Re: WOG сбой системы
Я перешел на БРСМ.
Катаюсь на газу, в месяц сжигаю больше 200литров.
Хочу сказать, что на ВОГ-е газ всетаки лучше... Расход меньше...
Но пока Вог не вернет скидки, заправляться не буду.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → WOG сбой системы
Я перешел на БРСМ.
Катаюсь на газу, в месяц сжигаю больше 200литров.
Но пока Вог не вернет скидки, заправляться не буду.
Я перешёл, на АЗС UPG... http://upg.biz.ua/ua/index.php?id=233
Белорусский бензин.....
Все це відносно.
Повір, я знаю дещо про газ, в україні газ майже у всіх однаковий, буває кращий, буває гірший, але в загальному він у всіх одинаковий.
Повір, я знаю дещо про газ, в україні газ майже у всіх однаковий, буває кращий, буває гірший, але в загальному він у всіх одинаковий.
Хочешь сказать из одной бочки всем фасуют?
Хочешь сказать из одной бочки всем фасуют?
щось в тому роді.
OKurylyshyn
а бензин теж так? Колись, здається, керівник Шелл в Україні розказував на камеру, що як би гарно всі не розказували про якість, проте імпортований бензин береться з тієї ж "одної бочки".
а бензин теж так?
ні, з бензином в кожного своя ситуація якщо говорити про великі компанії.
ні, з бензином в кожного своя ситуація якщо говорити про великі компанії.
Яка в ОккО?
Як можу бути впевненим, що заправляюсь нормальним бензином?
Яка в ОккО?
Як можу бути впевненим, що заправляюсь нормальним бензином?
Сорі, але я це на форумах не обговорюю, не хвалю і не бакланю.
Не подумай що відмазуюсь від запитання, просто з професійної етики.
на АЗС UPG.
І як поведінка авто? Теж є по дорозі додому, потрібно якось буде спробувати і ціна гарна
І звідки інфа що білоруський??
OKurylyshyn
При приватній зустрічі ти можеш дати відповідь чи по телефону?
химик написав:на АЗС UPG.
І як поведінка авто? Теж є по дорозі додому, потрібно якось буде спробувати і ціна гарна
І звідки інфа що білоруський??
Двигатель работает отлично... устойчиво, мягко... "как швейная машинка"...
информация с сайта -- "Запорукою успішного та сталого розвитку ПП «УКРПАЛЕТСИСТЕМ» , а саме торгівельної марки UPG є співпраця з провідним нафтопереробним заводом Республіки Білорусь. Вся продукція, що реалізується мережею АЗС UPG відповідає ДСТУ і обов’язково супроводжується паспортом якості виробника , а саме Мозирського НПЗ (Республіка Білорусь)." http://upg.biz.ua/ua/index.php?id=233
Смотрите чеки...
Левый - заправлялся в Белоруссии... Правый - в Украине.....
Повір, я знаю дещо про газ, в україні газ майже у всіх однакови
Я весь час заправлявся на ВОГі але зараз перейшов на газ від Авіас. За саму компанію не дуже гарні відгуки але я вирішив спробувати - заправка розташована дуже зручно й газ коштує 5,90, а це в моєму регіоні дуже гарна ціна. Як прийде час газового ТО, як раз і перевірю по якості фільтрів, що це за газ. Але скажу точно - по витраті і тязі газ абсолютно не гірше ніж на ВОГі а може навіть і кращий. Тому я скоріш за все згоден з тобою що газ майже одинаковий у всіх
не скажите во время командировки пришлось несколько раз заправлятся на заправке облгаза - такое дерьмо по тяге и расход больше 10\100 против8\100 на Роднике
а саме Мозирського НПЗ (Республіка Білорусь)."
Так Мозырский вроде с сентября на ремонте В дни капремонта: Молодёжь равняется на старших
химик написав:а саме Мозирського НПЗ (Республіка Білорусь)."
Так Мозырский вроде с сентября на ремонте В дни капремонта: Молодёжь равняется на старших
Мозырский НПЗ "ушел" на ремонт... http://delo.ua/business/mozyrskij-npz-u … nt-214609/
Ранее на Мозырском НПЗ заявляли, что предприятие остановит часть мощностей на ремонт 15 сентября 2013 года. Тогда эксперты прогнозировали, что эта приостановка может спровоцировать дефицит на украинском рынке импортного бензина. При этом высказывались оценки, что вследствие ремонтных работ завод на 30% сократит отгрузки своего бензина за рубеж, в том числе и в Украину.
ерешел на лукойл. скидка 15 копеек полюбому smile
Саня, у нас вообще в Сумской области аж одна заправка ВОГ и та без газа, так что с лукойла я и не слезал)
сьогодні на роботі повідомили про відновлення ди сконту на ВОГ. Тільки тепер для цього потрібно оформити вже звіичайну карточку прайд.
На неї зі знижкою можна купувати літри пального, через якийсь спеціальний портал. ну а потім на заправці сказати, що маєш пальне на карточці.
Як на мене - то щось гнило це все виглядає.
Дай нам гроші вже - а пальне потім. А якщо в нас знов "навернеться сервер" - ми тобі подякуємо за підтримку.
напевно продовжу заправлятись на ОККО. Там хоч все по чесному...
Мне сегодня то же звонили. Суть примерно такова - закажи бензин через интернет,оплати на месте кредиткой. Скидка 35 коп.за литр.
Сказал, что для меня это слишком "геморройно", плюс их способность "кидать" владельцев карточек - мне это не подходит
А я вот опять вернулся на ВОГ-овский газ.
Расход на литр меньше, по сравнению с БРСМ.
Посчитав на калькуляторе, выходит дешевле на ВОГ-е без скидок, чем на БРСМ со скидкой.
Плюс пытаюсь раздобыть таллоны со скидкой в нете.
Я лично перешёл на газ КЛО,задувают без обмана,и расход как на бензине. Вообще интересная информация проскочила. Компания Курченко покупала бытовой газ по дотационным ценам и продавала как автомобильный на своих заправках. Теперь понятно,почему так газ разнится своим качеством.
этой информации уже не один месяц.
масштабы увода бабулесов-космические
Кто подскажет, как пользоваться кофейным балансом. Ну вот купил я через мобильное приложение 2 латте за 20 грн., В приложении появилось 2 стаканчика, QR код есть. С карточки Визы деньги снялись, а как приехал на АЗС забрать - говорят только 2 гривны скидка. Надо еще по 20 грн. Говорю не может быть, с меня деньги сняли! А они - нам система так выдает... Может что-то не так понял? На горячую линию звонил. "Ваше звернення зареєстроване і буде розлянуто нашими спеціалістами". И сколько ждать?
Doc, Смотри ты купил 2 кофе, ты приходишь на кассу и заказываешь кофе и говоришь чтобы с прайда снимали.
QR код это просто номер твоей прайд карты, сейчас акция на ВОГЕ -2грн от стоимости если показываешь этот код с телефона и только с телефона.
мутят уроды , хрень всякую, только бы обойти монопольный комитет , сделайте просто -2 и все, народ табунами повалит на заправки, и зарабатывайте на обороте, а нет надо выебну,,,,,ся
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → WOG сбой системы
Згенеровано за 0.146 секунд(и), виконано 93 запитів