51

Re: Решение львовского горсовета о сносе советских памятников.

burjuy написав:
Geronimo написав:
burjuy написав:

[
Серед цих істот було чимало ваших земляків, чи не так ?

В істот національності немає. Є тільки партійна приналежність.

Алеж треба розуміти, що не у всякому випадку можна говорити про окупацію,

У випадку Львова - це була чистої води окупація. Причому здійснена на підставі угоди з Гітлером (про це в підручниках історії КПРС теж чомусь не пишуть. Склеротичні ті історики якісь). А зрештою як і у випадку решти України теж. Як же ж тоді УНР, де Брестький мир, який до речі ще Ленін підписував і про який дуже скоро забув ( це про мораль вождя). Але ми не про це. Ми про те - що пам`ятники катам ставити не можна, незалежно від національності.  І не треба думати що це має якусь протиросійську срямованість. Я ще раз підкреслюю, пам'ятники полеглим солдатам у нас є, всім. Треба прибрати тільки символи колишньої імперської величі (і не тільки радянської) Почитайте скільки дебатів було стосовно пам'ятника Орлят у Львові, головно стосовно мілітарних символів і звеличення польської величі у Львові.

Стосовно роз'єднання сходу і заходу. Навіть не знаю що сказати. Ну що нам ділити, Ми один народ, в нас одна історія. Нас завжди ділили (рвали на частини) ззовні:Росія, Польща, Угорщина. Роблять це ззовні і зараз. А ми на це дивимося, повторюємо чужу пісні. Забудьте це назавжди.

0

52

Geronimo написав:
Аудитор написав:
Geronimo написав:

До речі, sir,  є гаряча тема. В Хімках (це десь під Москвою) "осквернілі" (бандерівці напевне, ага ну в купі з махровими націонілістами і падонкамі всех мастей) пам'ятник радянським воїнам (там лежать 6 героїв радянського союзу). Переносять - дорога там буде...

Для справки:
Виновные наказаны, а ответственные чиновники уже лишились своих должностей....

А де ж скандал на весь мир. Де пікети обласної адміністрації. Де "Наши" (пардон ваші). Де економічна блокада Новгорода. Де це все.  Ага щось пригадую про сор из избы.

А зачем все это, если власти сразу сделали выводы и приняли соответствующие меры?

«Все говорят: Кремль, Кремль. Ото всех я слышал про него, а сам ни разу не видел.» Венидикт Ерофеев
Volvo XC60 2,4 - турбодизель
  0

53

Geronimo написав:

Як же ж тоді УНР, де Брестький мир, який до речі ще Ленін підписував і про який дуже скоро забув ( це про мораль вождя)

Какая у вождей может быть мораль? Где была мораль правительств Франции и Англии, когда они согласились на оккупацию Гитлером Чехославакии и аншлюс Австрии?
Лучшая мораль для правителей - это польза своего государства... К сожалению, у нас и с этим очень большие проблемы!

«Все говорят: Кремль, Кремль. Ото всех я слышал про него, а сам ни разу не видел.» Венидикт Ерофеев
  0

54

Аудитор написав:
Geronimo написав:
Аудитор написав:

Для справки:

А де ж скандал на весь мир. Де пікети обласної адміністрації. Де "Наши" (пардон ваші). Де економічна блокада Новгорода. Де це все.  Ага щось пригадую про сор из избы.

А зачем все это, если власти сразу сделали выводы и приняли соответствующие меры?

Так і в Естонії нічого страшного не столося. Перенесли пам'ятник з площі де були народні гуляння ( ну не личить на кладовищі гулянки влаштовувати) на цвинитар (де мертвим і місце. Навіщо тоді вcе це шоу, якісь недолугі звинувачення у відродженні фашизму, перегляд результатів війни. Просто Росії перед виборами потрібна чергова маленька победоносна війна (ну хоча б інформаційна). А на роль ворога когось призначити треба, бажано з слабих, так, мальчиком для битья. Естонія в самий раз. А це чудовий привід.

0

55 Відредаговано Geronimo (2007-05-14 15:57:54)

Аудитор написав:

Лучшая мораль для правителей - это польза своего государства... К сожалению, у нас и с этим очень большие проблемы!

Стосовно цього згоден. Немає моралі в політиці. В політиці є інтереси. От тільки в більшості наших сучасних політиків вони приватні, а мали б бути державними.

Скажу більше, в політиці взагалі нічого немає крім інтересів. Немає дружби, немає ворожнечі, є тільки інтереси (сьогочасні інтереси). От візьмемо Росію, то дружба з Нічеччиною то війні, Чи з Америкою, то союзники - то противники. Та й з Україною теж, ми різались з поляками століттями - тепер ми друзі, вони швидко зрозуміли, що СЬОГОДНІ Україна ВИГІДНА Польщі. От вони нас і підтримують у всьому. Щодо Росії то наразі Україна Росії НЕВИГІДА. Але це може змінитися з часом. І тоді і Росія буде нас підтримувати. Немає ніякої братньої дружби, її і не може бути між народами, можуть бути тільки тимчасові союзи за чи проти когось.

0

56

Geronimo написав:

Sic transit gloria mundi

SALUS PATRIAE SUPREMA LEX ESTO! :)

0

57

Аудитор написав:
Geronimo написав:

Sic transit gloria mundi

SALUS PATRIAE SUPREMA LEX ESTO! smile

Убер алез.  lol

0

58

Далее следует диалог с использованием местных идиоматических выражений!*
wink
*х/ф "Брильянтовая рука"

0

59

По темі топіка:
Цілком підтримую такі дії, коментувати не буду, не бажаю це робити на автомобільному форумі.

а тепер вцілому про політику:
Прошу учасників не піднімати політичних питань на цьому форумі, це тупіковий шлях який тільки буде налаштовувати юзерів один проти одного. Це звичайно справа кожного, про що писати, але в кожного своє бачення таких проблем.

DACIA Logan 1.4 LAUREATE
  0

60

Crazy Poison написав:

якраз вчора показали німеччину й пам'ятники радянським воїнам-визволителям німеччини...все чистеньке, припране, підмальоване. Існує цілий фонд який опікується саме такими пам'ятниками.

Это касается Трептов-парка - монумент солдат с мечом и девочкой на руках. Я же говорю о партийных босах.

smyk написав:

цей пам'ятник нікому не заважає, навіть навпаки, створює гарну композицію з навколишнім краєвидом.

раніше цим монументом (територією) опікувалося військове училище, що розташоване поруч...

Suzuki SX4 New (S-Cross)

Logan Ambiance-1,6 (2006-2014)
  0

61

Lukas написав:

Прошу учасників не піднімати політичних питань на цьому форумі

Слушне зауваження, але я прихильник більш демократичної позиції: хто не хоче реагувати на підйом політичних проблем -- той ходить в іншу курилку або просто тільки читає.  smile  angel

0

62

Ihor написав:

Итак, хочу проинформировать народ, который справедливо возмущается: во Львове не произошло ничего такого, что бы давало повод предполагать о грядущем сносе памятников любым погибшим воинам

Кстати, на Холме Славы мемориал павшим воинам существует без проблем.

sir написав:

Понимаю, что ненависть застилает глаза,

Какая ненависть, просто возмущение, и всё. Не преувеличивай.

Аудитор написав:

тем не менее - факт налицО.....

Geronimo написав:

plus

burjuy написав:

Це розпалювання ворожнечі "маскує" узурпацію влади президентом.

почему-то все граждане наблюдали, как долгое время власть узурпировала ВР и Кабмин...

Suzuki SX4 New (S-Cross)

Logan Ambiance-1,6 (2006-2014)
  0

63

цікаво
http://www.webpark.ru/comments.php?id=23345

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
  0

64

Geronimo написав:

...я пам'ятника Суворову у Варшаві не бачив, і Наполеону в Мосвкі теж...

А вот и он! Приезжайте посмотреть!

http://www.mcstealth.ru/img/bikes/bigimages/DSCN1636.jpg

0

65

mekena написав:
Ihor написав:

Итак, хочу проинформировать народ, который справедливо возмущается: во Львове не произошло ничего такого, что бы давало повод предполагать о грядущем сносе памятников любым погибшим воинам

Кстати, на Холме Славы мемориал павшим воинам существует без проблем.

sir написав:

Понимаю, что ненависть застилает глаза,

Какая ненависть, просто возмущение, и всё. Не преувеличивай.

Аудитор написав:

тем не менее - факт налицО.....

Geronimo написав:

plus

burjuy написав:

Це розпалювання ворожнечі "маскує" узурпацію влади президентом.

почему-то все граждане наблюдали, как долгое время власть узурпировала ВР и Кабмин...

почемуто не только граждане это долгое время наблюдали, и почемуто в КС не было ни одной жалобы со стороны оппозиции.
почитай "экономику и политику", там уже давно есть все расклады.

LOGAN AMBIANCE 1.4 ГУР, Кондёр, "комета" - продан
  0

66

Аудитор написав:
Geronimo написав:

Думаю, що це пам`ятник полеглим французам (солдатам), а не Наполеону - як політику-завойовнику. Такі пам`ятники є у нас всім солдатам.

Я ж мав на увазі пам'ятники політикам. воєначальникам, завойовникам. Думаю, що це не зовсім те саме.

0

67

Geronimo написав:
Аудитор написав:
Geronimo написав:

Думаю, що це пам`ятник полеглим французам (солдатам)...

Совершенно верно! Там так и написано по-французски: "Всем мертвым солдатам Великой армии", но первый пост был таким:

"Среди первых претендентов на снос - памятник воинам-освободителям у парка культуры, где на праздник Дня Победы собираются ветераны."

0

68

Решение горсовета Львова о создании комиссии по сносу советской символики на памятниках – это наступление фашизма.
http://www.nr2.ru/kiev/118595.html

Если шутки не доходят - почта не виновата.
  0

69

sir
а є таке саме підтвердження з українського сайту? Тому що те, як наші любі сусіди дають інфу про Україну я майже кожен день дивлюся по РТР, НТВ та ОРТ...

Вже іракські військовополонені сиділи в нас в Макарові-1...москалі прямо з космосу те роздивилися і дуже так авторитетно на весь світ заявили! так що...

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
  0

70

Crazy Poison

http://zadonbass.org/events/message.html?id=55414

0

71

Справжній український сайт  rock

Обісранець і засранець - це концептуально різні ознаки потенційно споріднених речей. (с) Dron
Бо найважливіші речі у світі дуже прості (с) Прохасько
  0

72

sir
а можна саме рішення Львівської облради викласти?

0

73

rozumnyk
 :plus:

0

74

http://www.rambler.ru/news/events/ukraine/10380331.html  Ще є така інфа  dntknw

Обісранець і засранець - це концептуально різні ознаки потенційно споріднених речей. (с) Dron
Бо найважливіші речі у світі дуже прості (с) Прохасько
  0

75

Crazy Poison

Иронизируем?

0