я.
Дома Samsung уже лет 6, из поломок - не работает свет (лень лезть, на холод не влияет), и шумноват, однако. Новые, наверное, так не шумят
У мамы Snaige уже столько же времени (не NoFrost) - не слышно ВООБЩЕ !!! Только если ухо приложить к самому холодильнику - слышно легкое жужжание
Дома Samsung уже лет 6, из поломок - не работает свет (лень лезть, на холод не влияет), и шумноват, однако. Новые, наверное, так не шумят
У мамы Snaige уже столько же времени (не NoFrost) - не слышно ВООБЩЕ !!! Только если ухо приложить к самому холодильнику - слышно легкое жужжание
мой самсунг булькать любит
Дивлюсь, що по б"юджету тільки ЛиЖи і підходить
а у мну электролюкс поначалу пугал - ночь тишина и вдруг вода где то течет схватываюсь и на кухню а это у холодильника такой звук работы.
Но-фрост більш напхані електронікою, тому важливо їм подавати струм без відхилень від норми
Вчасне попередження
Електрика в домі ганяє що дурна, бувають скачки до 265Вт. одного разу так майже вся техніка погоріла
Тоді напевно фрост відпадає, може і на краще
Якщо капельного типу, то тут простіше, тут більше до Атланта схиляюсь, наприклад: http://fotos.ua/atlant/hm-6025-180/specefication/
у меня самсунг, 2 метра, ноу фрост, мороз. внизу, тихий . доволен.
Тоді напевно фрост відпадає, може і на краще Якщо капельного типу, то тут простіше, тут більше до Атланта схиляюсь
Для но-фроста необхідно підключення через стабілізатор струму. Я теж зацікавлений но-фростом через те, що холодильник можна ремонтувати. А от з крапельним типом не все так гладко. Один із холодильників, що користуюсь - Атлант. Йому вже років з 9-10. Весною помітив, що він не відключається, хоча температура в камері +16 градусів. Диагноз - витік фреон. Знайомий майстер дозаправив фреоном але попередив - ззовні на трубках й компресорі витіку не видно, ймовірно що витік в стінці холодильної камери а значить холодильник не ремонтопридатний. Єдине що можливо - регулярно дозаправляти фреоном але це досить накладно. Місяців 5-6 вже працює після дозаправки нормально але чи надовго його хватить. Я завжди був прихильником крапельної системи але коли у цього майстра побачив крім свого ще декілька холодильників, які можна викинути, став більше схилятися до но-фроста. Можна поставити реле напруги, фільтр та стабілізатор й не переживати за стрибки напруги, ніж викидати холодильник на свалку з-за його неремонтопридатності. ІМХО
наприклад: http://fotos.ua/atlant/hm-6025-180/specefication/
Я тут http://store.atlant.ua/ свій брав.
Електрика в домі ганяє що дурна
Тоді чим простіше тим надійніше
Тоді чим простіше тим надійніше
Не факт, если механическое реле, то скачок напряжения может легко убить компрессор, а электроника после пропадания электричества и его появления сразу компрессор не включает.
Електрика в домі ганяє що дурна
Поставить реле напряжения ОБЯЗАТЕЛЬНО. Стоит от 50 грн. Отсекает напругу по нижнему и верхнему порогах.
також маю самсунг ноу-фрост з вбудованим стабілізатором. 3 роки дуже ним тішуся
він не відключається, хоча температура в камері +16 градусів
Те саме у мене із Нордом, який був подарений у 1998р
Для но-фроста необхідно підключення через стабілізатор струму
А я щось про це і не подумав Так, знову повертаємось до фроста
Wookiee а який саме??
Якщо напруга гуляє, то тобі тим більше треба дивитись Лижу.
Колись реклама йшла що вони не боятьмя скачків напруги +/- 110V, можливо це якісь конкретні моделі, а можливо і всі.
В мене зимою також напруга гуляє, іноді навіть дуже серйозно, мому нічого не стається, надіюсь і не станеться.
бувають скачки до 265Вт
Защиту поставь и не переживай.
А у меня Самсунг капельный, уже лет семь, пока всем доволен, не шумит, в нем еще какойто биовентилятор стоит . Есть еще дисплей (показывает текущий режим, температуру в камере и морозилке), но честно говоря спустя какое то время понял что он мне не нужен, очень удобно когда морозильная камера внизу а основная отдельно над ней. Из недостатков могу отметить что недавно треснул все таки лоток для овощей, хлипенький он был и еще наружные пластиковые детали раньше были ярко белыми, а теперь стали ярко желтыми.
Після вчорашнього походу з дружиною до Комфі, був зроблений майже кінцевий вибір в сторону Самсунга
Лишилось тільки визначитись між двома серіями:
http://fotos.ua/samsung/rl48rrcmg.html
є суперзаморозка, та функція відпустка ну і дисплей, що не головне
та
http://fotos.ua/samsung/rl48rlbmg1-bwt/reviews/
немаю вищезазначених функцій
Сподобався ще http://fotos.ua/liebherr/c-4023.html?qh=liebherr C 4023
але вони тільки у білому "жакеті"
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 … 10 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Холодильник дома - "капельный" или NoFrost - муки выбора
Згенеровано за 0.167 секунд(и), виконано 93 запитів