76

Re: Девушки нашего "Клуба"

а мы читаем мужкие , постоянно по всему форуму- завораживает  smile

«Достучаться до небес» — «На небесах только и говорят, что о море. Стоишь на берегу и чувствуешь соленый запах ветра, что веет с моря, и веришь, что свободен ты и жизнь лишь началась, и губы жжет подруги поцелуй, пропитанный слезой!».
  0

77

Вот вот я к тому и клоню раз вы не против оставьте ветку открытой imho2

0

78

Можливо цю гілку залишить відкриту , а іншу зробити тільки для жіночих секретів , думок , інших порад

«Достучаться до небес» — «На небесах только и говорят, что о море. Стоишь на берегу и чувствуешь соленый запах ветра, что веет с моря, и веришь, что свободен ты и жизнь лишь началась, и губы жжет подруги поцелуй, пропитанный слезой!».
  0

79

Скіфія
робіть закриту, щоб конкурс, який організовує жіноча частина Клубу, був конкурсом, а не шоб всі бачили шо робиться зсередини

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
  0

80

От в закритій (іншій темі) будемо це обговорювати , а цюзалишимо щоб чоловіки насолоджувалися , своїм дорогоцінним -ЖІНКАМИ

0

81

Crazy Poison написав:

Скіфія
робіть закриту, щоб конкурс, який організовує жіноча частина Клубу, був конкурсом, а не шоб всі бачили шо робиться зсередини

А як чоловіки голосувати будуть?  kapitulation

Обісранець і засранець - це концептуально різні ознаки потенційно споріднених речей. (с) Dron
Бо найважливіші речі у світі дуже прості (с) Прохасько
  0

82

Мабудь будуть , ті що не братимуть участі , незнаю треба побалакати з Зевсом ,яку він має думку,,,

0

83

Скіфія написав:

Можливо цю гілку залишить відкриту , а іншу зробити тільки для жіночих секретів , думок , інших порад

Паньонка Скіфія, э такий сайт не пам"ятаю вже як називаэться (щось типу леді-драйв.ком.уа) ось туди вам і дорога з закритим форумом...  :imho:

rozumnyk написав:

А як чоловіки голосувати будуть?

А чоловики в них - низша каста  :babruysk: Вони їм потрібні тільки для продовження роду  :kram:  :grater:  :retas:

Лень - это универсальное средство защиты человека от бесполезного труда.

84

Кельт написав:

Вони їм потрібні тільки для продовження роду

Соскучился чтоли ?? чо за наезді???? focus dntknw

0

85

Кельт написав:

Паньонка Скіфія, э такий сайт не пам"ятаю вже як називаэться (щось типу леді-драйв.ком.уа) ось туди вам і дорога з закритим форумом..

це токаж наш клуб , и ми тут живемо, і нікуди не підемо.

0

86

Скіфія написав:

Мабудь будуть , ті що не братимуть участі , незнаю треба побалакати з Зевсом ,яку він має думку,,,

Ні, так не цікаво. Давайте зробимо відкритий конкурс краси. Кожен зареєстрований на сайті зможе віддати голос дівчині яка йому сподобалась. Потім підрахуємо голоси і зробимо нагородження.

Обісранець і засранець - це концептуально різні ознаки потенційно споріднених речей. (с) Dron
Бо найважливіші речі у світі дуже прості (с) Прохасько
  0

87

Ну,вот... Уже пошло деление по половому признаку... Скоро пойдёт по национальности,происхождению,социальному положению,цвету волос,глаз и т.д и т.п. Так главное из-за чего?! Из-за чужых жен и мужей?! :nose_eat:

If you want to f... the sky,you must teach your prick to fly!
  0

88

rozumnyk написав:

Кожен зареєстрований на сайті зможе віддати голос дівчині яка йому сподобалась. Потім підрахуємо голоси і зробимо нагородження.

Ага, а потім чоловічий конкурс краси і ми одружемо 2-х переможців  :upp:  :fuck:

89

Pisha72 написав:

Ну,вот... Уже пошло деление по половому признаку... Скоро пойдёт по национальности,происхождению,социальному положению,цвету волос,глаз и т.д и т.п. Так главное из-за чего?! Из-за чужых жен и мужей?!

Ніхто ні за шо не свариться... Все ок!  :angel:

90

Кельт написав:

А чоловики в них - низша каста   Вони їм потрібні тільки для продовження роду

это что же тебя натолкнуло на такие мысли?*))

Я плыву - Я - ЗВЕЗДА!!!
  0

91

Я!_гужинска!_Я написав:

это что же тебя натолкнуло на такие мысли?*))

Пара років сімейного життя  :rolleyes:

92

брехня.
может если б ты его продолжил-тогда было б ясно*)
а пока, Славка, "для удовольствия" - и только*)))
думаю, я тебя еще меньше утешила*))ггг

Я плыву - Я - ЗВЕЗДА!!!
  0

93

Я!_гужинска!_Я написав:

а пока, Славка, "для удовольствия" - и только*)))

З цим я з тобою повністю згоден!  :upp:

пІДТРИМУЮ ТЕМУ СТВОРЕННЯ жіночого підфоруму  :par:

94

что то маловато у нас девушек , мужчмны помогайте ... когда милая радом лутче будет Вас понимать... пожалуста ждем всех девушек желающих участвувать в нашем форуме , и в нашей жизни...

0

95

Нехай тема буде відкритою......нехай мужчини читають,будуть краще знати чого ми хочемо ;)

0

96

а жінки на цей форум без чоловіків не попадуть(якби чоловік незареєстрував і несказав,так би і незнала,що на форумі про машини є така тема) :P Так що мужчини затримка за вами ;)

0

97

Sonechko
будь-ласка, скажи чоловікові, нехай він твій Профіль також заповнить)))

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
  0

98

Повністю Пойзона підтримую!

0

99

І що в ньому не так??? :angel:

0

100

Та вже ТАК! Ще б телефончик, і фотку в повний ріст і в купальнику  :perec:  :smoke:  :kapitulation:

0