Re: Прохання до львів'ян відмітитись тут
Мирослав тепер в сім'ї!
"Ну, за поповнення!" :alc:
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Прохання до львів'ян відмітитись тут
Мирослав тепер в сім'ї!
"Ну, за поповнення!" :alc:
smyk
Растёте !!!
Ну в нас на фірмі є ще один неофіт, двоє на підході. Маленька така собі філія буде. (Всього буде 5 чоловік)
то вже пора Вам у Львові організовуватись нормально, шоб не тільки встрєчі-тусовки, а нормальні партнерські програми, тощо...
Crazy Poison
Ну ти мєтєор! Все буде, нє баісь!
До нас приєднався marchello, також зі Львова
До нас приєднався marchello, також зі Львова
Коли приєднався, де, і чому мене не було на виставці спиртного з нагоди злуки?
Ihor
Ще нема на разі його телефону. Пора організовувати знайомство. З виїздом на природу і сер"йозним обговоренням подальшого розвитку львівської філії клубу
ще до нас приєднався bee він також зі Львова
Мирославе! Якщо це твій знайомий, то хай пропише свій профіль і скине мені свій телефон.
smyk
Так це мій знайомий, з його профіем попробуєм виправити ситуацію.
Всім привіт! Профіль поправив. Буду радий знайомству! :storstark:
bee
от тепер я тобі поправив. Реальний нейм та місто Львів написав)))
bee
Молодець! Вітаємо в наших рядах. За наклейкою можеш заскочити до мене на роботу (Тургенєва, 65) Страхова компанія "Універсальна"
А может сразу зеркальную ему присобачим????
smyk
ок, заїду на роботу, я там часто проїзджаю
bee
от тепер я тобі поправив. Реальний нейм та місто Львів написав)))
дякую :)
Переконливо прошу всіх львів'ян заповнити анкету члена Логан-клубу і вислати на мило, вказане в моєму профілі.
Анкета лежить тут:
http://www.ocv.com.ua/anketa_logan_club.doc
Прошу всіх львів'ян, хто ще не отримав клубні карти, відзвонитись для їх отримання. Нагадую тел. (050) 370 05 30 Михайло.
А також прошу Ihor, Johannes, Marchello заповнити (хоча б мінімальну кількість полів) і вислати мені на мило smyk@mail.lviv.ua анкети.
Скачати анкету можна тут: http://www.ocv.com.ua/anketa_logan_club.doc
Сьогодні поїду в Ю.Р.К. завозити зразки клубних карт для отримання фіксованих постійних знижок на купівлю автомобілів, сервісного обслуговування і запчастин.
Також після цього, думаю, можна буде зробити сертифікат для партнерів клубу, в якому буде зазначено, що фірма така-то фірма є офіційним партнером клубу. Першими її отримає ЮРК.
Привіт Всім
Я вже з Вами, хоча машинка моя ще не родилась і приїде десь через місяць.
Прошу всіх львів'ян, хто ще не отримав клубні карти, відзвонитись для їх отримання. Нагадую тел. (050) 370 05 30 Михайло.
А також прошу Ihor, Johannes, Marchello заповнити (хоча б мінімальну кількість полів) і вислати мені на мило (є в профілі) анкети.
Скачати анкету можна тут: http://www.ocv.com.ua/anketa_logan_club.doc
Вітаю Михайло. Я відправил анкету тобі на Е-mail. Якщо щось не правильно відправив, дай знати.
marchello
Привіт! Анкету отримав. Все в порядку, дякую!
Вітаємо і Вас!!
:D
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Прохання до львів'ян відмітитись тут
Згенеровано за 0.206 секунд(и), виконано 93 запитів