Зустріч відбулася!
Були присутні:
smyk
Ihor
Johannes
Geronimo
Rothmans
Myorslav
Bee
Marchello
rhavr
А також до нас приєднався ген. директор фірми ЮРК (офіційний дилер Рено в Україні) Світлик Роман Йосипович.
Зустріч пройшла дуже цікаво.
По-перше, познайомились зновими членами клубу, а вони з нами. Дуже довго розглядали машину marchello, а там, я скажу вам, є на що подивитись. Тюнінг сер'йозний.
Потім відбувся збір коштів і анкет. Станом на сьогодні у Львові здало гроші 9 людей, анкети - 5 людей. Але в понеділок-вівторок анкети будуть і від тих 4 людей, що здали гроші. Отже, Саша, готуй 9 карток на суботу. Анкети я висилаю Зевсу в вівторок, а гроші привезу в суботу на зустріч.
Потім роздав присутнім список можливих пунктів співпраці з дилером, написаних Пойзоном. Приводжу список нижче:
Співпраця з дилерами.
1. Знижки на купівлю автомобілів.
2. Знижки на обслуговування на фірмових СТО та купівлю запчастин.
3. Реалізація Клубних карток при продажі автомобіля в салоні Дилера.
4. Виробництво Клубної символіки та поліграфії разом з Дилером у даному регіоні:
• Іміджева візитівка Клубу з розміщенням координат та логотипу Дилера;
• Буклети та флаєра про Логан з розміщенням інформації про Дилера та Клуб;
• Наклейка Дилера на автомобілі, проданому з салону;
• Наявність прапорів з символикою Дилера для участі у автопробігах та інших акціях;
• Виробництво клубних футболок з логотипом Дилера, та продаж футболок в Автосалоні (також й кепки, але кепки тільки з Клубною символікою).
5. Залучення Дилера до Клубних акцій:
• Залучення Клубу до свят, пов’язаних з річницею або іншими датами Дилера ;
• Надання Дилером Призів(масло, автохімія, безкоштовне ТО, тощо) при участі Клубних автомобілів у спортивних змаганнях як серед учасників Логан-Клубу, так й при участі в міжклубних змаганнях;
• Залучення Дилера до організації Всеукраїнських зустрічей Клубу з пробігом між містами, до святкування річниць Клубу;
• Фінансова допомога в організації акцій (наприклад проплати баз відпочинку на декілька днів).
6. Організація спільних семінарів «питання-відповідь» з залученням працівників сервісу та гарантії.
7. Надання інформації Дилером Клубу про зміни в технологіях виробництва, умовах продажу, надходження новинок, введення удосконалень, тощо. Клубом – Дилеру про найбільш вагомі проблеми в експлуатації Логану.
В цей момент підійшов Роман Йосипович і виклав нам свою думку стосовно цих пунктів. Думка дуже лаконічна і втішна для нас: він погоджується зі всім і розуміє що співпраця дилера і клубу відобразиться позитивно і на їхньому іміджі і буде корисною як для них, так і для нас. Звичайно, що співпрацю треба будувати поступово і докладати спільних зусиль. Обговорювати всі пункти детально, придумувати цікаві акції і заходи. Одним словом, відбулось офіційне знайомство дилера з членами клубу.
Потім пан Роман розповів нам про плани Рено стосовно кількості автомобілів Logan MCV, які будуть доставлені в Україну в цьому році, а також про те, що в Рено є сер'йозні плани поставляти в Україну дизельну версію Логана. Ура! Також про те, що до 2009 року Рено планує представити 28 !!! нових моделей марки Рено.
Потім нам розповіли, що до кінця року у Львові запрацює новий комплекс від ЮРК. Там буде і сервіс, і продаж, і повний комплекс послуг за стандартами Рено.
Підсумовуючи вищесказане, хочу сказати, що, як на мене, зустріч вийшла цікавою і плідною. Хай мене доповнять присутні на зустрічі одноклубники.
На сам кінець викладаю кілька фоток:
Myorslav i Bee
На передньому плані Ronhmans, ззаду marchello, Ihor, rhavr
Myorslav, Bee, Rothmans
Rothmans клеїть дзеркальну клубну наклейку на машину Bee
А Ihor i Bee за цим спостерігають
Наші машинки біля на місці зустрічі
Marchello протирає кришку багажника перед поклейкою наклейки
Дзеркальна наклейка роботи Rothmans на машині Marchello з їхніми портретами у відображенні
Marchello, Ihor, Rothmans, Geronimo, Rhavr, Bee, Myorslav, пан Роман (ген. директор ЮРК)
Marchello, Smyk, Rothmans, Geronimo, Rhavr, Bee, Myorslav, Роман Йосипович
0