Re: Клуб алкоголиков
Renault Logan MCV Laureate 5d Универсал 1.6 ГБО(Landi) 90 л.с. 5G 2WD 2012г.в.- продав.
"Осторожно. Сочувствие и верность делают людей слабыми. Их легко использовать"
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Клуб алкоголиков
Хорший, очень хороший коньяк, старый виски. Могу себе позволить иногда купить бутылку и понемногу , по праздникам уничтожать. Водку в последнее время не употребляю.
Недавно открыл для себя Бехеровку. На Новый Год буду пить именно ее
с 1995 бросил пить,сейчас боремся с курением- хорошего в этом мало, вот такое хвастовство.
А раньше любил после сытого ужина:
Пробовал самую левую бутылку. Мой первый виски. Еще Зевс рекомендовал. Не плохой был...на то время
Иногда грузинский коньяк.
А какой? Сараджишвили? Давайте фото.
Ром. Просто Ром...
Такой? (см. приложение)
.Ром тоже не плох,но джин лучше.
Бомбей или Бифитер?
Хотя последний раз угощался Джек Даниелс Теннеси - вроде ниче так...
Пожалуй, самый хороший из общедоступных. С темной этикеткой?
Виски «Блэк Вельвет» входит в список 40 самых известных виски мира, является самым продаваемым канадским виски.
Это именно виски, не бурбон? Надо попробовать. Как-то прошло мимо меня.
Johnnie Walker Red Label,
Как-то не оценил. И друзья тоже. Другое дело блек лайбл
А какой? Сараджишвили? Давайте фото.
Старый Кахети 5*, из вина - Кинзмараули.
Пожалуй, самый хороший из общедоступных. С темной этикеткой?
черная этикетка, квадратная бутылка.
КолясикДнепр
Хороший выбор. Действительно!
Водку в последнее время не употребляю.
Кстати, я тоже. Вообще, принципиально.
Недавно открыл для себя Бехеровку.
Тю, открыл Америку через форточку. Я ее еще будучи студентом открыл
с 1995 бросил пить,сейчас боремся с курением- хорошего в этом мало, вот такое хвастовство.
Почему же. Это подвиг, я считаю. С курением я борюсь, а вот с алкоголем совсем нет.
Была бы карма, поставил
черная этикетка, квадратная бутылка.
Оказывается, совсем недавно узнал, что есть джек дэниэлс медовый
Никак не доберусь до него.
Тю, открыл Америку через форточку. Я ее еще будучи студентом открыл
Молод ты просто
Во времена своего студенчества я пил водку KAISER (кто помнит такую)
KAISER (кто помнит такую)
Ещё была Распутин, ликёр Амаретто.
Палити кинув ще студентом. Із алкогольного насправді люблю лише пиво. Але останні 10 років практично не вживаю. Тільки зрідка в компанії. Впринципі, я не вважаю себе непиючим і при потребі, можу підтримати компанію будь-чим, від безалкогольного пива до медичного спирту. Але по своїй ініціативі - ніколи.
Палити кинув ще студентом.
Я от теж кинув на другому курсі. А зараз можна сказати знову...5 років тримався...
Із алкогольного насправді люблю лише пиво.
До речі, намагаюсь пити тільки імпортне пиво або зварене при тобі по типу Солом`янської броварні чи Пивної думи.
Було дуже сумно, коли guinness почали розливати у нас. На смак одразу вплинуло. Тепер тільки пляшкове нормальне
НЕЕЕЕ Бифитер (джин)жёсткий,лучше Гордонс или Бомбей есть ещё Ginbery,s ну и лёгенький приятный Seagram,s,а из рома нормальный(по мне)Гавана Клуб 5лет.А Bacardi жестковат.
перевагу в употрєблєнії віддаю перш за все компанії. при гарній компанії і душевній розмові можна і відерце бурячанки вмовити. а от коли компанія не та , то і абсолют поперек горла стане.
а так, літом пивко (особливо під футбол), під гарну закуску - горілка, а якщо погомоніти під то і віскарь з коньячком файно. та всеодно головне компанія.
НЕЕЕЕ Бифитер (джин)жёсткий
Так разбавлять надо. Швепс в помощь.
Лично мне, Финмсберри 60% показался реально жестким. В общем не рекомендую.
А вот Бифитер 40% и Бомбей другое дело - отличные.
Сиогремс тоже норм, но чуток уступает.
Вот, осилил, пляху
перевагу в употрєблєнії віддаю перш за все компанії. при гарній компанії і душевній розмові можна і відерце бурячанки вмовити. а от коли компанія не та , то і абсолют поперек горла стане.
а так, літом пивко (особливо під футбол), під гарну закуску - горілка, а якщо погомоніти під то і віскарь з коньячком файно. та всеодно головне компанія.
Не спокушай, бо приїду у Луцьк
Не спокушай, бо приїду у Луцьк
так велкам. . спокушати на кнопках у мене певно не сильно вийде, та під хрумку квашену капусточку, маринований помідорчик, салко тоненько нарізане з моризилки, жарену зі скоринкою картопельку, чорний хліб, ну... мжна додати маринованих грибочків, цибульку та .... холодну горілочку, таку запотівшу, яка як добрий лікер тягнеться в келишок ммммм..... у файній чоловічій компанії..... ех.. приїзджай
сейчас боремся с курением
Я не бросил курить - я перестал вставлять сигареты в зубы
Ох зачепили тему!))))
Дуже люблю гарний алкоголь, тому що випиваю помірно і без скотства)))
Вина. Червоні та білі сухі.
Дуже подобається розливне вино таіровського винзаводу: Сухолиманське біле, Одеський чорний та Каберне. Сухолиманське біле - це просто свято якесь!
Італійські вина.
Винний дім Антінорі з провінції Тоскана.
Червоне сухе Тоскана. Дуже насичений букет, гарно з брутальним мняском на грилі.
Кьянти Пепполі від Антінорі. Найкращий Кьянті серед Кьянті.
Коньяки.
Курвуазьє, Реми Мартен та Камю. Не нижче V.S.O.P. В дьюті-фрі в районі 40-45 євро за літр. в 2 рази дешевше наших магазинів))) Дуже смачні!
І ніякого Хеннессі!
Є ще багато різних, але ці всі з провінцій Коньяк та шампань. І смачні, без понтів смачні!
Віски. Віски? Віски!!!!!! Найсмачніше з задоволень!
Віски, тільки віски, та ніяких бурбонів!
Найбільш улюблені з шотландських односолодових, - це продукція з шотландського острову Айла!
Ардбег - король серед шотландських односолодових острівних віскарів, солод яких коптять торфом. (Не для слабонєрвних)
Там же виробляють менш насичений за торфяним присмаком Лафройг
Шотландський острівний з острова Джура
Всі шотландські односолодові, ті, що починаються з "Глєн...":
Glen Elgin, Glen Ord, Glen Grant, Glen Parker, Glenfarclas,Glenfiddich, Glengoyne, Glenkinchie, Glenlivet, Glenmorangie
- теж якісно смачні шотландці! Фоток не буде, бо дуже багато їх)))
Взагалі то віскарьом називають самогон, вироблений виключно в Шотландії(скотч) або Ірландії(Айріш) з ячменю.
Все, що роблять з кукурудзи - то бурбон. Все, що роблять не в Шотландії та Ірландії... ну мені не сподобалось...
Наприклад бурбон Джек Деніелз дійсно тре пити з льодом і льодові тре дати трохи підтанути, - тоді бурбон розкриває свій аромат. Віскарю то не треба і навіть протипоказано. На крайній випадок з льодом можна пити купажні ширпотреби типу Чівас Регал.
І не дай Господи псувати собі смак страшним пойлом Ред Лейбл, який хтось назвав віски. То дика помилка!!! ДИКА!!!
Вже краще купити Грантс, Паспорт або Беллз
Так от... Айріш! Або ірландський віски!!! Від традиційного скотча відрізняється тим, що його переганяють ТРИ рази!
Найпопулярніший та найпропіарений, але дуже якісний серед купажних ірландців, звісно ж Джемісон!
Причому його якраз не потрібно купувати якийсь там ювіейний чи 18-ти річний... достатньо класичного.
Башмілз. Винокурня Башмілз веде свою історію офіційно(!) з 1608 року, коли отримала ліцензію з рук Короля Якова І. Має купу сортів і різновидів, але мені до вподоби класичний зелений Башмілз 10-ти річний
З купажних та односолодових та однозернових - легенда Ірландії Тьюламор Дью
Й з улюблених ірландських The Wild Geese Irish Whiskey Collection
Два середніх найсмачніші. Золота етикетка - лімітована серія(підозрюю що щорічно лімітована, бо раз на рік точно купую), з чорною - односолодовий легкий та смачний айріш.
Після віскаря горилку не люблю! Але іноді за гарним столом можу дозволити в теплій компанії)))
Пиво.
Грєшон, люблю))) Віддаю перевагу білим нефільтрованим сортам. Люблю Хугарден, Ердінгер та Бланш де Брюссель.
Не гребую Першою приватною броварнею: Корона, Бочкове, Авторське.
Маю велику повагу до Полтавпива, Уманьпива, пивзаводу на Подолі, Опілля та Павлівського пива)))
Споживайте помірно, з розумом та смаком! Інакше задоволення може перетворитися в споживання будь-чого, будь де та будь як...
водка обыкновенная украинская, пиво нравится Авторское от Андрея Мацолы
гриша 1955
Без фото не верю.
как обещал
О! Згадав коли ще п'ю. Новий Рік, шампанське, "Совєтскоє", КЗШВ, обов'язково. Ритуал!
Вже краще купити Грантс
До речі, не поганий, як за таку ціну. Але якось один раз був не дуже...
Найпопулярніший та найпропіарений, але дуже якісний серед купажних ірландців, звісно ж Джемісон!
Якісний - це правда. Але мені Джек здався більш цікавим, не?
Картинки красивые, а лучше водки ни чего нет!
Может, Вы просто не пробовали лучше? Водка то нынче совсем не та...
Может, Вы просто не пробовали лучше?
Мне нравится когда на столе стоят разные напитки, но попробовав несколько все останавливаются на моем самогоне Когда напиток легко идет, имеет хорошее послевкусие и потом от него не болит голова - что еще можно желать. А для меня главное что нет риска нарваться на паленку, которая быват под любыми этикетками
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Клуб алкоголиков
Згенеровано за 0.207 секунд(и), виконано 90 запитів