Тема: Вызываю дух Леонида Ильича Брежнева!
Дорогой Леонид Ильич! Что скажете о нашей сегодняшней жизни?
И он ответил!
http://download.sovmusic.ru/m32/rechlibr.mp3
:shok: :shok2:
Volvo XC60 2,4 - турбодизель
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Вызываю дух Леонида Ильича Брежнева!
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Дорогой Леонид Ильич! Что скажете о нашей сегодняшней жизни?
И он ответил!
http://download.sovmusic.ru/m32/rechlibr.mp3
:shok: :shok2:
Огласите весь список плиз,не запускается :dash:
Огласите весь список плиз,не запускается :dash:
Проверил... Запускается! :dntknw:
Ё маё, проблемы точно как сейчас
Для тех, у кого не открывается, попробуйте другим путем:
http://www.sovmusic.ru/download.php?fname=rechlibr
точно
да ешкин кот не знаю как вам, а я тоскую по СССР, не знаю кому как а мне нравилось быть гражданином 1/6 части света
СССР - школа, училище, армия, институт и начало трудовой деятельности на урановых рудниках Средней Азии (Учкудук). 1/6 часть планеты и ты ее ГРАЖДАНИН!!!
А как сказал Брежнев - не в бровь ав глаз!!!!!!!!!!!!!
Анатоль
:plus: :storstark:
від себе можу додати...партія послала всіх! кого - куди...
когось у відрядження до іноземної країни, бо він родич партапаратчика, а когось віддавати життя за блага, котрими користуються ті самі апаратчики...
хтось сидів й жер золотими ложками з порцелянових тарілок, а хтось стікав кров'ю та потом під спопеляючим сонцем, або губив себе в крижаній воді, болотах та підземеллях...отримував смертельні зони випроміновання, дихав хімією, нороджував дітей в сирих бараках...
Зате їв ковбасу по 2.20 та 3.30...а вони тїєю ковбасою навіть котів не кормили...
Да... начал тему друг с Москвы......
Анатоль
це було в кожного, хто не мав доступу до "годівнички" - в 99% в СРСР
зі мною в служив чувак, який вперше в Армії побачив телевізор!!! Це було в 1988 році, а чувак жив все життя на Алтаї й горбатився у радгоспі за копійки! Він в метро боявся спускатися...Здоровенний чувак 2.20 зростом й 1.10 в плечах. В нього в долоні гранчак ховався на 200 грамів!
Извините мужики дописал фразу, а начало пропало. Повторяю :storstark: :storstark: :storstark: и это было на канатке, барикадке на цепях... Ребята из Днепра поймут...
А как сказал Брежнев - не в бровь ав глаз!!!!!!!!!!!!!
так то він робив доповідь про стан речей в капіталістичних країнах....ми тепер теж капіталістична країна...ну, хочемо бути...тому всі ці прояви й бачимо на поверхні...тому що керує не Партія, а гроші. А грошам пофіг шо про них думають - вони сила в цьому світі.
Це Партії потрібно було приховувати такі самі негаразди, хочаб для того, щоб тіпа показати свою відмінність від "загниваючого заходу", а насправді, щоб все більше й більше підносити себе в ранг богів...старі меркантильні й хворі на голову, нирки, шлунки маразматики...
Не буває з хама пана...(народне прислів'я)
Нуууу ежеели так тоды ОЙ!
Crazy Poison
Вильмишановний та шо ви таке кажите, ото комуняки які козли були їли золотими веделками! Отакої! А зараз щьо ви їсте такими? Щьось дуже мало віреться. І давайте не будемо хаяти те время. Для кого погане для кого хороше, то вже минуле. Я для мне (онука репресированих) нормальне. І хоч зараз я живу набагато краще своїх батьків і маю хороший достаток (бо являюсь по нинішним міркам "донецким братком") чьомусь в душі я как був громадянином СРСР так і зостався. До речі Логан у моій сім"ї це третя машина (купував батьку).
витас
Наразі нічого не зрозумів з цього посту....в чому суть? Як пов'язані між собою золоті виделки, те, чим я їм зараз, онук репресованих, донецькі братки та третя машина в родині?
Я дуже радий з того, що люди на сьогодняшній день можуть сказати, що в них "хороший достаток". Наразі - це круто! До цього потрібно йти....але...хтів би я чути такі самі зізнання в багацтві за часів СРСР! Також хотів би бачити людину, котра не те що змогла бі купити третю машину в родину, а ще й привселюдно про це сказала!...Ось тут різницю відчуваєш?
витас
й зовсім не потрібно відповідати мені українською..пиши російською, я добре розумію і вільно спілкуюся обома мовами))) Хоча україномовну відповідь приємно бачити, тому що приємно бачити потяг людини до рідної мови. :plus:
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Вызываю дух Леонида Ильича Брежнева!
Згенеровано за 0.190 секунд(и), виконано 95 запитів