Сусанин написав:я тогда покупал стоячий билет и пристаивался на пригорке а последнем повороте... зрелище отменное!!!
Ми точно так і зробили. І в тому ж самому місці (на останньому повороті) сиділи на травичці.
Квиток коштував 99 євро + 4 євро за доставку (замовляли через інтернет місяць перед тим).
Віза коштувала 150 грн.
7 євро коштувала "Матриця" (4-денний дозвіл на проїзд по автобану М3)
Продукти, пиво купили в Берегово.
Ну і бензин на 1200 км.
От і всі витрати, не рахуючи обіду в ресторані і ночівки в Берегово. Повноцінний обід (правда без пива-горілки, бо пацани вирішили бути солідарними з драйвером) на 4 людей коштував 107 грн. Ночівка вийшла 25 грн. з людини (спортивна база "Закарпаття" в Берегово).
Виїхали в суботу в 11.00 зі Львова. По дорозі (десь 2 км. за роздоріжжям Сколе-Славськ) зупинились пообідати в ресторанчику О'Key. Дуже рекомендую, якщо хтось буде в цих краях.
Поїхали далі. В Мукачево зупинились, щоб в якомусь кабаку подивитись кваліфікацію.
Десь по 17.00 були вже в Берегово. Заїхали на митний перехід, щоб оцінити скільки часу займе перетин кордону, а також купили Зелену карту.
Повернулись в Берегово, поселились на базу "Закарпаття".
Пішли поїсти в якусь харчевню щоб відмітити приїзд на Закарпаття і наїстись.
Нагодували нас навіть дуже присойно, випили також на славу.
Потім пішли на базу і в нашій кімнаті дополірувались пивом. Ну в 21.00 я чемно пішов в люлю, бо в 3 ночі ми запланували виїжджати.
Встали в 3.00 і поїхали на кордон. Вся процедура перетину кордону зайняла 15 хв.
Ну і поїхали вже по нормальних дорогах до місця проведення змагань.
В 9.30 ми вже знайшли місце для парковки, наробили канапок, поїли і пішли шукати зручний горбочок, щоб посадити свої дупи.
Ну про самі змагання розповідати не буду, бо і так все ясно.
Ввечері в 19.00 почали потроху вибиратись з Hungaroring.
По дорозі назад вже нігде не зупинялись, тільки на кордоні і на заправці ОККО в Берегово, де перекусили швиденько, попили кави і далі поїхали на Львів.
В 4.20 вже були у Львові.
0